Placeholder for VM WareVM Ware
Certified Partner

VMware vCloud NFV

Network functions virtualization platform voor communications service providers.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

vCloud NFV is een volledig geïntegreerd, modulair, multi-tenant network functions virtualization (NFV) -platform. Het biedt mogelijkheden voor compute, storage, networking, management en operations. vCloud NFV helpt je de tijd tot inkomsten te versnellen, de levenscyclus van services te automatiseren en het beheer van bewerkingen te vereenvoudigen, en tegelijkertijd de kosten van de netwerkinfrastructuur te verlagen.

VMware

Wat levert vCloud NFV?

Bouw het netwerk voor een optimale respons van toepassingen, schaal en continuïteit van de service met behulp van brongaranties, isolatie, monitoring en closed-loop-sanering. Bereik data plane-prestaties met lage latency en schaalvergroting via verbeterd platformbewustzijn, door NSX beheerde virtueel gedistribueerde switch in de geoptimaliseerde datapadmodus en DPDK.

Bereik krachtige netwerkbestendigheid, naadloze cross-cloud-applicatiecontinuïteit en complete multi-tenant service-isolatie. Verlaag de kosten door geconsolideerde netwerkfuncties en vereenvoudigd beheer. Implementeer beveiligingsbeleid zowel binnen als tussen VNF's in zowel VM- als containervorm-factoren met microsegmentatie.

Implementeer continue prestatie-optimalisatie op basis van zakelijke en operationele intentie. Verbetering van de capaciteitsbenutting door analyse van real-time voorspellende capaciteit en automatische terugwinning van bronnen. Realiseer 360-graden netwerkzichtbaarheid met automatische topologie-detectie, geconvergeerde overlay en ondertekeningszichtbaarheid en real-time netwerkinzichten.

Versnel NFV-implementaties overal, van datacenter tot cloud, naar branch en de rand, met behulp van open API's om de levenscyclus van de NFV te beheren. Nieuwe omzetmogelijkheden mogelijk maken met de schaal, prestaties en flexibiliteit van gestroomlijnde onboarding van VNF-workloads en -beleid in hybride cloud-native omgevingen met ondersteuning voor VM's en containers.

Schakel native networking en beveiliging in voor gecontaineriseerde workloads in verschillende toepassingskaders.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates