Design & integratie services

Jouw digitale infrastructuur vormt het fundament onder jouw bedrijfsfuncties. Wij stroomlijnen het volledige integratieproces - van ontwerp tot oplevering.

Placeholder for Aerial view ship portAerial view ship port

De digitale infrastructuur van je bedrijf is de basis waarop je innoveert en je kerndiensten levert. Moet je waardevolle resources investeren om die infrastructuur in te zetten? We kennen het systeemintegratieproces als geen ander, waardoor de engineers van onze klanten kunnen innoveren op gebieden die meer bedrijfswaarde bieden.

Sommige van de meest innovatieve en disruptieve bedrijven vertrouwen op onze systeemintegratie-services. Wanneer je succes de capaciteit van je infrastructuur op de proef stelt door nieuw toegevoegde niveaus en regio's, kan Nomios Nederland helpen met schalen.

Meer specifiek: we vereenvoudigen het hele proces van de implementatie van netwerk en security technologie, van ontwerp tot levering. Onze engineers helpen met productkeuze, ontwerp, projectmanagement, configuratieautomatisering, maatwerk, logistiek en nog veel meer. Je multi-vendor oplossing wordt geleverd op iedere gewenste locatie, volledig geïntegreerd, geconfigureerd, getest en klaar voor gebruik.

Design- en integratieproces

Een vlot en zorgeloos project

icon Ontwerp van oplossing
Ontwerp van oplossing
Onze engineers en jullie IT-team werken samen om een zeer gedetailleerde ontwerpspecificatie op te stellen. In het samenwerkingsproces worden configuraties, netwerkapparaten, architectuurtekeningen, netwerkpoortmappings en meer gedefinieerd. Onze engineers leiden je door alle variabelen om een lijst van benodigde materialen en high level- en low level-ontwerpen op te stellen.
icon Sourcing en inkoop
Sourcing en inkoop
Zodra de oplossingsontwerpen definitief zijn, gaat het productmanagementteam aan de slag. We hebben jaren geïnvesteerd in onze partnerrelaties om de best mogelijke kosten en doorlooptijden te krijgen - en support van wereldklasse. En wat misschien wel het mooiste is: we managen elk aspect en houden je bij elke stap op de hoogte.
icon Bouwen
Bouwen
Zijn de materialen op de locatie aangekomen, dan voert ons integratieteam al het werk uit, zodat je dat niet zelf hoeft te doen. Wij racken, bekabelen, labelen en personaliseren elk datacenterrek volgens je ontwerpspecificaties. Je hoeft geen gebruik te maken van eigen magazijnruimte of engineers. Logistiek en mankracht om jullie integraties uit te voeren zijn ons probleem.
icon Configureren, testen en valideren
Configureren, testen en valideren
Wij automatiseren systeemconfiguratie-, componententest- en oplossingvalidatieprocessen om nauwkeurigheid en consistentie bij elke integratie te garanderen. We verzamelen ook de gegevens die worden gebruikt om de provisionering van je processen te stroomlijnen. Defecte onderdelen worden onmiddellijk op onze locatie vervangen, wat resulteert in kant-en-klare rekken en je team veel tijd bespaart.
icon Levering en ingebruikname
Levering en ingebruikname
Zodra de integratie voltooid is, transporteren we de turnkey oplossing naar de locatie van je keuze. Rol ze gewoon op hun plaats, sluit stroom- en netwerkkabels aan en de systemen zijn binnen enkele minuten na aankomst klaar om waarde te leveren.
Projectmanagement

Van bestelling tot levering

Projectmanagement

Planning. Leveranciersmanagement. Logistiek. Met de systeemintegratie-services van Nomios zijn deze uitdagingen de verantwoordelijkheid van ons team. Elke opdracht omvat projectmanagement van begin tot eind. We houden je in real-time op de hoogte van de doorlooptijden van de leveranciers, de status van je werkorders en de leveringsdata, zodat je zelf op belangrijkere zaken kunt focussen.

Kwaliteitswaarborg

Wij zijn haast obsessief in het leveren van kant-en-klare digitale infrastructuren. Daarom heeft ons end-to-end kwaliteitscontroleproces honderden controlepunten gedurende het hele productieproces. Elke mijlpaal zorgt ervoor dat onze volledig geïntegreerde oplossingen voldoen aan onze normen, en onze reputatie bevestigen.

Professional services

Onze experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw beveiligingsuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken, of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Dit kan de eerste stap zijn van een mooie samenwerking.

Placeholder for Portrait of french manPortrait of french man
Artikelen

Laatste nieuws en blog