Educatie & training services

Wij bieden op maat gemaakte trainingsprogramma's voor alle security- en netwerkoplossingen in ons portfolio. Deze pragmatische cursussen kunnen een aanvulling zijn op de kennisoverdracht die wij verzorgen tijdens een integratieproject.

Placeholder for Cyberdefense security engineersCyberdefense security engineers

Bedrijven moeten investeren in de ontwikkeling en opleiding van hun IT-teams om succesvol te kunnen zijn en een concurrentievoordeel te behouden. Netwerk en security engineers moeten niet alleen in staat zijn de taken uit te voeren die in hun huidige functie vereist zijn, maar ook vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn voor toekomstige rollen en verantwoordelijkheden. De snelle veranderingen die zich tegenwoordig op de werkplek voordoen, vereisen een bekwaam personeelsbestand met werknemers die goed zijn opgeleid, zich kunnen aanpassen, flexibel zijn en zich op de toekomst richten.

Opleidings- en ontwikkelingsbehoeften zijn voor elke klant anders. Nomios Nederland is ervaren in het ontwikkelen van strategieën en programma's, uniek ontworpen om aan deze behoeften te voldoen. Om impact te hebben, moet een training specifieke problemen oplossen, een goed rendement opleveren voor de gedane investering, en aansluiten bij de algemene bedrijfsdoelstellingen van onze klanten.

Netwerk en security cursussen

Trainingen speciaal ontworpen voor jou

  • Echte feedback uit het veld over elk van de vendoren en technologieën die wij leveren. Wij hebben een georganiseerde en systematische aanpak opgezet voor de analyse van onze feedback, die je kan gebruiken om zo doeltreffend mogelijk gebruik te maken van de verschillende geïntegreerde oplossingen.
  • Aanpassing van de cursus aan jouw behoeften: specifieke functionaliteiten of implementaties, diepgaande studie van bepaalde protocollen. Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke kenmerken, zijn eigen maturiteitsniveau, zijn eigen doelstellingen... Nomios maakt er een punt van deze te identificeren om u de opleiding aan te bieden die het best aangepast is aan uw organisatie.
  • Een echte hands-on ervaring met de apparatuur in onze testomgeving, want niets vervangt de praktijk. Wij werken met jou samen om ervoor te zorgen dat jij de apparatuur ten volle kunt benutten om het gebruik ervan te optimaliseren. Theorie zonder praktijk is vaak nutteloos in een omgeving waar het reactievermogen bij incidenten van het grootste belang is.
Placeholder for Leon vbxy Fxlgpj M unsplashLeon vbxy Fxlgpj M unsplash
Soorten trainingen

Wij bieden 3 soorten opleidingen aan

  • Productopleidingen, over het merendeel van de oplossingen die wij op de markt brengen. Deze opleidingen omvatten een theoretisch gedeelte en een praktisch gedeelte. Ze zijn gepersonaliseerd en geïndividualiseerd. Aangezien het hier om een uiterst gevoelige materie gaat, die van de IT-beveiliging, stellen wij de cursussen niet open voor verschillende bedrijven in een gemeenschappelijke niche.
  • Opleiding over de belangrijkste principes van beveiliging, de stand van de techniek en best practices. Deze cursussen stellen bedrijven in staat hun teams te ontwikkelen op gebieden die breder zijn dan productkennis. In een snel evoluerende omgeving is het noodzakelijk op de hoogte te blijven van de laatste trends en innovaties, zowel wat betreft de toepassingen die moeten worden aangenomen om de bescherming te verbeteren als wat betreft de kennis van de cybercriminele omgeving.
  • Een "Cyber Test Range"-opleiding, waarmee bedrijven zich kunnen trainen in het omgaan met steeds complexere en uitgebreidere cyberaanvallen. Deze cursus begint met het opzetten van een platform met dezelfde netwerk en security oplossingen als die waarover jouw organisatie beschikt. Zodra deze omgeving is nagebootst, worden aanvalsscenario's uitgevoerd om de ingevoerde beschermingsmechanismen te testen en jouw team te trainen in de verschillende processen die moeten worden toegepast.
Placeholder for Fran innocenti n Owkd4 Yvd Ug unsplashFran innocenti n Owkd4 Yvd Ug unsplash
Professional services

Onze experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw beveiligingsuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken, of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Dit kan de eerste stap zijn van een mooie samenwerking.

Placeholder for Portrait of french manPortrait of french man
Artikelen

Laatste nieuws en blog