Succesverhaal
Placeholder for Korian LogoKorian Logo

Zorgpartner Korian zet stap naar wifi-netwerk van morgen

Placeholder for KorianKorian
Juniper Networks

Korian maakt haar woonzorgcentra klaar voor de toekomst wat het welzijn van de bewoners en de medewerkers ten goede komt. Korian kiest Nomios als betrouwbare partner om die transformatie mogelijk te maken met Juniper Mist AI.

Korian is Europees marktleider in residentiële zorg voor ouderen en kwetsbaren en is aanwezig in zeven landen. In België staan elke dag 10.000 medewerkers in voor de zorg van meer dan 12.000 bewoners in 117 voorzieningen. In Nederland zijn er 1.700 medewerkers voor 1.100 bewoners op 56 locaties. Wanneer de IT-afdeling beslist om op elke locatie in België en Nederland het wifi-netwerk te optimaliseren om het klaar te maken voor de uitdagingen van morgen, dan weet je dat dit een hele onderneming is.

Als betrouwbare zorgpartner focust Korian zich met persoonsgerichte zorg op de levenskwaliteit en autonomie van haar bewoners. Gebruiksgemak en betrouwbaarheid zijn dus van essentieel belang voor het nieuwe wifi-netwerk. Net daarom werd er gekozen voor Juniper, dat met Mist AI de gebruikerservaring zal optimaliseren en het onderhoud op vlak van draadloze toegang zal vereenvoudigen.

Placeholder for Korian employeesKorian employees

Een betrouwbaarder netwerk dankzij Mist AI

Juniper Mist transformeert IT dankzij de AI-gestuurde activiteiten en ondersteuning. Dit bespaart operators tijd en geld, aangezien problemen sneller opgelost worden. Mist AI detecteert een probleem nog voor het zich stelt. Het biedt real-time inzichten en een vereenvoudigde probleemoplossing op klant-, apparaat- en siteniveau voor een betere servicekwaliteit. Hierdoor genieten de gebruikers van een betrouwbaardere netwerkinfrastructuur, omdat er door de voorspellende manier van werken veel minder downtime is.

“In onze woonzorgcentra gebruiken we switches van Juniper waar we zeer tevreden over zijn. Door de uitbreiding naar hun Wi-Fi product, Mist AI, kwam Nomios in the picture. De voorgelegde proof of concept was zeer doordacht en dankzij hun ruime voorraad in Juniper Mist AI onderdelen waren zij de enige die het materiaal binnen de nodige tijdspanne konden leveren. Iets wat met de huidige supply chain tekorten echt een groot pluspunt was.” - Christoph van Doren, ICT Director bij Korian Benelux

Slimmer en sneller werken

Zeer kort op de bal spelen heeft Nomios deels te danken aan hun Elite Plus status. Als hoogst gecertificeerde Juniper supplier weten ze hun voorraad altijd up-to-date te houden en zijn ze de ideale partner voor implementatie en troubleshooting, met als resultaat top-wifi zonder zorgen. Nomios is klantgericht, wat resulteert in een hoge reactiesnelheid en vooruitziendheid.

Als security- en netwerkpartner is Nomios een partij waarop men kan vertrouwen. Met meer dan een decennium ervaring in netwerken voor ondernemingen, datacenters en telecommunicatie-bedrijven doen ze het vaak net even anders dan de rest.

Jan Lamaire, Sales Director bij Nomios België: “Wij verbinden ons met onze klanten op alle niveaus en bieden vakkundig projectmanagement aan, met een interdisciplinaire afstemming. Zo werken we slimmer en sneller, wat ook in dit project de doorslag gegeven heeft.”

Het IT-team ontlasten en een verschil maken voor diegenen die het gebruiken en onderhouden. Met de plug and play functionaliteit, die Juniper Mist biedt, is een snellere integratie door Nomios mogelijk. Christoph van Doren: “Het Mist platform wordt voortdurend verder uitgebreid en blijft steeds meer mogelijkheden aanreiken. Als organisatie kijken we ernaar uit hoe dit ons nog meer zal ontzorgen in de toekomst.”

Neem contact op met onze experts

Heb je een project dat je wil bespreken?

Wij horen graag meer over jouw security project, uitdagingen op het gebied van IT-infrastructuur of andere vragen. Bel ons op of laat een bericht achter.

Nu bellen
Placeholder for Portrait of ethnic man looking awayPortrait of ethnic man looking away
Artikelen

Laatste nieuws en blog