Succesverhaal
Placeholder for Sylvania LogoSylvania Logo

Wereldwijde fabrikant van verlichting kiest voor managed firewall services

Verlichting is van groot belang als het gaat om het creëren van sfeer in een ruimte.

Sylvania is een toonaangevende leverancier van consumenten-, professionele en architectonische verlichtingsoplossingen. Niet alleen ontwerpen, produceren en installeren ze verlichtingsoplossingen, ze verleggen ook de grenzen van de technologie en streven naar innovatie in alles wat ze doen. De producten en oplossingen van Sylvania worden gebruikt in een breed scala van toepassingen, waaronder logistiek en industrie, kantoor, detailhandel, horeca, musea en galerieën, onderwijs en woningen.

Placeholder for Sylvania hospitalitySylvania hospitality

Firewalls doorbroken

Een van de centrale firewalls van Sylvania was doorbroken, waardoor haar websites offline waren en kritieke systemen niet meer functioneerden. Ondanks het feit dat er een redundante oplossing was, vielen beide apparaten binnen twee uur uit. Binnen een dag installeerden de beveiligingsmonteurs van Nomios Nederland een Juniper SRX Firewall als tijdelijke oplossing, zodat de websites van Sylvania tijdens het weekend operationeel waren. Een tijdelijke oplossing die in werking werd gesteld totdat nieuwe firewalls zouden worden opgezet.

Een oplossing tijdens het weekend

Hoewel er een redundante opstelling was, werden twee firewalls vrijwel gelijktijdig doorbroken. Op het moment van de inbreuk kon de toenmalige leverancier van Sylvania geen vervangende apparaten leveren binnen een aanvaardbare termijn. "Helaas hadden we een supportcontract met een andere leverancier voor deze redundante hardware," legt Armand uit. "Maar vanwege het lange augustusweekend zou het drie dagen hebben geduurd om een vervangend apparaat te krijgen." Terwijl de oude leverancier zei dat ze niets konden doen tot het weekend voorbij was, heeft Nomios Nederland het probleem aan het eind van de vrijdagavond opgelost.

Placeholder for Sylvania front deskSylvania front desk

Datacenter-updates en managed firewall services

Om zijn bedrijfskritische systemen te ondersteunen en te beschermen en om hoge prestaties te leveren, voerde Nomios Nederland een analyse uit. Daaruit bleek dat het Benelux-datacenter moest worden gemoderniseerd en dat het een state-of-the-art beveiligingsoplossing nodig had. "Sindsdien werken we samen met Nomios Nederland om de netwerkinfrastructuur in onze datacenters te herzien," zegt Armand. "We zitten midden in de uitrol van innovatieve oplossingen waarbij Nomios Nederland zorgt voor de installatie, configuratie en monitoring."

"Dankzij de diensten van Nomios Nederland hebben we nu toegang tot betaalbare, maar toch state-of-the-art technologieën" - Armand Bovie, Global Senior ICT Manager bij Sylvania

De nieuwe infrastructuur en monitoringoplossingen stellen Sylvania in staat om cyberaanvallen en/of bedreigingen te voorkomen, op te sporen en op te lossen. De firewalls die Sylvania gebruikt voor haar websites in 48 landen zijn geüpgraded en worden volledig beheerd door Nomios Nederland's gecertificeerde engineers. Op deze manier profiteert Sylvania van Nomios Nederland's structurele aandacht voor cyberveiligheid en haar netwerkexpertise, waardoor Sylvania haar bedrijfskritische netwerken te allen tijde operationeel en beschermd heeft.

Next-generation security en infrastructure-as-a-service

Onze managed services helpen je bij de exploitatie van jouw technologische omgevingen. Nomios Nederland biedt technische expertise, consistente dienstverlening en flexibiliteit voor meerdere leveranciers, technologieën en regio's. Verlaag jouw overhead en verbeter de efficiëntie door gebruik te maken van onze schaal, ervaring, expertise en hoge mate van standaardisatie.

"Dankzij de expertise van Nomios Nederland kunnen we meer innovatieve IT-technologie gebruiken en onze systeembeveiliging verbeteren. Het maakt het beheer van onze core netwerkapparatuur effectiever en helpt ons om onze IT-infrastructuur nog verder te centraliseren. Nomios Nederland is een flexibele partner die ons helpt om met ideeën te komen en snel te reageren op aanvullende en nieuwe netwerkgerelateerde behoeften. Dat is geweldig voor ons als industriële groep en voor onze klanten." - Armand Bovie, Global Senior ICT Manager bij Sylvania
Neem contact op met onze experts

Heb je een project dat je wil bespreken?

Wij horen graag meer over jouw security project, uitdagingen op het gebied van IT-infrastructuur of andere vragen. Bel ons op of laat een bericht achter.

Nu bellen
Placeholder for Portrait of ethnic man looking awayPortrait of ethnic man looking away
Artikelen

Laatste nieuws en blog