SAT

Security Awareness Training

Blijf aanvallers voor met op threat-intelligence gebaseerde educatie.

Placeholder for Fran innocenti n Owkd4 Yvd Ug unsplashFran innocenti n Owkd4 Yvd Ug unsplash

Voor de overgrote meerderheid van de huidige bedreigingen is de mens nodig om ze te activeren. Zorg ervoor dat jouw gebruikers weten wat ze moeten doen als ze worden geconfronteerd met een echte bedreiging door ze gerichte voorlichting te geven. Onze unieke, op mensen gerichte aanpak kan succesvolle phishing-aanvallen en malware-infecties met wel 90% terugdringen. En onze oplossing is al 6 jaar op rij door Gartner uitgeroepen tot leider in zijn Magic Quadrant.

Een gerichte, data-driven aanpak om gebruikers weerbaar te maken

Het bedreigingslandschap van tegenwoordig is voortdurend in ontwikkeling. Onze Security Awareness Training biedt de juiste voorlichting aan de juiste mensen. En het zorgt voor de juiste reactie van jouw gebruikers wanneer ze worden geconfronteerd met geavanceerde phishing-aanvallen en meer.

Placeholder for Woman headphones on call laptopWoman headphones on call laptop
Kenmerken en voordelen

Maak van jouw werknemers een sterke laatste verdedigingslinie

icon Mensgerichte risico's begrijpen
Mensgerichte risico's begrijpen
Laat je door lagere klikpercentages niet verleiden tot zelfgenoegzaamheid op het gebied van beveiligingsbewustzijn. Begrijp welke van jouw gebruikers het doelwit van aanvallers zijn en wat jouw zwakste kennisgebieden zijn buiten phishing.
icon Gebruikersgedrag veranderen
Gebruikersgedrag veranderen
Train gebruikers niet alleen om het vakje aan te vinken. Gebruik bewezen onderwijs om ze te betrekken en hun gedrag te veranderen. En maak gebruik van een breed scala aan bewustmakingsmateriaal om beveiliging altijd bovenaan het aandachtsveld te houden.
icon Reduceer overhead, ontwikkel een beveiligingscultuur
Reduceer overhead, ontwikkel een beveiligingscultuur
Met getrainde gebruikers die echte phishing-aanvallen melden, gevolgd door geautomatiseerde herstelmaatregelen voor schadelijke berichten, verminder je de druk op jouw interne resources en help je een beveiligingscultuur op te bouwen.
Maak verbinding

Onze security experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw beveiligingsuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Portrait of engineer beard wearing poloPortrait of engineer beard wearing polo
Artikelen

Laatste nieuws en blog