Werken bij Nomios

Onze mensen in de schijnwerpers. Ontdek hoe het is om bij Nomios te werken.

Bij Nomios staan onze mensen centraal in alles wat we doen. Daarom benadrukt een van onze kernwaarden, expertise, het belang van ons team. Zonder de ongelooflijke individuen waarmee we samenwerken, zouden we niet zijn waar we vandaag zijn.

Om een levendige en samenhangende werkomgeving te bevorderen, streven we ernaar een sfeer te creëren die zowel spannend als plezierig is, die zich uitstrekt over al onze acht kantoren en verder.

Benieuwd om meer te leren over de eerste ervaringen van werken bij ons? Wie kan hun inzichten beter delen dan onze eigen experts! Ontdek de reis bij Nomios door hun inspirerende getuigenissen hieronder.

En dat is nog niet alles - we zijn ook enthousiast om je een glimp te geven van onze bedrijfsevenementen! We geloven dat plezier hebben naast je reguliere werkdagen even belangrijk is. Dus doe met ons mee terwijl we enkele hoogtepunten delen van onze spannende evenementen.

Jurgen - Network Engineer
Bart - Project manager
Ashna - Service Delivery Manager
Placeholder for Hetportretbureau LR 4 T1 A1569Hetportretbureau LR 4 T1 A1569
Network engineer

Jurgen

Als projectingenieur is mijn belangrijkste verantwoordelijkheid het ontwerpen en implementeren van netwerkinfrastructuuroplossingen voor onze klanten. Dit omvat het maken van gedetailleerde plannen, het installeren van hardware en het overzetten van klanten naar nieuwe oplossingen. Wat ik leuk vind aan mijn werk is de variëteit die het biedt. Elke dag is anders - soms werk ik nauw samen met klanten om hun behoeften te begrijpen, andere keren maak ik ontwerpen en af en toe werk ik 's avonds laat om klanten over te zetten naar nieuwe systemen. Ik geniet ook van het werken met de nieuwste technologie, of het nu voor klanten is of voor interne training.

Een van de hoogtepunten is samenwerken met intelligente collega's die altijd bereid zijn hun expertise te delen. De cultuur bij Nomios is open en sociaal, en omdat het een relatief klein bedrijf is, hebben we volop mogelijkheden om met elkaar in contact te komen en persoonlijke relaties op te bouwen. In de loop der jaren heb ik veel blijvende vriendschappen gesloten bij Nomios.

Placeholder for Hetportretbureau LR 4 T1 A1946Hetportretbureau LR 4 T1 A1946
Project manager

Bart

Als projectmanager bij Nomios is mijn belangrijkste verantwoordelijkheid het leveren van succesvolle projectresultaten met prioriteit voor klant- en collegavoldoening. Met enthousiasme begin ik mijn dag met verschillende taken zoals het opzetten van laptops, e-mailbeheer en communicatie via Microsoft Teams. Gedurende de dag houd ik me bezig met activiteiten zoals het schrijven van projectvoorstellen, het vastleggen van afspraken over verantwoordelijkheden, het voorbereiden van vergaderingen en samenwerken met collega's.

Wat ik het meest opwindend vind aan mijn baan is het gepassioneerd samenwerken met mensen om technologie te benutten voor bedrijfsontwikkeling. De informele cultuur bij Nomios bevordert efficiënt werken, waardoor we resultaten kunnen behalen terwijl we comfortabele kleding dragen zoals korte mouwen en zelfs shorts tijdens niet-klantgerichte gelegenheden in de zomer.

Placeholder for Hetportretbureau LR 4 T1 A1650Hetportretbureau LR 4 T1 A1650
Service Delivery Manager

Ashna

Binnen mijn rol als service delivery manager zorg ik ervoor dat de diensten die we leveren voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zowel vanuit het oogpunt van levering als vanuit het oogpunt van operaties. Dit om ervoor te zorgen dat we zo veel mogelijk klanttevredenheid hebben. Bovendien rapporteer ik over verschillende zaken aan mijn klant, zoals verschillende SLA-metrics. En natuurlijk adviseer ik mijn klanten tijdens onze reguliere servicereviews over de verschillende zakelijke uitdagingen die ze kunnen hebben. Ze kunnen ook contact met me opnemen als er iets niet soepel verloopt tijdens bijvoorbeeld een incident of een verandering.

Tijdens mijn tijd bij Nomios heb ik in verschillende afdelingen gewerkt, in elke rol heb ik altijd graag met mensen samengewerkt en heb ik een klantgerichte mindset. Dit komt allemaal samen binnen service delivery management. Ik praat met collega's in verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat onze klanten krijgen wat hen is beloofd. En probleemoplossing is ook een groot deel van mijn rol.

Happy people

Leuke evenementen met collega's

We geloven sterk in het belang van werk-privébalans en het creëren van een positieve en plezierige sfeer bij Nomios. Daarom hebben we een speciaal team dat verantwoordelijk is voor ons "Happy People"-programma.

Ze organiseren verschillende activiteiten om je te helpen ontspannen en een goede tijd te hebben. Van een in-house barista om je te voorzien van kwaliteitskoffie, tot het aanbieden van stoelmassages voor ontspanning, en het organiseren van leuke vrijdagborrels, barbecue-evenementen en buitenactiviteiten. We willen een omgeving creëren waarin werk en plezier hand in hand gaan.

  • Placeholder for Nomios beach team photoNomios beach team photo
  • Placeholder for Hetportretbureau LR T1 A5899Hetportretbureau LR T1 A5899
  • Placeholder for Hetportretbureau LR 4 T1 A8666Hetportretbureau LR 4 T1 A8666
  • Placeholder for Nomios employees smilingNomios employees smiling
  • Placeholder for Hetportretbureau LR T1 A5834Hetportretbureau LR T1 A5834
  • Placeholder for Hetportretbureau LR 4 T1 A8536Hetportretbureau LR 4 T1 A8536
  • Placeholder for Hetportretbureau LR T1 A5811Hetportretbureau LR T1 A5811
  • Placeholder for Nomios IT karting racingNomios IT karting racing
  • Placeholder for Hetportretbureau LR 4 T1 A8210Hetportretbureau LR 4 T1 A8210
  • Placeholder for Hetportretbureau LR 026 T1 A6267Hetportretbureau LR 026 T1 A6267
Vind jouw perfecte baan

Sluit je bij ons aan

Bij Nomios Nederland ben je meer dan alleen je functietitel. Wij maken persoonlijke groei mogelijk, belonen succes en helpen je echt je carrière te ontwikkelen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Laatste nieuws en blog