SIEM

Managed SIEM services

Enterprise-grade SIEM om kritieke gegevens te beschermen en te beveiligen tegen steeds veranderende cyberdreigingen.

Placeholder for Adobe Stock 644241211 Portrait of african american developer using laptop to write codeAdobe Stock 644241211 Portrait of african american developer using laptop to write code
Introductie

Managed SIEM

Maximaliseer detectie van dreigingen met de nieuwste technologie voor event management en toegewijde cybersecurity-experts.

Naarmate je bedrijf groeit en de dreigingen evolueren, vereist een effectieve beperking van veiligheidsrisico nu realtime monitoring van bedreigingen om volledige zichtbaarheid van netwerkactiviteit te bieden.

Managed SIEM, de managed detectie- en responsservice van Nomios, combineert beveiligingsinformatie en SIEM-technologie (Event Management) met toegewijde beveiligingsexperts om 24/7 netwerk- en endpoint bewaking en onderzoek van het netwerkverkeer van jouw organisatie te bieden.

Onze ervaren Security Operations Center (SOC) analisten zijn gecertificeerd voor het implementeren en beheren van een reeks SIEM-oplossingen. Onze experts zijn zeer bedreven in het identificeren van beveiligingsbedreigingen, waardoor jouw interne teams worden ontlast van de tijdrovende en complexe taak van het onderzoeken van realtime en historisch data. We analyseren netwerk en security events om echte bedreigingen van valse positieven te onderscheiden.

Waarom Nomios voor jouw Managed SIEM?

Nomios biedt een uitgebreide en door experts geleide outsourcing service voor het beheer van Security Information and Event Management (SIEM) systemen. Deze oplossing pakt de complexiteit van SIEM beheer aan en biedt robuuste, compliant en kosteneffectieve cybersecurity met continue monitoring door ervaren professionals.

SIEM uitbesteden aan Nomios levert aanzienlijke budgettaire voordelen op, omdat er minder gespecialiseerd personeel en infrastructuur nodig is. Onze op maat gemaakte oplossingen zorgen voor een sterke return on investment en voldoen aan strenge regelgevende normen, waardoor compliance en audits gestroomlijnd worden. Dankzij deze aanpak kunnen organisaties zich concentreren op hun kernactiviteiten, wetende dat hun cybersecurity in deskundige handen is.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Onze experts en salesteams staan voor je klaar. Laat je contactgegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Nu bellen
Placeholder for Parm CTA 2Parm CTA 2
Voordelen

SIEM-beheer uitbesteden aan Nomios

De redenen om je SIEM-beheer uit te besteden verschillen per organisatie. Wij geven je de belangrijkste voordelen. Lees meer over de voordelen van het uitbesteden van SIEM.

Toegang tot expertise en ervaring

Lagere kosten en meer operationele efficiëntie

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Minder last van werving en training

24/7 monitoring en support

Je kunt je richten op je kernactiviteiten

Naleving en rapportage

Snelle implementatie en up-to-date oplossingen

Je kunt vertrouwen op onze managed security services

Managed security is gebaseerd op onze investeringen in informatie over dreigingen, geavanceerde analyses en security-expertise om consistente, herhaalbare en transparante services te bieden. Hiermee worden geavanceerde bedreigingen geïdentificeerd en gestopt, terwijl inzicht in en statistieken over de security-positie en trends worden verschaft.

Getrainde en gecertificeerde engineers voeren efficiënte, best practice en compliant change management processen uit voor netwerk- en securityapparatuur en -controles. Met behulp van uitgebreide informatie over dreigingen optimaliseren analisten de toewijzing van schaarse middelen door zich te richten op dreigingen en kwetsbaarheden die actief worden uitgebuit.

Placeholder for Female engineer behind screenFemale engineer behind screen
Resources

Aanvullende content

Bekijk onze aanvullende (Engelstalige) bronnen en kom meer te weten over Nomios en onze SIEM-expertise.

Managed services

Neem contact op met ons managed services team

Laat ons het zware werk doen, terwijl jij je concentreert op jouw organisatie en strategie. Ons team van managed services experts staat klaar voor jouw aanvraag. Bel ons of laat een bericht achter.

Placeholder for Jordan CTAJordan CTA