Managed network services

Verbeter de beschikbaarheid en verlaag de kosten met managed services die jouw netwerken vereenvoudigen en automatiseren.

Placeholder for NGFW 2024NGFW 2024
Introductie

Manage je organisatie, niet je netwerk

Tijd is een zeer waardevolle resource. Als je het beheer van jouw netwerken aan ons uitbesteedt, heeft je IT-team meer tijd om te besteden aan kritieke en strategische doelen. Als betrouwbare partner met tientallen jaren ervaring in het wereldwijd beheren van netwerken, zorgen wij ervoor dat jouw netwerken betrouwbaar, up-to-date en veilig zijn en werken met de snelheid van het licht.

Managed network services

Hoge prestaties en beschikbaarheid met multivendor enterprise netwerken

Benut de voordelen van hybride IT en lever de resultaten die je nodig hebt. Met onze erkende branche-expertise en strategische partnerschappen met leveranciers beschikken wij over de bewezen capaciteit om jouw bedrijfsnetwerken te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Wij bieden vakkundige mensen, geautomatiseerde processen en beheertools om consistente serviceniveaus en real-time, datagestuurde managementinzichten te leveren. Dit levert hoge prestaties en beschikbaarheid op, waarbij software-defined networking en legacy-technologie in multivendor-infrastructuren worden geïntegreerd.

Placeholder for Network engineer datacenterNetwork engineer datacenter
Kenmerken en voordelen

Gemoedsrust om je te concentreren op jouw business

Krijg ondersteuning van onze netwerkteams. Onze ultramoderne network operations centres (NOC's) bieden 24 uur per dag beheerde netwerkdiensten. Adopteer nieuwe technologieën terwijl je heterogene netwerken integreert en beheert.

icon 24/7 network monitoring en management
24/7 network monitoring en management
Voortdurende monitoring van jouw omgeving - Real-time analyse en event correlatie - Incident response management - Aanpasbaar escalatieproces - Analisten in Europese NOC's
icon Rapportage en overzicht van network health
Rapportage en overzicht van network health
360° zicht op de gezondheid van jouw netwerk - Regelmatige managementrapportage met praktische aanbevelingen - Netwerkanalysetools voor tracking en meetbare ROI - Strategische begeleiding voor risicobeheer - Betere afstemming van netwerkstrategie en bedrijfsdoelstellingen voor soepel lopende operaties
icon Toegewijd team van netwerkexperts
Toegewijd team van netwerkexperts
Breid je interne IT-team uit met onze gecertificeerde netwerkexperts - Profiteer van wereldwijde netwerkexpertise en best practices - Toegewijde netwerkspecialisten toegewezen aan jouw organisatie
icon State-of-the-art netwerktechnologie
State-of-the-art netwerktechnologie
AI/ML-gestuurde network operations en inzichten - Directe ondersteuning van toonaangevende netwerkleveranciers - Eenvoudige integratie met jouw bestaande infrastructuur - Soepele configuratie en procesefficiëntie - Geen langdurige configuratie en fijnafstemming van je eigen tools meer
icon Modulaire bouwstenen zorgen voor maximale flexibiliteit
Modulaire bouwstenen zorgen voor maximale flexibiliteit
Onze netwerkdiensten afstemmen op je eigen behoeften en specificaties - Geconsolideerd netwerkbeheer via één netwerkportaal
icon Verbeter de ROI en bespaar tijd
Verbeter de ROI en bespaar tijd
Je hoeft geen eigen netwerkspecialisten in dienst te nemen - Geen investering in dure technologie - Geen tijd te verspillen aan het controleren van je logboeken - Optimaliseer jouw tijd om je te concentreren op jouw prioriteiten - Wij zorgen voor je netwerkbehoeften
Portfolio

Flexibel en gevarieerd aanbod

Met onze kennis, ervaring en vaardigheden op het gebied van managed network services stellen wij jouw organisatie in staat om de impact van nieuwe technologieën en services volledig te begrijpen. Wij bieden end-to-end netwerkbeheer - van het datacenter tot en met de netwerk endpoints.

Managed LAN

Managed WLAN

Managed SD-WAN

Managed SD-Branch

Managed datacenter networking

Managed cloud networking

Managed optical networking

Managed core networking

Managed private LTE

FAQ

Veelgestelde vragen

Veel organisaties willen nu een deel van of al hun netwerkfuncties uitbesteden aan een vertrouwde netwerkprovider. Beheerde netwerkdiensten (MNS) is een dienstverleningsmodel of -mogelijkheid die door leveranciers van netwerkdiensten wordt geboden om netwerkoplossingen te ontwerpen, te bouwen, te bewaken en te beheren.

Nu organisaties investeren in digitale transformatie-initiatieven om te concurreren en te groeien, wordt het beheren en schalen van netwerken van het grootste belang. De complexiteit van het netwerklandschap is de afgelopen jaren drastisch veranderd en organisaties moeten een snel veranderend technologielandschap voor blijven. Het uitbesteden van netwerkbeheer helpt organisaties dit te bereiken, zodat ze zich kunnen richten op wat het belangrijkst is.

Leveranciers van managed netwerkservices leveren een scala aan geschoolde professionals, zoals onboarding specialisten, netwerkarchitecten, deskundigen op het gebied van serviceverlening, engineering en support, projectmanagement en klantenservice. Meer gespecialiseerde rollen kunnen worden toegevoegd, afhankelijk van de gewenste reikwijdte van de overeenkomst.

Gerelateerde oplossingen

Afgestemd op jouw behoeften

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en focus op het ontwikkelen van oplossingen op maat voor onze klanten. Ontdek op welke gebieden wij jouw IT-team kunnen ondersteunen.

Managed services

Neem contact op met ons managed services team

Laat ons het zware werk doen, terwijl jij je concentreert op jouw organisatie en strategie. Ons team van managed services experts staat klaar voor jouw aanvraag. Bel ons of laat een bericht achter.

Placeholder for Jordan CTAJordan CTA
Artikelen

Laatste nieuws en blog