Home subscriber service (HSS)

Naadloze migratie en interworking.

Het is essentieel om een leverancier te vinden met een complete state-of-the-art oplossing die flexibele licentiemodellen aanbiedt wanneer je je eigen HSS- en HLR-systeem wilt hebben. Nomios Nederland biedt deze oplossing via een Next Generation HSS. De carrier-grade HSS / HLR-software maakt naadloze migratie en interworking mogelijk, wat aanzienlijke functies en kostenvoordelen biedt ten opzichte van traditionele producten voor zowel kleine als grote serviceproviders.

Best-of-breed HSS / HLR

De HSS- en HLR-suite bestaat uit een HSS LTE, een HSS IMS en een HLR in hetzelfde softwareproduct. De database wordt gedeeld om een naadloze samenwerking tussen systemen mogelijk te maken, waardoor dure en omslachtige datamigratieprocessen worden vermeden, wanneer je bedrijf evolueert. Alle basisfuncties maken deel uit van de softwarelicentie, inclusief roamingcontroles en EIR.

Met het complete software licentiemodel zal je nooit onnodig veel en/of te veel betalen, en zal je nooit in een valkuil van leveranciers terechtkomen waar productevoluties tweemaal de oorspronkelijke prijs kosten.

Een enkele software oplossing voor NG HSS, HLR, AuC, EIR en SLF

De Next Generation Home Subscriber Server (NG HSS) is een oplossing voor GSM-, UMTS-, LTE-, IMS-, Wi-Fi- en M2M-netwerken. De NG HSS is geschikt voor de MVNO / MVNE- en M2M-markt. Ontworpen om de beperkingen en nadelen van traditionele HSS-producten met betrekking tot flexibiliteit, virtualisatie, schaalkosten en vendor lock-in te overwinnen en de NG HSS ondersteunt meerdere technologieën en functies in één software oplossing:

  • Home Subscriber Server (HSS) voor LTE Data
  • Home Subscriber Server (HSS) voor IMS Voice
  • Home Location Register (HLR) en Authentication Center (AuC) voor 2G/3G
  • Equipment Identity Register (EIR)
  • Subscriber Location Function (SLF)
  • Multi-protocol interworking (SS7, Diameter, RADIUS, IT protocols)

Cloud ready carrier-grade technologie

De NextGen HSS en HLR zorgen voor schaalbaarheid en carrier-grade prestaties. HSS en HLR bevatten NFV / SDN-principes. Het kan zowel on-premise als een cloud omgeving in multi-tenancy-modus worden geïnstalleerd. Daarom kan het een oplossing zijn voor zowel telecomoperators als MVNO's en andere industrieën die een eigen netwerk willen hebben, zoals autobedrijven, VoLTE in a Box, IoT-netwerken en M2M.

Zeer geschikt voor IoT-netwerken en flexibele licenties

Next-Generation HSS is een op software gebaseerde oplossing die evolueert met nieuwe industriestandaarden en protocollen. Het voldoet aan de 3GPP Release 12 en zal in de toekomst zonder extra kosten blijven evolueren en nieuwere releases ondersteunen.

Dankzij de unieke eigenschappen is het product bijzonder geschikt voor IoT-netwerken. De licentieflexibiliteit met betrekking tot het aantal gebruikers en implementaties maakt dit de juiste oplossing indien er een apart netwerk moet geïmplementeerd worden voor M2M- of IoT-activiteiten.

Nomios Nederland levert telecomsoftware zoals HSS, HLR, EIR. De software is gebaseerd op de beste technologieën en praktijken voor snelle en hoogwaardige ontwikkeling om prestaties van carrier-grade kwaliteit te garanderen. Deze producten kunnen moeiteloos intern en in cloud omgevingen worden ingezet en zijn NFV-ready.

Maak verbinding

Onze 5G & mobile experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw security- en netwerkuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Portrait of engineer beard wearing poloPortrait of engineer beard wearing polo
Artikelen

Laatste nieuws en blog