Private LTE networks

Meer dekking, capaciteit en controle in het netwerk van jouw bedrijf.

Een Private 4G (en in de toekomst 5G) connectiviteit zal van groot belang zijn voor verschillende sectoren, zoals transport, gezondheidszorg, energie, industrie en nog veel meer. Private LTE is gebaseerd op technologieën die zijn ontwikkeld voor een groot gebied en die zijn verkleind zodat ze door particuliere organisaties kunnen worden ingezet om hun eigen ecosystemen te creëren.

Organisaties die het meeste voordeel kunnen halen uit Private LTE, hebben use-cases die niet worden ondersteund op openbare netwerken. Wanneer ze worden ingezet als particuliere netwerken, kunnen organisaties profiteren van de volledige LTE-functieset om het netwerk te configureren en te optimaliseren. Over het algemeen zijn particuliere LTE-netwerken ontworpen met machinecommunicatie als primaire gebruiker in gedachten. Desalniettemin kunnen andere primaire redenen aan de basis liggen van het overwegen van een particulier netwerk, zoals:

  • Dekking
  • Capaciteit
  • Controle

Onze specialisten in de telecommunicatiesector bieden het inzicht en de tools om uw bedrijf te helpen de kansen van Private LTE-netwerken te identificeren, de groei te maximaliseren en mogelijke valkuilen te voorkomen. Van mobiel breedband tot netwerkinfrastructuur tot de evolutie van apparaten, wij geven u toegang tot professionals met waardevolle, praktische ervaring.

Whitepaper

Download de whitepaper over Private LTE netwerken

Ontdek de voordelen van private LTE netwerken ten opzichte van private wireless netwerken.

Placeholder for Sanne SchoonhovenSanne Schoonhoven

Sanne Schoonhoven

Content marketeer,
Nomios Nederland

Artikelen

Laatste nieuws en blog