Network automation

Netwerk automatisering helpt om kosten te verlagen, fouten te minimaliseren en je organisatie efficiënter en flexibeler te maken.

Placeholder for Yellow bundles nework cablesYellow bundles nework cables
Network automation

Waar begin je?

Als netwerk automatiseringstools op de juiste manier worden gebruikt en ingezet, kunnen ze aanzienlijke voordelen opleveren voor een organisatie, haar werknemers en eindgebruikers. Nomios helpt organisaties deze voordelen te realiseren en de barrières te doorbreken die er vaak voor zorgen dat netwerk automatiseringsinitiatieven in een impasse geraken of gewoon op de plank blijven liggen.

Automatisering maakt deel uit van elk project dat wij afleveren, het zit in ons DNA om klanten te helpen meer te doen met minder, om de configuratie en werking van meerdere tools en toestellen te vereenvoudigen, en wij doen dit door middel van automatisering. Netwerkautomatiseringstools zijn niet nieuw en er is een toenemend aantal leveranciers en marketinghypes. Wij helpen onze klanten door de complexiteit en wildgroei van tools, platforms, oplossingen en leveranciers heen en vereenvoudigen het proces van netwerkautomatisering en de toepassing ervan.

We begrijpen dat netwerkautomatisering niet zo eenvoudig is als het kopen van een kant-en-klare tool. We weten dat er veranderingen moeten plaatsvinden binnen organisaties, afdelingen, teams en infrastructuur om succesvolle automatiseringsprojecten voor te bereiden. Maar we weten waar en hoe we moeten beginnen om je te helpen bij de start van je project.

We werken met de beste open-source en gesloten technologieën en we zijn altijd bezig met het onderzoeken van de nieuwste trends en het testen van de nieuwste technologieën, maar we houden een open geest en gaan veel verder dan de verkoop- en marketingretoriek.

Ons doel is om te helpen bij het leveren van automatiseringsinitiatieven en om de time-to-value te versnellen, of het nu gaat om plannen, initiëren, versnellen of het aantonen van ROI.

Placeholder for Devops secops security engineerDevops secops security engineer
Inzichten in automatisering

Wat extra lectuur in het Engels die je misschien interessant vindt

Bekijk onze nieuwste whitepapers, e-gidsen en rapporten over netwerkautomatisering. Onze zorgvuldig samengestelde inhoud biedt diepgaande inzichten, best practices en innovatieve oplossingen om de cyberbeveiligingshouding en netwerkinfrastructuur van uw organisatie te versterken.

Doe meer met minder

Voordelen van network automation

icon Snelheid
Snelheid
Verhoog de snelheid van implementaties, of het nu gaat om apparaten, end-to-end services of firewallbeleidsregels, automatisering stelt je in staat om het sneller te doen.
icon Consistentie
Consistentie
Verhoog de consistentie en herhaalbaarheid van implementaties om snelle groei mogelijk te maken en tegelijkertijd configuratiefouten en projectvertraging te minimaliseren.
icon Visibiliteit
Visibiliteit
Vergroot de zichtbaarheid en het wijzigingsbeheer om eenvoudig bij te houden wie, wat, waarom en wanneer wijzigingen doorvoert op je netwerk.
icon Efficiëntie
Efficiëntie
Integreer en optimaliseer workflows die communiceren met je netwerk door API's te gebruiken en selfservice te bieden.
icon Optimaliseren
Optimaliseren
Optimaliseer en stroomlijn jouw activiteiten tussen tools van verschillende leveranciers, zodat ze werken als één systeem, precies zoals u het bedoeld had.
icon Betrouwbaarheid
Betrouwbaarheid
Verhoog de kwaliteit en betrouwbaarheid door softwareontwikkelingsmethodologieën zoals continue integratie en continue implementatie (CICD) en geautomatiseerd testen te introduceren in je netwerk.
icon Baantevredenheid
Baantevredenheid
Verminder repetitieve handmatige taken en laat uw teams zich in plaats daarvan richten op hoogwaardige strategische projecten die helpen het personeelsverloop te verminderen en het behoud van werknemers te verbeteren.
Wat is het volgende?

Laten we je helpen

Automatisering is niet nieuw, maar steeds meer bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd. Als gevolg hiervan neemt de vraag naar automatisering van bedrijfsprocessen (BPA) een hoge vlucht - er wordt voorspeld dat de markt zal groeien van $9,8 miljard in 2020 tot $19,6 miljard in 2026. Hoewel er nog steeds veel zorgen zijn dat automatisering kan leiden tot banenverlies, is dit niet de belangrijkste reden waarom veel organisaties automatisering onderzoeken. Volgens onderzoek van McKinsey bestaat slechts 5% van de banen uit activiteiten die volledig geautomatiseerd kunnen worden.

In een recente blog van Gartner 'The State of Network Automation in 2022' toont een onderzoeksresultaat op de vraag 'welk percentage van jouw datanetwerkactiviteiten is geautomatiseerd versus handmatig?' dat 41% van de respondenten minder dan 10% van hun netwerkactiviteiten had geautomatiseerd, terwijl slechts 5% 76% of meer had geautomatiseerd, wat eigenlijk best indrukwekkend is.

Het aantonen van waarde en het leveren van ROI in lijn met de verwachtingen is nog steeds een raadsel voor veel I&O leiders. Nomios heeft een gids samengesteld om de typische uitdagingen te overwinnen bij het opstarten, opleveren of uitbreiden van automatiseringsprojecten. Nomios heeft ervaring in het helpen van klanten bij het navigeren door de complexiteit en keuze van automation tooling. We volgen de best practices en methodologieën van DevOps en geven praktisch advies dat onafhankelijk is van tooling en leveranciers. We beginnen met jou, jouw bedrijf, jouw ambities en jouw uitdagingen.

We zijn er trots op dat we gemakkelijk zijn om zaken mee te doen, onze klantgetuigenissen tonen dit aan. We zijn ongecompliceerd en doen ons best om te demystificeren

Download whitepaper

The Four Horsemen of Automation

Download de whitepaper en verdedig jezelf tegen de uitdagingen van netwerkautomatisering (Engelstalig). Of neem direct contact met ons op als je dit onderwerp interessant vindt.

Placeholder for The four horsement of automationThe four horsement of automation
Onze automation ecosystem

The force is with us

Artikelen

Laatste nieuws en blog