Placeholder for Aruba Networks Partner/ ResellerAruba Networks Partner/ Reseller
Certified Partner

Aruba Networks

Aruba is de industrieleider in wired, wireless en security netwerkoplossingen voor de hedendaage experience edge.

Placeholder for Large bridge over seaLarge bridge over sea

Aruba Networks is nu onderdeel van Hewlett Packard Enterprise.

Een slimmer netwerk dat geschikt is voor mobiele toepassingen en het IoT

Door mobiele technologieën, het IoT en de cloud hebben succesvolle nieuwkomers de traditionele bedrijven ingehaald. Aruba Networks bouwt slimme en transparante netwerken waarmee je het allemaal kunt bijbenen. Infrastructuurservices worden aangeboden als software vanuit een publieke of private cloud en faciliteren veilige verbindingen voor mobiele apparaten en het IoT.

Aruba Networks

Oplossingen

Waarom Aruba Networks?

Aruba is onderdeel van Hewlett Packard Enterprise Company en gebruikt oplossingen voor mobiliteit en het IoT om organisaties van elke omvang op intelligente wijze een voorsprong te bieden. Het bedrijf levert IT-oplossingen waarmee bedrijven tegemoet kunnen komen aan de behoeften van de mobiele generatie; de gebruikers die vertrouwen op cloudapplicaties voor zowel hun werk als hun privéleven. Daarnaast kunnen ze de verzamelde inzichten inzetten voor het transformeren van hun zakelijke processen.

Infrastructuurservices worden aangeboden als software vanuit een publieke of private cloud en maken veilige verbindingen voor mobiele apparaten en het IoT mogelijk. Dankzij Aruba kunnen IT-professionals netwerken bouwen waarmee ze alle veranderingen kunnen bijhouden. Dit doen ze door af te stappen van de dure en gesloten infrastructuren die ooit zijn ontworpen voor vaste netwerkverbindingen via de fysieke aansluitingen van een bedrijfshoofdkantoor.

Onze Aruba Networks-experts staan voor je klaar

Nomios Nederland is een bekroonde Gold Partner van Aruba Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Aruba Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios Nederland bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Aruba Networks-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates