Juniper Networks

Juniper Networks Leader in 2020 Gartner Magic Quadrant voor Data Center & Cloud Networking

4 min. leestijd
Placeholder for Juniper networks nxtJuniper networks nxt
Juniper Networks

Share

Juniper Networks is verheugd om voor het derde achtereenvolgende jaar opnieuw tot Leader te worden uitgeroepen in het 2020 Gartner Magic Quadrant voor Data Center en Cloud Networking.

Juniper is er om IT eenvoud te bieden, waardoor bedrijfskritische netwerken naadloos op schaal kunnen worden geïmplementeerd en geëxploiteerd. Wanneer hun klanten overstappen op SaaS-gebaseerde applicaties die in meerdere omgevingen worden gehost, zijn wij ervan overtuigd dat Juniper voorop loopt met producten, oplossingen en diensten van wereldklasse die specifiek zijn ontworpen voor het optimaliseren van de ervaring in het moderne cloudtijdperk. Het datacenter- en cloudnetwerkrapport van Gartner voor 2020 benadrukt de volledigheid van de visie en het vermogen om uit te voeren in de belangrijkste netwerkomgevingen. Voor het derde jaar op rij worden ze erkend als Magic Quadrant Leader. Wij geloven dat deze erkenning voortkomt uit de bewezen eigenschappen van Juniper, waaronder geautomatiseerde fabrics, AI-gestuurde inzichten, de beste beveiliging in zijn klasse en schaalbare 400G-ontwerpen.

"We denken dat het nieuwste datacenter-netwerkrapport van Gartner de visie van Juniper bevestigt en ons vermogen om uit te voeren in de belangrijkste netwerkomgevingen", zegt Manoj Leelanivas, Chief Product Officer bij Juniper Networks. "We geloven dat onze erkenning als Leader voor het derde jaar op rij voortkomt uit Juniper's bewezen eigenschappen, waaronder geautomatiseerde weefsels, AI-gestuurde inzichten, de beste beveiliging in zijn klasse en schaalbare 400G-ontwerpen. Terwijl technologieleiders de digitale transformatie van hun bedrijf aansturen en heroverwegen hoe ze de vooruitgang van hun datacenter- en cloudinfrastructuur meten, ben ik erg trots op hoe Juniper onze klanten op innovatieve nieuwe manieren is blijven helpen. "

Juniper helpt zijn klanten om hun datacenters te moderniseren met een breed beveiligings- en netwerkportfolio dat is ontworpen met behulp van automatisering en zichtbaarheid om de bedrijfsvoering te vereenvoudigen. Met meetbare use cases in bijna elke vertical, inclusief Financiën, Gezondheidszorg en Overheid, heeft Juniper in Q4 2019 een 17% jaar-op-jaar stijging van de switch-inkomsten ervaren, inclusief de Juniper Networks® QFX Series switches, die recordorders hebben meegemaakt. Deze groei droeg bij aan de $1,6B aan bedrijfsopbrengsten in 2019.

Automatisering van het Datacenter

Juniper helpt klanten hun datacenters te moderniseren met hun brede beveiligings- en netwerkportfolio, dat is ontworpen met behulp van automatisering en zichtbaarheid om de werkzaamheden te vereenvoudigen. Klanten kiezen voor een schaalvergroting en voegen wendbaarheid toe met automatisering die begint met fabrics en zich uitstrekt tot workflows. Het fabric management van Juniper is intent-based en is gebouwd met de cloud in het achterhoofd.

Met Juniper's single switching line die overal met Junos is uitgerust, zetten hun klanten de toonaangevende, op standaarden gebaseerde architectuur van EVPN in. De rijkdom en granulariteit van Junos telemetrie bereiden klanten voor op het gebruik van Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning om datacenteractiviteiten te transformeren. AI begint met goede data, en met Junos en hun telemetrie-erfenis zijn klanten klaar om automatisering toe te passen, samen met AI om datacenternetwerken te transformeren voor applicatie-ervaring.

Ervaring met applicaties is de nieuwe Uptime

Technologische leiders zijn de drijvende kracht achter de digitale transformatie van hun bedrijf en in alle sectoren. Dit leidt ertoe dat leiders opnieuw nadenken over de manier waarop ze de vooruitgang van hun datacenter- en cloudinfrastructuur meten. Hoewel uptime al lang de belangrijkste gouden standaard is, geeft dit misschien geen volledig beeld. Het feit dat het netwerk het verkeer doorlaat, betekent niet dat de gebruikers tevreden zijn. In plaats daarvan moeten gebruikers ook echt een snelle en ononderbroken oplossing met gegarandeerde veiligheid eisen.

Juniper Networks werkt samen met klanten en partners aan de invoering van automatisering om de gebruikers te helpen bij het leveren van de applicatie-ervaring. De oplossingen van Juniper verenigen bijvoorbeeld netwerk- en applicatieniveau-telemetrie met AI-gedreven inzichten. Op deze manier bieden zij een kennisgrafiek die het gedrag op een complete manier beschrijft. Ze ontwerpen deze oplossingen met eenvoud en openheid in het achterhoofd, zonder de lock-in van monolithische architecturen.

Veiligheid en Schaalbaarheid

Juniper stelt klanten ook in staat om enkele van hun moeilijkste beveiligingsproblemen op te lossen. Hun producten en oplossingen breiden de beveiliging uit naar alle verbindingspunten in het netwerk en de cloud om gebruikers, toepassingen en infrastructuur te beveiligen. Door handhaving in bestaande en virtuele apparaten mogelijk te maken, wordt het netwerk een gedistribueerde beveiligingsdeken die bedreigingen tegenhoudt op het punt van de aanval.

Daarnaast blijven de engineeringteams van Juniper zich richten op een grotere schaalbaarheid van het datacenter en de cloud. Ze hebben uitgebreid geïnvesteerd in innovatieprogramma's van silicon naar hardware naar software. De producten van Juniper zijn nu klaar voor de overgang die hun klanten willen maken naar 400G, en moeten eerlijk gezegd in de top van hun klasse blijven. Sterker nog, veel van hun grootste klanten testen deze oplossingen vandaag de dag. Juniper's 400G DC switching en routing oplossingen onderscheiden zich in operationele schaal en de flexibiliteit van hun volledig opnieuw ontworpen modulaire OS, samen met hardware die op bijna lijnsnelheid draait over het wide area network, zelfs met ingeschakelde encryptie.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.