Placeholder for A10 Networks Partner/ ResellerA10 Networks Partner/ Reseller
Affinity Global Partner

A10 Networks

A10 moderniseert de levering van toepassingen met analytisch gestuurde oplossingen voor zichtbaarheid, prestaties en beveiliging, via hardware of software, on premise of in de cloud.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Veilige, Beschikbare en Efficiënte Multi-Cloud Oplossingen met A10 Networks

Met behulp van niet-aflatende innovatie ontwerpt A10 Networks samengevoegde sets applicatieservices die snel, veilig en gemakkelijk te implementeren zijn in diverse samenstellingen en implementatiemodellen.

Deze services omvatten applicaties en loadbalancing, DDoS-bescherming, SSL-encryptie, geconvergeerde firewalls, geavanceerde NAT (Network Address Translation) en beheerplatforms voor de orchestration van on-premises en cloudomgevingen.

A10 Networks

Oplossingen

Waarom A10 Networks?

Klaar voor de toekomst

A10 levert betrouwbaarheid, uitgebreide functionaliteit, schaalbaarheid, flexibiliteit en goede prestaties – in virtuele vorm of als hardware in één rackunit. Het installeren van updates en aanbrengen van wijzigingen gaat snel en eenvoudig. Profiteer van een platform dat helemaal past bij je huidige behoeften, maar dat je in de toekomst eenvoudig kunt schalen wanneer je capaciteitsvereisten veranderen.

Controle per app

A10 gebruikt high-density partitionering voor zeer gedetailleerde controle en ongeëvenaarde flexibiliteit. Daarnaast is ACOS speciaal ontwikkeld voor moderne processors met meerdere kernen, zodat meerdere services of modules kunnen worden uitgevoerd zonder prestatieverlies.

Maximale waarde

A10 werkt met een soort licentie die alles omvat. Daardoor kun je tegelijkertijd gebruikmaken van een breed scala aan functionele modules. Zonder beperking van functionaliteit en met optimale schaalbaarheid van prestaties. Zo kun je beschikken over alles wat je nodig hebt voor het runnen van je bedrijf en het ondersteunen van je infrastructuur, zonder ingewikkelde licenties en escalerende kosten.

Cloud-native

Naast de krachtige hardware en flexibele virtuele implementaties biedt A10 de eerste echte 'cloud native'-oplossing voor het beheer van dataverkeer in publieke en private clouds. Deze unieke oplossing geeft bedrijven meer operationele flexibiliteit en efficiëntie. De levering van apps wordt geoptimaliseerd met app-specifieke proxy's in de cloud. Deze worden beheerd en bewaakt vanaf een centrale locatie.

Ondersteuning van topklasse

A10 levert de allerbeste technische ondersteuning met hoogopgeleide system engineers en escalation engineers en verschillende software en hardware engineers. Zij bieden snelle assistentie en eenvoudige escalatietrajecten.

Onze A10 Networks-experts staan voor je klaar

Nomios Nederland is een bekroonde Affinity Global Partner van A10 Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door A10 Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios Nederland bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw A10 Networks-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates