Placeholder for A10 Networks Partner/ ResellerA10 Networks Partner/ Reseller
Affinity Global Partner

A10 Networks application delivery en load balancing

Geavanceerde load balancing-oplossing met hoge prestaties waarmee jouw applicaties altijd beschikbaar, versneld en veilig zijn.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets
Introductie

A10 Thunder® ADC

A10 Thunder® ADC (Application Delivery Controller) biedt een complete applicatieoplossing die de beschikbaarheid van servers garandeert, kwetsbare applicaties beschermt en de levering van content versnelt. De oplossing is geschikt voor multi- en hybride cloudimplementaties met een Polynimbus-oplossing die de complexiteit en kosten voor IT-activiteiten vermindert en betere bedrijfsresultaten oplevert.

Agile levering van toepassingen en beveiliging

Van MKB's en grote ondernemingen tot serviceproviders en cloudoperators: organisaties beheren een grote en snel groeiende set bedrijfskritische applicaties. A10 Thunder ADC is een speciaal gebouwde oplossing die ervoor zorgt dat deze applicaties in hoge mate beschikbaar, versneld en veilig zijn. Het helpt downtime te verminderen, bedrijfscontinuïteit te garanderen en hoog beschikbare applicaties te bouwen in wereldwijde datacenters en/of meerdere clouds.

Thunder ADC levert de capaciteit, schaalbaarheid, multi-tenancy en programmeerbaarheid om zich aan te passen aan een steeds veranderende omgeving. Consolideer point-producten, verminder de complexiteit van het netwerk en realiseer een aanzienlijke verlaging van de TCO. Thunder ADC levert L4-7 load balancing en meerdere lagen van beveiliging via web en DNS app firewalls, single sign-on (SSO) authenticatie en diepgaande ondersteuning voor geavanceerde encryptie, inclusief high-performance PFS/ECC. Thunder ADC is gebouwd op A10's Advanced Core Operating System (ACOS®) platform en levert applicatieprestaties en beveiliging voor elke omgeving.

Belangrijkste voordelen

Thunder ADC

icon Verbeterde beschikbaarheid van applicaties
Verbeterde beschikbaarheid van applicaties
Zorg voor een efficiënte en betrouwbare levering van applicaties in meerdere datacenters en de cloud. Minimaliseer netwerklatentie en -downtime, en verbeter de ervaring van eindgebruikers.
icon Uitgebreide beveiliging van applicaties
Uitgebreide beveiliging van applicaties
Verbeter de beveiliging van applicaties met geavanceerde SSL/TLS-offload, SSO (Single Sign-On), DDoS-bescherming en WAF-functies (Web Application Firewall).
icon Volledige zichtbaarheid van de toepassing
Volledige zichtbaarheid van de toepassing
Integreer met de Harmony™ Controller voor diepgaand inzicht in elke applicatie en uitgebreide controle voor veilige levering van applicaties in on-premises datacenters, publieke, private en hybride clouds.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates