Placeholder for Aruba Networks Partner/ ResellerAruba Networks Partner/ Reseller
Certified Partner

Aruba Networks switches

De basis van de moderne digitale werkplek.

Placeholder for Large bridge over seaLarge bridge over sea

Aruba-switches brengen prestaties en betrouwbaarheid naar de mobiel-eerste campus. Deze toonaangevende switches zijn schaalbaar, veilig en voorzien van HPE Smart Rate multi-gigabit-poorten voor snelle verbindingen.

De sterke toename van IoT-apparaten en de verhoogde snelheid van zakendoen op mobiele apparaten leiden ons naar de vraag: is de netwerkinfrastructuur gereed? Legacy-netwerkinfrastructuren werden ontworpen voordat mobiliteit en IoT de overhand kregen. Het campusnetwerk van vandaag moet ervoor zorgen dat connectiviteit, beveiliging en slim netwerkbeheer elkaar aanvullen, zodat al deze apparaten veilig kunnen worden verbonden. En hoewel de meeste gebruikers draadloos verbinding maken, betekent de toename van de netwerkdichtheidsvereisten en de noodzaak voor IoT-apparaten om via een bekabelde verbinding verbinding te maken, dat de bekabelde infrastructuur net zo belangrijk is.

Aruba's campus switching portfolio overspant de toegangslaag naar de kern en vormt de basis voor de nieuwe digitale werkplek. De switches van Aruba kunnen naadloos worden geïntegreerd met het draadloze netwerk en met de toonaangevende beveiligings- en netwerkbeheeroplossingen van Aruba.

Het huidige bedrijfslandschap

Het netwerkverkeer neemt toe

De overgang naar digitaal heeft elk stuk van het netwerk van de rand tot de kern verbroken. Omdat mobiele medewerkers video-, spraak- en cloudapps gebruiken om beter samen te werken, neemt de hoeveelheid gegevens die het campusnetwerk doorkruist en die in de kern wordt geaggregeerd exponentieel toe.

IoT betekent meer apparaattypen

Naast de mobiliteit heeft de toename van het aantal IoT / headless-apparaten die verbinding maken met de campus, geleid tot een lawine aan gegevens die door de kern van het netwerk stromen. Tegen 2020 zullen er 20 miljard IoT-apparaten zijn verbonden met bedrijfsnetwerken. (Bron: Gartner)

Het netwerk is bedrijfskritisch - van de rand tot de kern

Vanuit het standpunt van LOB of CIO is het geen optie voor het netwerk om uit te schakelen of om niet optimaal te kunnen werken. En het netwerk moet veilig zijn - de reputatie van het bedrijf staat op het spel.

IT en zakelijke uitdagingen

Toenemend verkeer betekent knelpunten

Er is een dringende behoefte aan organisaties om de doorvoer in het netwerk te maximaliseren, maar het zal meer vergen dan het toevoegen van traditionele boxen.

Verhoging van apparaattypen betekent beveiligingskwetsbaarheden

IT heeft zichtbaarheid nodig in wat zich op het netwerk bevindt en moet verkeer automatisch kunnen segmenteren voor een groter aantal apparaattypen.

Hoewel de complexiteit is toegenomen, zijn de IT-resources plat of krimpen

In wezen moet IT meer doen met minder. Meer probleemoplossing, meer remediëring, meer alles. Hoe kunnen ze schalen gezien de complexiteit van het netwerk is toegenomen.

Benefits

Het verschil in Aruba bedrijfsnetwerk switches

Een slimmere, snellere manier om netwerken op te bouwen en te beheren begint met deze 3 zaken.

icon Een enkel OS voor eenvoud
Een enkel OS voor eenvoud
Lever een consistente gebruikerservaring, vereenvoudig het netwerkontwerp en verenig het beheer door IT de flexibiliteit te bieden die nodig is om dezelfde hardware en software in te zetten, van randtoegang tot datacenter.
icon Automatisering om de efficiëntie te verbeteren
Automatisering om de efficiëntie te verbeteren
Maak gebruik van de flexibiliteit van cloud-native software, bevorder de programmeerbaarheid, verminder handmatige taken en geniet van foutloze configuraties. Maak always-on netwerken mogelijk - zelfs tijdens upgrades.
icon Sneller problemen oplossen
Sneller problemen oplossen
Ontvang real-time, netwerkbrede zichtbaarheid met Aruba Network Analytics Engine (NAE), zodat je problemen kunt oplossen voordat gebruikers en bedrijfsprocessen er hinder van ondervinden.

Aruba's switching solutions

De gehele portefeuille van Aruba is ontworpen om te voldoen aan de uitdagingen van de mobiele cloud en het IoT-tijdperk, waarin zichtbaarheid, automatisering en beveiliging uitgegroeid zijn tot een platform om te overleven. De moderne, programmeerbare schakelaars van Aruba kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd met onze toonaangevende oplossingen voor netwerkbeheer, hetzij in de cloud op Aruba Centraal of on-prem bij Aruba AirWave. Deze switches worden geleverd met ingebouwde beveiligingsfuncties die zijn ontworpen voor mobiel en IoT en worden geïntegreerd met Aruba ClearPass voor geavanceerd beleidsbeheer.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates