Placeholder for Cisco Partner/ ResellerCisco Partner/ Reseller
Gold Partner

Cisco Identity Services Engine (ISE)

Cisco Identity Services Engine (ISE) biedt secure netwerktoegang en beleidshandhaving in een zero-trust framework.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Cisco Identity Services Engine: Empowering Secure Network Control and Access

Cisco Identity Services Engine (ISE) versterkt netwerkbeheersing door geïntegreerde intelligentie te benutten voor beleidshandhaving, beheer van eindpunten en vertrouwde toegang in een zero-trust omgeving. In een wereld van zero-trust architectuur wordt ISE het beslissingscentrum voor beleid, waarbij uitgebreide gegevens worden gebruikt om gebruikers en eindpunten te authenticeren en bedreigingen automatisch te beperken. Ervaar de kracht van veerkracht met beveiligde verbindingen die alleen toegang verlenen aan vertrouwde gebruikers en hun apparaten binnen je zelfbeheerde netwerk.

ISE's ongeëvenaarde zichtbaarheid biedt inzichten die verder gaan dan normaal, waardoor automatische identificatie, classificatie en profilering van verbonden apparaten mogelijk worden. Omarm innovatie door over te schakelen van traditionele infrastructuur naar de flexibiliteit van Infrastructure as Code (IaC), waarbij bedrijfsintegriteit behouden blijft terwijl toegang en beleid worden afgestemd op jouw strategie. Verifieer de status van jouw apparaat met ISE 3.x en zie hoe het naadloos voldoet aan jouw beveiligingsbeleid, waardoor je netwerk, gegevens en middelen worden beschermd tegen mogelijke dreigingen.

ISE stelt je in staat om gebruikers-, locatie- en toegangsprofielen te creëren die nauwkeurige controle bieden over netwerktoegang. Maximaliseer flexibiliteit en keuze door NAC-werkbelastingen aan te sluiten op meerdere clouds, gebruik te maken van geautomatiseerde dreigingsblokkeringsmechanismen en nauwkeurige controle te behouden om te voldoen aan nalevingsnormen. Neem de leiding over je netwerkverbindingen via functies zoals toewijzingen van virtuele LAN's (VLAN's), Access Control Lists (dACL's), URL-omleidingen en genoemde ACL's, die allemaal zijn ontworpen om ongewenste verbindingen snel en gemakkelijk tegen te gaan. Vereenvoudig onboarding met moeiteloze integratie van gebruikersapparaten, waardoor het aantal helpdesk-tickets wordt verminderd en de gebruikerservaring wordt verbeterd via self-service portals zoals SAML 2.0. Vereenvoudig de veiligheid van je netwerk.

Video

Cisco Identity Services Engine

Cisco Identity Services Engine

Kenmerken en voordelen

Lees hier de kenmerken en voordelen van Cisco Identity Service Engine

ISE zorgt voor veilige netwerktoegang door beleid af te dwingen op basis van gebruikersidentiteit, apparaatstatus en locatie, waardoor alleen geautoriseerde gebruikers en apparaten kunnen verbinden.

Volgens het zero-trust principe valideert ISE voortdurend toegang in plaats van het aan te nemen, waardoor de beveiliging wordt verbeterd en bedreigingen worden beperkt.

ISE biedt diepgaand inzicht in verbonden apparaten, hun status en kenmerken, waardoor beheerders volledige controle hebben over netwerkeindpunten.

ISE maakt gebruik van meerdere authenticatiemethoden om de identiteit van gebruikers en apparaten te verifiëren, inclusief multi-factor authenticatie (MFA).

Het detecteert en beperkt automatisch dreigingen en verdachte activiteiten binnen het netwerk, waardoor de reactietijd op mogelijke aanvallen wordt verminderd.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates