Placeholder for Citrix Partner/ ResellerCitrix Partner/ Reseller
Silver Solutions Partner

Citrix ADC

Jouw applicaties aangeboden vanuit elke cloud

Placeholder for Coastal protection concrete blocksCoastal protection concrete blocks

Maximale uptime van applicaties, met een vlekkeloze performance, dankzij Citrix ADC

Een bekroonde ADC met een ‘software-first’ benadering voor het aanbieden van applicaties via hybride, multicloud-architecturen met diepgaand inzicht voor een uitzonderlijke applicatie-ervaring.

Citrix ADC is een Application Delivery Controller met flexibele services voor het aanbieden van traditionele, containergebaseerde en microservices-applicaties vanuit uw datacenter of de cloud. Met ongeëvenaarde security, superieure L4-7 load balancing, betrouwbare GSLB en meer uptime. Bovendien kunt u de kosten beter beheersen door de capaciteit op en af te schalen wanneer dat nodig is. Het is zelfs mogelijk om capaciteit te delen over instances heen, intern en in de cloud.

Citrix herdefiniërt de ADC

Applicaties zijn van cruciaal belang voor het uitvoeren van uw bedrijf en u bent afhankelijk van uw ADC om uw apps uit te voeren. Uw ADC en apps woonden vroeger in het datacenter. Maar vandaag zijn uw toepassingen overal - zoals de cloud of in DevOps-omgevingen. En digitale bedrijfstransformatie verandert de manier waarop ze worden gebouwd, geïmplementeerd en beheerd.

Ontdek Citrix ADC

icon Een software-eerst ADC
Een software-eerst ADC
In het licht van nieuwe applicatiearchitecturen en evoluerende datacentertechnologieën, vereenvoudigt onze op software gebaseerde ADC de inzetbaarheid in elke vormfactor, elke hypervisor, elke cloud. En ons enige API en beheerplatform biedt interoperabiliteit met elk orkestratieplatform.
icon Hybride / multi-cloud beheerbaarheid
Hybride / multi-cloud beheerbaarheid
Organisaties moeten tegenwoordig hun applicaties uitvoeren in zowel lokale als cloudgebaseerde datacenters om de resources te optimaliseren. Citrix ADC biedt real-time analyse en end-to-end zichtbaarheid van uw volledige applicatie-infrastructuur, ongeacht waar de applicaties leven.
icon DevOps-app-levering
DevOps-app-levering
DevOps en microservices-architecturen veranderen de manier waarop apps worden gebouwd en beheerd. Met Citrix ADC kun je de kloof overbruggen tussen jouw traditionele en DevOps-apps door unified capabilities en beheer te bieden via een enkele console.
icon Applicatie- en infrastructuurintelligentie
Applicatie- en infrastructuurintelligentie
Met Citrix ADC kun je applicatie- en infrastructuurintelligentie benutten om meer gegevensgestuurd te worden en de gebruikerservaring te verbeteren. Beheer, bewaak en troubleshoot jouw gehele infrastructuur vanaf één enkele console. Gebruik realtime analyses om app-prestaties en beveiligingsproblemen te identificeren en aan te pakken.
icon Gebundelde capaciteit
Gebundelde capaciteit
Citrix ADC biedt een flexibel licentiemodel waarmee je jouw application delivery-infrastructuur dynamisch kunt schalen om snel te reageren op veranderende omstandigheden, wat resulteert in bescherming van jouw investering. Al jouw Citrix ADC-apparaten delen dezelfde pool van licenties, of ze nu in een datacenter worden gebruikt of wereldwijd worden gedistribueerd.
icon Beveiliging van applicaties
Beveiliging van applicaties
Citrix ADC verdedigt tegen cyberbedreigingen - zowel op locatie als in de cloud - met volledige beveiligingsmogelijkheden voor applicaties. Functies, waaronder een toonaangevende firewall voor webtoepassingen, bieden volledige DDoS-beveiliging, een sterk identiteits- en toegangsbeheer en een diepe zichtbaarheid van bedreigingen.
icon Het Citrix-voordeel: betere integratie met IT
Het Citrix-voordeel: betere integratie met IT
Als Citrix-klant kun je profiteren van de diepe integratie van Citrix ADC met Citrix Virtual Apps en Desktops-implementaties. Door Citrix ADC toe te voegen, krijg je uitgebreide beveiliging, diepgaande zichtbaarheid, vereenvoudigde gebruikerservaring en intelligent toegangsbeheer voor toepassingen.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates