Placeholder for Fortinet Partner/ ResellerFortinet Partner/ Reseller
Gold Partner

Management en inzicht

FortiManager en FortiAnalyzer uitgebreide beheer- en zichtbaarheidsoplossingen voor netwerksecurity.

Placeholder for Fortinet header imageFortinet header image
Management en zichtbaarheidsoplossingen

Ontdek uitgebreide beheer- en zichtbaarheidsoplossingen voor netwerksecurity

Management

Overview

Fortinet biedt uitgebreide beheer- en zichtbaarheidsoplossingen voor netwerkbeveiliging, die zorgen voor naadloze bescherming en controle.

Hun gecentraliseerde beheerplatform, FortiManager, biedt gebruiksvriendelijke tools voor het beheer van diverse netwerken, waaronder provisioning, beleidsinstellingen en updates. FortiAnalyzer biedt een diep inzicht in netwerkactiviteiten en dreigingen door middel van gegevensanalyse en rapportage, waardoor het opsporen van dreigingen en de respons efficiënter worden. Met FortiGate, Fortinet's Next-Generation Firewalls, krijgen bedrijven een enkelvoudig overzicht van hun netwerkinfrastructuur. Geïntegreerd met kunstmatige intelligentie geven deze tools beheerders realtime inzichten en geautomatiseerde reacties op potentiële dreigingen, waardoor de veerkracht van cybersecurity wordt verbeterd terwijl handmatige interventie en complexiteit van het beheer worden verminderd.

Onze Fortinet-experts staan voor je klaar

Nomios Nederland is een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios Nederland bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

Maak verbinding

Onze netwerkexperts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw netwerkuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Portrait of ethnic male smiling dotted shirtPortrait of ethnic male smiling dotted shirt
Artikelen

Meer updates