Placeholder for Ivanti Partner / ResellerIvanti Partner / Reseller

Ivanti Neurons for Healthcare

Zichtbaarheid van activa en beperking van veiligheidsrisico's voor medische apparatuur.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

De zichtbaarheid van activa verbeteren en veiligheidsrisico's voor medische apparatuur beperken

Ivanti Neurons for Healthcare levert het complete beeld van IT in alle gezondheidszorginstellingen door het opsporen en intelligent profileren van medische apparatuur en Internet of Medical Things (IoMT), het beoordelen van veiligheidsrisico's, het rapporteren van bedreigingen en het op elkaar afstemmen van apparaatinformatie over meerdere gegevensbronnen.

Weet meer over de verschillende gezondheidszorgspecifieke apparaten in je instellingen, inclusief informatie over de classificatie en het gebruik van de apparaten, met de details om het veiligheidsrisico te verminderen of anomalieën op te sporen. Verzamel en verenig gegevens van leveranciers en creëer zo één enkele bron van waarheid voor al je medische apparatuur.

Ivanti

Beheer en bescherm medische apparatuur

Ivanti Neurons for Healthcare zal je gezondheidszorgapparatuur opsporen en op intelligente wijze profileren, veiligheidsrisico's beoordelen, bedreigingen rapporteren en apparaatinformatie over meerdere gegevensbronnen met elkaar in overeenstemming brengen.

icon Zichtbaarheid
Zichtbaarheid
Krijg een a duidelijk beeld van de gezondheid en prestaties van je medische apparatuur.
icon Efficiëntie
Efficiëntie
Vaarwel wildgroei aan aanbieders! Verzamel en combineer gegevens van leveranciers en creëer zo één enkele bron van waarheid voor al je medische apparatuur.
icon Beveiliging
Beveiliging
Beoordeel snel de veiligheidsrisico's en rapporteer over de bedreigingen.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of black woman curly hairPortrait of black woman curly hair

Meer updates