Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Juniper Networks Secure Edge

Volledige SSE-mogelijkheden voor naadloze, veilige toegang tot applicaties en schaalbare SASE-oplossingen.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

Secure Edge

Het versterken van veilige toegang en naadloze ervaringen voor web, SaaS en on-premises applicaties

Juniper Secure Edge biedt uitgebreide Secure Services Edge (SSE) mogelijkheden om web, SaaS en on-premises applicaties te beschermen, waardoor gebruikers betrouwbare en veilige toegang krijgen, waar ze zich ook bevinden. Door de integratie van Juniper's op AI-Gedreven SD-WAN, levert Secure Edge een eersteklas SASE-oplossing die naadloos de ervaringen van eindgebruikers verbetert, gebruik maakt van bestaande architecturen en zich aanpast en uitbreidt naarmate de SASE-footprint groeit.

Belangrijkste kenmerken:

  • Firewall-as-a-Service (FWaaS): Identificeert applicaties en voert grondige verkeersinspectie uit om exploits en malware te detecteren en te bestrijden met een effectiviteit van meer dan 99,8%.
  • Beveiligde Web Gateway (SWG): Beschermt webtoegang door acceptabele gebruikspolicies te implementeren en te handhaven, en zorgt voor bescherming tegen web-gebaseerde bedreigingen.
  • Cloud Access Security Broker (CASB): Biedt waardevol inzicht in SaaS-applicaties en verleent gedetailleerde controles voor geautoriseerde toegang, bedreigingspreventie en naleving van voorschriften.
  • Data Loss Prevention (DLP): Classificeert en bewaakt actief datatransacties, zodat wordt voldaan aan de bedrijfsvoorschriften en gegevensbeschermingsprotocollen.
  • Zero Trust Network Access (ZTNA): Biedt veilige toegang voor externe gebruikers tot zakelijke en cloudbronnen, en biedt betrouwbare connectiviteit en consistente beveiliging op elk apparaat, ongeacht de locatie. Breidt zichtbaarheid en handhaving uit naar gebruikers en apparaten, waardoor risico's worden verminderd.
  • Geavanceerde dreigingspreventie: In staat om zero-day malware, schadelijke verbindingen en botnets te identificeren en te bestrijden, zelfs wanneer versleuteld verkeer is betrokken. Handhaaft precieze beschermingsmechanismen, zoals bestandsquarantaine en beperkte toegangsrechten.
Secure Edge

Kenmerken en voordelen:

Door het centraliseren van beleidsbeheer over het hele netwerk, van de rand tot het datacenter, kunnen organisaties verminderde beleidsgaten ervaren, eliminatie van menselijke fouten en een algemeen verbeterd beveiligingsniveau binnen hun omgeving.

Mogelijkheid om veilige toegang te bieden voor uw externe personeel, of ze nu vanuit kantoor, thuis of onderweg werken, zodat ze veilige toegang hebben tot de benodigde applicaties en bronnen. Met de mogelijkheid om gebruikers, apparaten en applicaties te volgen, kunnen consistente beveiligingsbeleidslijnen worden toegepast zonder de noodzaak van duplicatie of hercreatie van regelsets.

De functie "volg-de-gebruiker" automatiseert toegangscontrole voor werknemers en externe contractanten en implementeert gedetailleerde beleidslijnen om externe toegang als potentieel aanvalsvector te beveiligen. Door extra verificatiemaatregelen voor externe en hoogrisicogebruikers te configureren, wordt het aanvalsoppervlak aan de rand verminderd, wat de beveiliging verder verbetert.

Risico's verminderen door zeer effectieve dreigingspreventiediensten te benutten die grondig zijn getest door meerdere externe partijen en bewezen het meest efficiënt te zijn in de markt. Deze diensten inspecteren netwerkverkeer, zorgen voor veilige toegang tot web-, SaaS- en on-premises applicaties vanaf elke locatie.

Flexibel uw SASE-architectuur ontwikkelen op het gewenste tempo, hetzij on-premises, in de cloud of in een hybride omgeving. Juniper begrijpt uw unieke reis en biedt cloud-geleverde beveiligingsmogelijkheden via Secure Edge, die voldoen aan beveiligingseisen aan de rand op campus- en filiaallocaties, evenals het bieden van veilige toegang voor uw externe personeel, ongeacht hun locatie.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2