Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Juniper Cloud services

Een AI-gestuurd netwerk bouwen met maar één ding in gedachten: Ongeëvenaarde gebruikerservaringen.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

Het eerste en enige AI-driven Mist Wireless LAN

Draadloze netwerken kunnen onbetrouwbaar en moeilijk te beheren zijn, terwijl het cruciaal is voor je bedrijf. Mist (een bedrijf van Juniper Networks) biedt hiervoor de oplossing. Dit innovatieve, op machine learning gebaseerde Wireless LAN (WLAN) biedt voorspelbare, meer betrouwbare en meetbare wifi. Mist biedt realtime informatie over klanten en hun mobiele apparaten, zodat je hen nieuwe soorten locatiegebaseerde diensten en data kan aanbieden.

De oplossing van Juniper Networks en Mist Wireless levert diepgaande inzichten en analyses voor het end-to-end netwerk. Daarmee wordt het mogelijk om een buitengewoon goede gebruikerservaring te creëren.

Een smart WLAN die de prestaties van wifi 6 voorspelbaar maakt

Mist heeft ware innovaties doorgevoerd in de Wireless industrie met 's werelds eerste AI-aangedreven Mist Wireless LAN. Het Mist Learning WLAN maakt Wi-Fi voorspelbaar, betrouwbaar en meetbaar en biedt ongekend inzicht in de gebruikerservaring. Tijdrovende handmatige IT-taken worden vervangen door AI-aangedreven proactieve automatisering en 'self-healing', waardoor de operationele kosten van wifi verlaagd worden en aanzienlijke hoeveelheden tijd en geld worden bespaard.

Mist voegt eveneens wifi op bedrijfsniveau, Bluetooth® LE en IoT samen, waardoor bedrijven de waarde van hun draadloze netwerken verhogen met onder andere gepersonaliseerde locatieservices zoals (indoor) routebepaling, proximity alerts en het tracken van bedrijfsmiddelen. Met de gepatenteerde virtuele BLE (vBLE) technologie van Mist zijn geen battery-powered beacons of handmatige kalibraties vereist. Alle bewerkingen worden beheerd via de open en programmeerbare cloudservices voor microservices van Mist. Dit levert maximale schaalbaarheid en prestaties, terwijl het DevOps ook flexibeliteit biedt voor draadloze netwerken en locatieservices.

Juniper Mist

Oplossingen

Secure Edge

Volledige SSE-mogelijkheden voor naadloze, veilige toegang tot applicaties en schaalbare SASE-oplossingen.

Session Smart Router

Een geavanceerde, service-centric networking oplossing.

vSRX Virtual Firewall

Krachtige next-generation firewall voor de beveiliging van private, publieke en hybride clouds.

Wi-Fi Assurance

Geautomatiseerde Wi-Fi-operaties met voorspellende mogelijkheden, waardoor inzicht wordt geboden in de servicelevels voor gebruikers.

Wired Assurance

Juniper Mist Wired Assurance combineert cloudbeheer, Mist AI en EX Series Switches om netwerkactiviteiten te stroomlijnen.

WAN Assurance

Vereenvoudigde SD-WAN-activiteiten, verbeterde gebruikerservaringen en snellere probleemoplossing met AI-gedreven inzichten.

Marvis VNA

Marvis is niet zomaar een "nice to have" tool. Het is een essentieel onderdeel van het IT-team.

Premium Analytics

Cloud-based network observability and business intelligence for actionable insights and optimized resource management.

Gebruikersbetrokkenheid

Juniper Mist User Engagement biedt kosteneffectieve en nauwkeurige real-time indoor locatiediensten met behulp van vBLE-arraytechnologie en cloud-based machine learning.

Asset Visibility

Juniper Mist Asset Visibility biedt nauwkeurige locatie-analyse met behulp van vBLE-technologie voor het volgen van assets en personen, waardoor het plannen van onroerend goed en het begrijpen van klantstromen wordt verbeterd.

IoT Assurance

Cloudgebaseerde oplossing voor IoT en BYOD met innovatieve identiteits- en beleidsfuncties voor naadloze onboarding van apparaten en veilige netwerkverbindingen.

Draadloze netwerken worden bedrijfskritischer dan ooit. Daarentegen wordt het oplossen van problemen elke dag moeilijker vanwege de vele verschillende apparaten, besturingssystemen en gebruikte applicaties. Zónder een draadloze A.I. strategie, kunnen IT-teams de hoge eisen van draadloze gebruikers simpelweg niet bijhouden. Bedrijven met welke bedrijfsomvang dan ook, kunnen nu profiteren van de door AI aangedreven draadloze oplossing van Mist.

When A.I. is in the Air, anything is possible.

Mist heeft algoritmen voor machine learning in de toolbox verwerkt om real-time modellen voor changing path loss te berekenen voor alle aanwezige mobiele apparaten. De Mist-cloud maakt gebruik van AI en data science om grote hoeveelheden rijke metadata te analyseren en bruikbare inzichten te bieden, die verzameld zijn via de Mist Access Points.

Juniper Mist

Voordelen

Supervised machine learning correleert gebeurtenissen voor snelle identificatie van de grondoorzaak.

Time-series anomaly detection identificeert negatieve trends en bepaalt de omvang van hun impact

AI-driven Radio Resource Management (RRM) optimaliseert de RF-instellingen in realtime op basis van veranderende omstandigheden.

Natural Language Processing (NLP) wordt gebruikt om complexe zoekopdrachten eenvoudig en snel te maken. Automatisch leren zonder toezicht wordt gebruikt met Mist's vBLE-technologie om gebruikers en apparaten nauwkeurig te lokaliseren.

Lokaliseer en krijg inzicht in workflows met indoor locatiebepaling.

Vereenvoudig netwerkoperaties en zet inzichten om in actie met Marvis, de virtuele netwerkassistent.

Toegangspunt met maximale data rates van 2.400 Mbps in de 5 GHz-band en 1.184 Mbps in de 2,4 GHz-band.

Placeholder for Aerial view hanging bridgeAerial view hanging bridge
Partnerschap

Nomios & Juniper Networks

We onderscheiden ons van concurrenten met onze bewezen capaciteiten in alle productoplossingen voor partners.

Mist brengt Artificial Intelligence naar wireless networking

Vereenvoudig operations, bespoedig het oplossen van problemen en bied ongekend inzicht in de draadloze gebruikerservaring

Mist Learning WLAN maakt gebruik van machine learning en neural networks om bewerkingen sterk te vereenvoudigen, probleemoplossing te versnellen en een ongekend inzicht in de gebruikerservaring te bieden. We staan ​​op het punt van het ware potentieel, met de belofte van Mist om een virtuele draadloze assistent aan te bieden die altijd aanwezig is en die proactief problemen kan identificeren en oplossen. De Virtual Network Assistant Marvis kan eveneens toekomstige gebeurtenissen snel en betrouwbaar voorspellen. Hoe profiteer je van A.I. binnen Wireless netwerken, en welke stappen moet je nemen om jezelf te positioneren voor deze opkomende AI-gedreven Wireless wereld?

icon Elite Plus Partner
Elite Plus Partner
We maken deel uit van een selecte groep erkende partners wereldwijd.
icon 80+ gecertificeerde engineers
80+ gecertificeerde engineers
Onze Juniper-vaardigheden worden als best beoordeeld door 's werelds toonaangevende IT professionals.
icon Premium support
Premium support
Nomios levert NOC-services en premium support op wereldwijde schaal voor Juniper Networks.
icon 200+ wereldwijde referenties
200+ wereldwijde referenties
Bedrijven van elke omvang kiezen Nomios om te zorgen voor hun veilige digitale infrastructuur.
icon Wereldwijd partner van het jaar
Wereldwijd partner van het jaar
Nomios werd door Juniper Networks bekroond met de prestigieuze prijs voor Wereldwijd partner van het jaar.
icon Flexibele consumptiemodellen
Flexibele consumptiemodellen
Nomios kan Juniper-gebaseerde oplossingen leveren als Managed Services of Network-as-a-Service.
icon Partner Assured AI
Partner Assured AI
Partner Assurance is een nieuw niveau binnen het Juniper Partner Advantage-programma, dat partners onderscheidt met geavanceerde, schaalbare Juniper-praktijken, gevalideerd door een externe partij.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2