Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Security Director

Het verenigen van beheer, consistente beleidsregels en naadloze overgangen voor verbeterde netwerkbeveiliging.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

Verbeter netwerkbeveiliging met Juniper's Security Director

Verenigd beheer en naadloze overgangen

Juniper's Security Director biedt een gebruiksvriendelijke en verenigde beheerervaring die uw huidige netwerkimplementaties naadloos verbindt met toekomstige architecturale uitbreidingen. Met Security Director kunt u de beveiliging van uw gehele netwerkinfrastructuur waarborgen door consistente beveiligingsbeleidsregels af te dwingen in verschillende omgevingen. Het breidt de principes van zero trust uit van de netwerkrand tot het datacenter, zodat u uitgebreide beveiliging kunt bereiken. Security Director biedt een enkele interface voor continue zichtbaarheid, beleidsconfiguratie, administratie en toegang tot gezamenlijke bedreigingsinformatie, waardoor uw beveiligingsactiviteiten worden vereenvoudigd.

Juniper begrijpt uw behoeften en ondersteunt uw bestaande investeringen, zodat u in uw eigen tempo kunt overstappen naar uw voorkeursnetwerkarchitectuur. Door gebruik te maken van Security Director Cloud, wordt het overgangsproces geautomatiseerd, waardoor het voor u gemakkelijker wordt om nieuwe technologieën te omarmen en uw netwerkbeveiliging te verbeteren.

Belangrijkste kenmerken:

  • Gelijktijdig beheer van tienduizenden locaties: Handel moeiteloos een netwerkinfrastructuur op grote schaal af met de mogelijkheid om tienduizenden locaties gelijktijdig te beheren en te beheren. Deze functie maakt efficiënt netwerkbeheer en gecentraliseerde controle mogelijk over diverse locaties.
  • Uitgebreide beleidscreatie voor dreigingspreventie en toegangsbeheer: Maak robuuste beleidsregels die gevalideerde dreigingspreventie, nauwkeurige gebruikers- en toepassings-toegangscontrole en veilige connectiviteit omvatten. Deze beleidsregels kunnen worden afgestemd op specifieke beveiligingseisen en kunnen eenvoudig worden toegepast en afgedwongen in uw netwerk.
  • Verbeterde beveiliging voor private en openbare cloud-workloads: Bescherm uw private en openbare cloudomgevingen met de kracht van metadatabased security controls. Deze functie zorgt ervoor dat uw workloads beschermd zijn tegen bedreigingen en ongeoorloofde toegang, en biedt een extra beveiligingslaag voor uw cloud-infrastructuur.
  • Geavanceerde dreigingsanalyse en -mitigatie: Correleer en analyseer elke fase van een aanval, ongeacht het detecterende product, om uitgebreid inzicht te krijgen in het dreigingslandschap. Met deze mogelijkheid kunt u proactief bedreigingen identificeren en stoppen in uw netwerk met één-klik-mitigatie, waardoor de impact van beveiligingsincidenten effectief wordt geminimaliseerd.
  • Beveiligingsgarantie voor nauwkeurige regelplaatsing: Beveiligingsgarantie garandeert dat beveiligingsregels correct worden geplaatst om hun beoogde effectiviteit te bereiken. Met deze functie kunt u erop vertrouwen dat uw beveiligingsmaatregelen correct zijn geïmplementeerd, waardoor het risico van verkeerde configuraties wordt verminderd en een optimale beveiligingshouding wordt gewaarborgd.
Juniper Mist IoT Assurance

Functies en voordelen

Handel gemakkelijk applicatiebeveiliging, firewalls en beveiligingsinformatie, evenals VPN, IPS en NAT-beveiligingsbeleid af, alles vanuit één interface. Deze uitgebreide oplossing is zowel on-premises als in de cloud toegankelijk, wat gemak en flexibiliteit biedt bij het beheren van uw netwerkbeveiliging.

Maak probleemloze integratie van apparaten mogelijk zonder afhankelijkheid van MAC-adressen, terwijl u tegelijkertijd een veilige segmentatie en beleidsbeheer behoudt die vergelijkbaar is met traditionele 802.1X-authenticatie.

Met behulp van MPSK-identiteit kan het IoT-verkeer lokaal worden doorgestuurd naar een upstream toegangsswitch met een aangewezen VLAN-tag of worden getunneld naar een Juniper Mist Edge in het datacenter voor veilige verzending naar de applicatieserver. In beide gevallen wordt het verkeer gescheiden gehouden van de rest van het netwerk, waardoor isolatie wordt gegarandeerd.

Door gebruik te maken van het Juniper Mist cloudgebaseerde WxLAN-beleidskader, kunnen beheerders netwerkbeleidsbeperkingen toepassen op clientapparaten op basis van hun PSK-rol. Dit stelt IT-beheerders in staat om IoT-apparaten moeiteloos toegang te verlenen tot essentiële bronnen, terwijl ze worden voorkomen toegang te krijgen tot andere bronnen.

Vereenvoudig dagelijkse operaties op grote schaal door het automatiseren van het verlopen van PSK's. Met een eenvoudige en efficiënte benadering van sleutelmigratie kan IT regelmatig PSK's roteren zonder enige verstoring van de service voor het personeel ter plaatse.

IoT Assurance biedt volledige zichtbaarheid op organisatieniveau, waardoor IT-beheerders een duidelijk overzicht hebben van actieve apparaten die zijn gekoppeld aan elke PSK. Het maakt moeiteloos volgen van momenteel actieve clientapparaten op een specifieke PSK mogelijk en biedt ook de mogelijkheid om de top PSK's weer te geven op basis van het aantal actieve clients op dit moment.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2