Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Juniper Mist Wi-Fi Assurance

Geautomatiseerde Wi-Fi-operaties met voorspellende mogelijkheden, waardoor inzicht wordt geboden in de servicelevels voor gebruikers.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

Revolutioneer Wi-Fi-operaties met Juniper Mist Wi-Fi Assurance

Juniper Mist Wi-Fi Assurance maakt gebruik van machine learning en Mist AI om Wi-Fi-operaties te transformeren, waarbij handmatige probleemoplossing wordt vervangen door geautomatiseerde processen om consistente, betrouwbare en meetbare Wi-Fi-prestaties te garanderen. Deze cloudgebaseerde service biedt ongeëvenaard inzicht in de servicelevels voor gebruikers en maakt het mogelijk om essentiële draadloze metingen te monitoren, zoals verbindingsduur, capaciteit, dekking en doorvoer. Met mogelijkheden voor anomaliedetectie en het vastleggen van pakketten wordt netwerkintelligentie opgebouwd en wordt radio resource management (RRM) op cliëntniveau toegepast voor verbeterde netwerkoptimalisatie.

Gedistribueerde micro services cloud architectuur

  • Proactieve optimalisatie van draadloze prestaties: Verbeter draadloze prestaties door proactieve maatregelen te nemen, zodat optimale connectiviteit en betrouwbaarheid worden gewaarborgd.
  • Efficiënte en veilige toegang tot bronnen: Vereenvoudigde en veilige toegang tot netwerkbronnen mogelijk maken, waardoor efficiënte connectiviteit en naadloze gebruikerservaringen worden geboden.
  • Dynamische probleemoplossing met pakketvastlegging: Probleemoplossingsprocessen vergemakkelijken door dynamisch pakketten vast te leggen, waardoor identificatie en oplossing van netwerkproblemen worden ondersteund.
  • Proactieve identificatie van oorzaken: Identificatie van de oorzaken van netwerkproblemen in een vroeg stadium mogelijk maken, waardoor tijdige en effectieve oplossingen kunnen worden geboden om onderbrekingen te minimaliseren.
  • Netwerkautomatisering met behulp van API's: Netwerktaken en -operaties automatiseren door gebruik te maken van API's, waardoor workflows worden gestroomlijnd en netwerkbeheercapaciteiten worden verbeterd.
Wi-Fi Assurance

Functies en voordelen

Service-level verwachtingen (SLE's) voor kritieke Wi-Fi-prestatiekenmerken vaststellen, volgen en waarborgen.

Juniper Mist maakt gebruik van gegevenswetenschap en cumulatieve SLE-prestaties om intelligente radio-instellingen te leren en te optimaliseren, zodat consistente en betrouwbare prestaties worden gegarandeerd. Het past zich ook snel aan intermittente externe storingen aan voor ononderbroken Wi-Fi-ervaringen. Het op AI gebaseerde Radio Resource Management (RRM) maakt gebruik van op cliëntervaring gebaseerde anomalieën in dekking en capaciteit (SLE-metingen) om proactief RRM-beslissingen te nemen. Deze proactieve aanpak verbetert RF-planning en maakt continue verbetering en aanpassing mogelijk in de dynamische omgevingen van moderne digitale werkplekken.

Wanneer belangrijke problemen, zoals autorisatiefouten, worden gedetecteerd, maakt de cloudarchitectuur van Juniper Mist het vastleggen van pakketten mogelijk voor probleemoplossingsdoeleinden. Deze functie biedt snelle en gemakkelijke identificatie van de oorzaak van problemen, waardoor de noodzaak om technici ter plaatse met fysieke sniffers te sturen wordt geëlimineerd, en daarmee worden kosten bespaard.

Met behulp van onze Proactieve Analytische en Correlatie Engine (PACE) kunt u oorzaken van problemen in een proactieve manier detecteren en oplossen.

De Juniper Mist Wi-Fi Assurance-service biedt basisfuncties voor het analyseren van een dataset van 30 dagen, waardoor de extractie van netwerkinzichten binnen uw organisatie wordt gestroomlijnd. Deze mogelijkheid maakt efficiënter gebruik van resources mogelijk in reactie op veranderende eisen. Daarnaast kunt u zich abonneren op onze Premium Analytics-service, die geavanceerde mogelijkheden biedt, zoals uitgebreide netwerkinzichten en analyse van maximaal één jaar aan gegevens, aangepaste rapportage en integratie van telemetrie van gegevensbronnen van derden.

Het Juniper Mist-platform biedt volledige programmeerbaarheid via open API's, waardoor volledige automatisering en naadloze integratie met compatibele producten mogelijk zijn.

De complexiteit en kosten van VLAN's en ACL's worden geëlimineerd met de WxLAN-policy-functie van Juniper Mist. Met een simpele klik of vooraf gedefinieerde beleidsregels kunt u eenvoudig netwerkbronnen, zoals servers en printers, toewijzen en prioriteren voor Wi-Fi-gebruikers.

WxLAN identificeert automatisch en geeft prioriteit aan verkeer door gebruikers, mobiele apparaten en IoT-apparaten te classificeren. Als klant van Juniper Mist Wi-Fi krijgen bedrijven een verbeterd netwerkoverzicht en mogelijkheden voor handhaving van beleid aan de netwerkrand, inclusief IoT-apparaten, zonder dat extra hardware- of softwarekosten nodig zijn die gepaard gaan met legacy-oplossingen zoals profilers of policy-enforcers.

Juniper Mist biedt een zeer schaalbare oplossing voor gasttoegang die flexibele opties biedt om aan diverse behoeften te voldoen. Deze opties omvatten ondersteuning voor meerdere talen, aanpasbare branding, mogelijkheden voor sociale aanmelding, integratie met externe captive portals en AAA/RADIUS-integratie.

Bovendien omvat het Juniper Mist-platform een unieke functie genaamd Personal WLAN Extension. Met deze functie wordt veilige en versleutelde segmentatie mogelijk gemaakt zonder de complexiteit van VLAN's. Gastverkeer kan lokaal worden overgebracht, worden gekoppeld aan een toegewijde Ethernet-poort voor gasten, of worden getunneld naar een gecentraliseerde concentrator vanuit de toegangspunten, waardoor efficiënt beheer en naadloze connectiviteit voor gasten mogelijk zijn.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2