Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

ACX series universal metro routers

Backhaul toegangs- en aggregatierouters voor serviceproviders en ondernemingen.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

ACX series routers vereenvoudigen toegangs- en aggregatiearchitecturen door overbodige lagen en network overlays achterwege te laten. Daarmee zorgen ze voor een aanzienlijke verlaging van de CAPEX en OPEX. Deze routers zijn compliant met MEF CE 2.0 en lenen zich voor een brede reeks toepassingen, onder meer voor zakelijke ethernetservices, residential aggregation, small cell-netwerken, mobiele backhaul-netwerken, en industrial field area networks. ACX series routers zijn gehard en garanderen zo de bedrijfscontinuïteit en netwerkstabiliteit.

De universele toegangsrouters uit de Juniper Networks® ACX series zijn Junipers reactie op een verschuiving in de architectuur van metronetwerken waarbij de toegangs- en aggregatielaag de operationele intelligentie uitbreidt van de rand van de serviceprovider naar het toegangsnetwerk. De routers uit de ACX series vereenvoudigen toegangs- en aggregatiearchitecturen door overbodige lagen en network overlays achterwege te laten. Daarmee zorgen ze voor een aanzienlijke verlaging van de CAPEX en OPEX. Dankzij deze simpelere architectuur en de bijbehorende kostendaling kunnen serviceproviders en ondernemingen het ware paradigma van universele toegang toepassen dat mogelijk wordt gemaakt door de ACX series. Behalve compliantie met MEF CE2.0 voor ondersteuning van zowel ethernet als IP/MPLS biedt de ACX series een hoge capaciteit en schaalbaarheid, gekoppeld aan toonaangevende performance met diverse poortdichtheden en verschillende soorten interfaces. Tabel 1 biedt een overzicht van de interfaces die worden ondersteund door elk model in de ACX series. Door zijn flexibiliteit en upgrademogelijkheden (onderling combineren van soorten interfaces) is de ACX series ideaal voor een uiteenlopende reeks toepassingen.

ACX serie

Producten

Placeholder for Juniper acx500Juniper acx500

ACX series universal metro routers

Juniper Networks ACX500

De ACX500 is een kleine vormfactor, geharde router zonder ventilator die tot 60 Gbps doorvoer levert. Het temperatuurbestendige ACX500-model voor binnengebruik biedt vier koperen 10/100/1000 Mbps-poorten en twee glasvezel 1 Gbps-poorten, terwijl de milieubestendige ACX500-O- en ACX500-O-PoE-modellen voor buitengebruik drie koperen poorten en drie glasvezelpoorten bieden. Zowel de ACX500 als de ACX500-O-PoE ondersteunen Power over Ethernet Plus (PoE++), met een stroombudget van 80 watt.

Placeholder for Juniper acx710Juniper acx710

ACX series universal metro routers

Juniper Networks ACX710

De ACX710 Universal Metro Router levert operationele en inzetflexibiliteit, met een hoge 1GbE/10GbE tot 100GbE poortdichtheid en geavanceerde timing- en synchronisatiefuncties in een vaste, geharde 1 U-vormfactor, ontworpen voor een verscheidenheid aan Metro Access en Aggregatie-omgevingen. De ACX710 ondersteunt een uitgebreide set van service provider, enterprise en utility use cases, inclusief Ethernet zakelijke diensten, kabel gedistribueerde toegangsarchitecturen (DAA), residentiële glasvezel, en 5G mobiele toepassingen.

Placeholder for Juniper acx1000Juniper acx1000

ACX series universal metro routers

Juniper Networks ACX1000

De ACX1000 Universal Metro Router, die ideaal is voor ondernemingen en service providers, is een 1 U router zonder ventilator die tot 60 Gbps levert via een vaste configuratie van acht T1/E1 interfaces, acht koperen 10/100/1000 GbE poorten, en vier GbE combinatie glasvezel/koper poorten.

Placeholder for Juniper acx1100Juniper acx1100

ACX series universal metro routers

Juniper Networks ACX1100

De compacte, 1 HE, milieugeïsoleerde ACX1100 Universal Metro Router is een ethernet-only toegangsrouter met een vaste configuratie van acht koperen GbE 10/100/1000 Mbps interfaces, en vier GbE koper/vezel combinatiepoorten. De ACX1100 biedt 60 Gbps prestaties, programmeerbaarheid en een passief koelsysteem zonder ventilator, waardoor hij ideaal is voor externe kast- of towerinstallaties.

Placeholder for Juniper acx2100Juniper acx2100

ACX series universal metro routers

Juniper Networks ACX2100

De compacte, milieuvriendelijke ACX2100 Universal Metro Router met ventilatorloze passieve koeling heeft een vaste poortconfiguratie die 16 T1/E1 interfaces, vier koperen 10/100/1000 Mbps interfaces, vier gecombineerde koper/vezel GbE poorten, twee GbE SFP poorten, en twee 10GbE SFP+ poorten omvat.

Placeholder for Juniper acx2200Juniper acx2200

ACX series universal metro routers

Juniper Networks ACX2200

De ACX2200 Universal Metro Router is een compacte, Ethernet-only, environmentally hardened router met ventilatorloze passieve koeling. Hij heeft een vaste poortconfiguratie die vier koperen 10/100/1000 Mbps interfaces omvat, vier combinatie koper/vezel GbE poorten, twee GbE SFP poorten, en twee 10 GbE SFP+ poorten, waardoor hij ideaal is voor IP-RAN implementaties.

Placeholder for Juniper acx4000Juniper acx4000

ACX series universal metro routers

Juniper Networks ACX4000

De ACX4000 heeft twee Modular Interface Card (MIC) slots die plaats bieden aan 16 T1/E1 poorten, 6 GbE koper/vezel combinatiepoorten, of 4 CHOC3/STM-1 poorten, waardoor een mobiel toegangsplatform ontstaat dat veelzijdig genoeg is voor elke inzet. Naast 2 MIC slots biedt het platform ook een aantal vaste poorten waaronder 2x 10GbE, 2x GbE SFP, of 8x GbE combinatie (koper/vezel).

Placeholder for Juniper acx5000Juniper acx5000

ACX series universal metro routers

Juniper Networks ACX5000

Gebouwd om 1GbE/10GbE capaciteit en dichtheid aan te kunnen, zijn ACX5000 routers voorzien van 40GbE interfaces voor netwerk-naar-netwerk (NNI) uplinks en volledige ondersteuning van E-LINE, E-LAN, E-TREE, en E-ACCESS, alsook IP/IP VPN diensten. Deze routers ondersteunen uw bedrijf met hoog beschikbare netwerk functies zoals unified in-service software upgrade (unified ISSU) en Junos besturingssysteem, die een betrouwbare en consistente levering van mission-critical spraak-en videoverkeer mogelijk maken.

Placeholder for Juniper acx5400Juniper acx5400

ACX series universal metro routers

Juniper Networks ACX5400

De ACX5400 lijn van Universal Metro Routers is ideaal voor Ethernet service aggregatie en pakket-optische convergentie. De ACX5400 lijn biedt GbE, 10GbE, 25GbE en 100GbE connectiviteitsopties in een 1 U-voetafdruk en biedt u de flexibiliteit om high-density netwerken te creëren met de interfaces die u nodig hebt om uw unieke verkeerseisen te ondersteunen.

Placeholder for Juniper acx6000Juniper acx6000

ACX series universal metro routers

Juniper Networks ACX6000

De ACX6000 lijn is geoptimaliseerd voor gedesaggregeerde en open-lijn architecturen. Het combineert pakket-optische convergentie, 100GbE client interfaces, en 100/200 Gbps line-side interfaces om een grote verscheidenheid aan gebruikssituaties aan te kunnen. Daartoe behoren zakelijke, kabeldistributietoegangsarchitecturen (DAA), residentiële glasvezel, mobiele backhaul en bedrijfstoepassingen.

Placeholder for Juniper networks acx7100Juniper networks acx7100

ACX series universal metro routers

Juniper Networks ACX7100

The ACX7100 Series are high-capacity, high-density, low-latency routing and switching platform that provide up to 4.8 Tbps of throughput and 10GE to 400GE services in 1U. Ideal for metro and data center applications.

Placeholder for Acx7024Acx7024

ACX series universal metro routers

Juniper Networks ACX7024

De ACX7024 Cloud Metro Router, onderdeel van Juniper's ACX7000-familie, biedt een lage latentie verbinding en toonaangevende capaciteit voor optimale 5G-communicatie. Dit compacte en geharde platform levert een doorvoer van 360 Gbps met 24 multirate 1/10/25GbE-poorten en vier 100GbE-poorten. Aangedreven door Junos OS Evolved en Juniper Paragon Automation, ondersteunt het geavanceerde functies zoals Segment Routing en MPLS, wat investeringsbescherming en een consistente Junos-ervaring biedt. De ingebedde Paragon Active Assurance-agents veranderen de Cloud Metro in een sensor voor het monitoren van end-to-end service-ervaringen.

Placeholder for Acx7509Acx7509

ACX series universal metro routers

Juniper Networks ACX7509

De ACX7509 Cloud Metro Router, onderdeel van de ACX7500-lijn van Juniper, voldoet aan de veranderende eisen van metronetwerkoperators met hoge poortdichtheid, schaalbaarheid en efficiëntie. Deze modulaire 5U-router biedt een doorvoersnelheid van 4,8 Tbps en biedt flexibiliteit met poorten van 1GbE tot 400GbE met onbeperkt gebruik van hoogvermogen ZR/ZR+ transceivers. Het zorgt voor een ononderbroken servicelevering met hoge beschikbaarheidskenmerken, dichte poortdistributie en een multiserviceplatform dat verschillende klanten verbindt met een geconvergeerde en geautomatiseerde Juniper Cloud Metro-architectuur. Junos OS Evolved biedt een consistente Junos-ervaring, terwijl Juniper Paragon™ Automation netwerkactiviteiten optimaliseert en gedifferentieerde diensten mogelijk maakt.

ACX series universal metro routers

Juniper Networks ACX7348

De ACX7348 Cloud Metro Router, onderdeel van de ACX7300-serie van Juniper, stelt nieuwe normen voor capaciteit, dichtheid, kostenefficiëntie en latentie om te voldoen aan de veranderende eisen van metro-netwerken. Deze compacte en industriële router biedt 1GbE tot 400GbE poortflexibiliteit, ondersteuning voor hoogvermogen ZR/ZR+ transceivers en enorme doorstuurcapaciteit. Het combineert vaste redundantie met modulaire schaalbaarheid, hoge beschikbaarheid en geavanceerde functies zoals Segment Routing en MPLS. Aangedreven door Junos OS Evolved en Juniper Paragon Automation, biedt het een multiservice-platform, een naadloze Junos-ervaring en Cloud Metro als een ervaringssensor voor het monitoren van end-to-end service-ervaringen.

ACX routers

Kenmerken

De ACX Series productlijn ondersteunt MEF CE 2.0 standaards voor E-LINE, E-LAN, E-Tree en E-Access diensten.

Beproefde Synchronous Ethernet en IEEE 1588-2008 clockingtechnologieën bieden de beste ervaringen en voldoen aan de strengste LTE-Advanced vereisten.

Naadloze MPLS minimaliseert operationele overhead, en zero-touch uitrol verlaagt operationele kosten.

Gehard ontwerp met passieve koeling is ideaal voor buitentoepassingen en industriële deployments.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates