Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Juniper Networks Routers

Een uitgebreide, schaalbare en veilige portfolio met routers voor ondernemingen en serviceproviders.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

Een uitgebreide, schaalbare en veilige portfolio met routers voor ondernemingen en serviceproviders.

MX Series 3D Universal Edge Routers

Een portfolio met voor SDN geschikte routeringsplatforms die de systeemcapaciteit, dichtheid en prestaties waarvan bedrijven, serviceproviders en cloudoperators afhankelijk zijn om te overleven in de always-on en volledig verbonden digitale wereld.

PTX Series Packet Transport Routers

De routers in de PTX Series vormen de basis van de Converged Supercore®-architectuur, die goede prestaties, integratie van optisch transport en elegante implementatiemogelijkheden biedt. Ze ondersteunen high-density 100 GbE-omgevingen met een energieverbruik van minder dan een halve Watt per Gbps.

ACX Series Universal Access Routers

Deze routers voldoen aan MEF CE 2.0 en zijn met name geschikt voor zakelijke ethernetservices, aggregatie in woonhuizen, small cell, mobile backhaul en industriële field area networks (FAN).

CTP Series Circuit to Packet Platforms

Deze platforms geven TDM-applicaties (time-dividion multiplexing) en seriële en analoge circuitapplicaties op betrouwbare en efficiënte wijze toegang tot moderne IP-netwerken en alle voordelen daarvan op het gebied van kosten, redundantie en efficiëntie.

T4000 Core Router

De T4000 Core Router is een echt multi-service kernsysteem dat een betrouwbare en flexibele backbonearchitectuur biedt voor een breed scala aan services via een gewone IP-/MPLS-infrastructuur.

Juniper Networks Routers

Oplossingen

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates