Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

The Juniper and Corero Joint DDoS

Real-time DDoS-bescherming met geautomatiseerde mitigatie en schaalbaarheid voor hoge prestaties.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

The Juniper and Corero Joint DDoS

De gezamenlijke DDoS-beschermingsoplossing van Juniper en Corero biedt real-time detectie en geautomatiseerde mitigatie van gedistribueerde denial-of-service (DDoS) aanvallen. Het integreert Corero SmartWall Threat Defense Director (TDD) software met Juniper MX Series en PTX Series routing platforms om hoogwaardige bescherming op schaal te bieden, variërend van 50 Gbps tot 40 Tbps. De oplossing biedt continue monitoring op pakketniveau, geautomatiseerde respons om DDoS-aanvallen binnen enkele seconden te stoppen, en geavanceerde bescherming tegen "Carpet Bombing" aanvallen. Het biedt ook 5G DDoS-zichtbaarheid met GPRS Tunneling Protocol (GTP) payload inspectie en ondersteunt inspectie van netwerkverkeer binnen GRE, VXLAN en IP-IP tunnels. Daarnaast biedt het Multi-Tenant Portal individuele huurders of afdelingen toegang en overzicht van de status van DDoS-aanvallen, terwijl het een wereldwijd overzicht biedt aan de organisatie die de TDD-implementatie beheert.

Placeholder for Juniper DDOS solutionJuniper DDOS solution
The Juniper and Corero Joint DDoS

Kenmerken en voordelen

Maak gebruik van uw huidige MX Series en PTX Series routing platforms om automatische DDoS-bescherming aan de netwerkrand te realiseren met behulp van de Corero SmartWall TDD-software.

Pas eenvoudig de beschermingscapaciteit aan van 50 Gbps tot 40 Tbps met naadloze prestaties, ongeacht de schaal.

Schakel automatische reacties in om DDoS-aanvallen binnen enkele seconden te stoppen, waardoor de algehele netwerkzichtbaarheid wordt verbeterd.

De Corero SmartWall TDD-oplossing biedt flexibiliteit bij implementatie, of het nu als Managed Service is of voor intern gebruik door de IT-afdeling. Het stelt individuele huurders of afdelingen in staat om de status van DDoS-aanvallen op hun netwerk te monitoren en toegang te krijgen, terwijl het een overkoepelend overzicht biedt aan de organisatie die de TDD-implementatie beheert.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates