Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Juniper Networks cSRX Container Firewall

Juniper firewall voor gevirtualiseerde en cloud omgevingen met een kleine footprint en hoge densiteit.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

cSRX Container Firewall

Meer en meer bedrijven rekenen steeds vaker op container technologie voor het ontwikkelen van applicaties. De Juniper cSRX biedt hierbij geavanceerde security diensten, zoals content security, AppSecure, en unified threat management in een container form-factor.

Door het gebruik van Docker containers wordt de overhead drastisch verminderd, daar elke container dezelfde OS gebruikt als de host. Ongeacht het aantal containers in een server, kan slechts één OS tegelijk gebruikt worden. Dankzij het lichtgewicht van de containers, kan een server veel meer container instances uitvoeren dan virtual machines (VMs) en is bijgevolg veel beter in gebruik. Door de kleine footprint en het Docker container management systeem, zorgt de cSRX voor flexibele, geconcentreerde security implementaties.

De cSRX container firewall verschilt van VMs op verschillende manieren. De cSRX heeft geen guest OS overhead, een duidelijk kleinere footprint, en is makkelijker te migreren of downloaden. Het neemt beduidend minder geheugen in gebruik en de opstart tijd loopt in subseconden—met een hogere concentratie tegen een lagere kost tot gevolg.

De Junos Space Security Director verbetert met een gemeenschappelijk, gecentraliseerd platform de policy configuratie, management en visibiliteit voor zowel fysieke als virtuele instanties. Daarnaast biedt de Security Director een single pane of glass voor het consistent beheren van firewall policies over vSRX, cSRX, en SRX platformen.

Voor Service Providers en organisaties met service georiënteerde toepassingen heeft de cSRX een groot aanbod aan containerized security services, waaronder: intrusion prevention system (IPS), AppSecure, en unified threat management (UTM). Deze mogelijkheden van de cSRX ondersteunen een groot aantal Network Functions Virtualization (NFV) use cases.

De cSRX kan ook geïntegreerd worden met Juniper Contrail en OpenStack. Integratie met third-party SDN oplossingen is mogelijk door gemeenschappelijk management binnen de SRX familie.

Specificaties:

Capaciteit en prestaties cSRX
Virtual CPU2
Memory4 GB
Firewall throughput, large packet (1514 B)11.9 Gbps
Firewall throughput, IMIX2.9 Gbps
Application visibility and control11.2 Gbps
Intrusion prevention system (IPS)-recommended signatures10.6 Gbps
Connections per second (AppFW)49,000
Maximum concurrent sessions512,000
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates