Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Juniper Networks Security

Juniper Connected Security beschermt gebruikers, applicaties en infrastructuur door de beveiliging uit te breiden naar elk verbindingspunt, van client tot cloud, over het gehele netwerk.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

IT environment

Je IT-omgeving verandert razendsnel om gelijke tred te houden met technologische ontwikkelingen. Je voorheen beperkte netwerk is nu verspreid over meerdere locaties, clouds en functies. In de tussentijd gebruiken ook cybercriminelen steeds geavanceerdere middelen en worden hun aanvallen gevaarlijker.

En vanaf het moment dat een cybercrimineel door je beveiliging weet te komen, het netwerk betreedt en zich daar verspreidt, gaat zo'n beveiligingsschending een heel eigen leven leiden. Als je de ontwikkelende IT-omgeving wilt beschermen tegen de hedendaagse geavanceerde bedreigingen, heb je beveiligingsoplossingen nodig die dataverkeer en bedreigingen kunnen analyseren en vervolgens op de juiste manier kunnen reageren met geautomatiseerde beschermingsmaatregelen.

SRX-firewalls

Hoogwaardige beveiliging met geavanceerde en ingebouwde informatie over bedreigingen, geleverd op het meest schaalbare en flexibele platform op de markt. De firewalls in de SRX Series zetten een nieuwe norm dankzij 100 GbE-interfaces en Express Path-technologie. Hierdoor worden doorvoersnelheden van 2 Tbps mogelijk in het datacenter.

vSRX-firewalls

De virtuele firewalls van Juniper bieden compromisloze flexibiliteit, doeltreffendheid en maximale prestaties voor private, hybride of publieke clouds.

Next-Generation Firewall-services

De Juniper Next-Generation Firewall (NGFW)-services bieden een op beleid gebaseerd bewustzijn van en controle over applicaties, gebruikers en inhoud. Daarmee worden geavanceerde cyberbedreigingen effectief gestopt met slechts een apparaat.

De Juniper Networks® Advanced Threat Prevention (ATP) Appliance biedt on-premises bescherming tegen veranderende cyberbedreigingen, met geavanceerde detectie, geconsolideerde beveiligingsanalyses en eenvoudige risicobeperking.

Juniper Networks Security

Oplossingen

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates