Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Juniper Networks SRX firewalls

Bescherm je kleine vestiging, middelgrote onderneming, grote datacenter, of cloud applicaties met Juniper next-generation firewalls en virtuele firewalls.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

Juniper Networks biedt een breed scala aan firewall producten, waaronder de SRX firewalls

Virtuele firewalls

De virtuele firewalls van Juniper bieden compromisloze flexibiliteit, doeltreffendheid en maximale prestaties voor private, hybride of publieke clouds.

Juniper SRX firewalls voor kleine bedrijven en externe vestigingen

Deze firewalls helpen organisaties met het behalen van hun doelstellingen, zoals het uitrollen van nieuwe services en applicaties op meerdere locaties, het verbinden met de cloud of het realiseren van meer operationele efficiëntie.

Firewalls voor middelgrote bedrijven en datacenters

Deze compacte, hoogwaardige next-generation firewalls met hardware-versnelde beveiligingsservices beschermen missie kritieke personen, data en infrastructuren.

Grote datacenters en service providers

De zeer effectieve beveiliging, toonaangevende prestaties, betrouwbaarheid en beschikbaarheid zijn ideaal voor serviceproviders, grote ondernemingen en organisaties in de publieke sector.

Kenmerken

Kenmerken SRX serie

Beveiliging voor de buitenrand van datacenters en bedrijven van elke omvang

De producten in de SRX Series bieden uiteenlopende opties: van alles-in-een, geïntegreerde fysieke en virtuele netwerkbeveiligingsapparaten tot in hoge mate schaalbare datacenteroplossingen in een kast, die geschikt zijn voor de beveiliging van datacenters en serviceproviders van elke omvang.

Maximale prestaties op zeer grote schaal

Geschikt voor gebruik in snelle, veilige en in hoge mate beschikbare datacenters en ondernemingen, dankzij ongeëvenaarde prestaties en schaalbaarheid, omvangrijke sessievolumes en flexibele connectiviteit op grote schaal tot maximaal 1 Tbps en met ultralage latentie.

Maximale beveiliging

Levert uitstekende prestaties voor snelle en effectieve beveiligingsservices, zelfs bij gebruik van meerdere services. Dankzij de flexibele, modulaire benadering van het systeem is je investering beschermd met schaalbaarheid voor toekomstige groei.

Uitgebreide bescherming tegen bedreigingen

Geavanceerde, hypermoderne verdediging tegen bekende en onbekende bedreigingen, met een omvangrijke suite van gelaagde beveiligingsservices, zowel on-premises als in de cloud. Alles gateways in de SRX Series zijn flexibel, schaalbaar en optimaal beschikbaar. Ze beveiligen datacenters of de buitenrand van ondernemingen tegen het breedst mogelijke scala aan bedreigingen.

Carrier-grade betrouwbaarheid

Zorgt voor ononderbroken uptime met in-service upgrades van hardware en software, redundante onderdelen en de allerbeste hardware voor maximale veerkracht. De hoogwaardige gateways in de SRX Series leveren praktisch ononderbroken beschikbaarheid voor bedrijfscontinuïteit en altijd beschikbare applicaties.

Optionele virtuele beveiliging

In zeer dynamische omgevingen kunnen netwerkbeheerders profiteren van de krachtige virtuele netwerkbeveiliging van de vSRX.
Placeholder for Juniper srx300Juniper srx300

Juniper Networks SRX firewalls

Juniper Networks SRX300

1-Gbps firewall met 300 Mbps IPsec VPN. De SRX300 consolideert de beveiliging, routing, switching, en WAN connectiviteit in een klein, ventilatorloos desktop apparaat die ideaal is voor kantoren met maximaal 50 gebruikers.

Placeholder for Juniper srx320Juniper srx320

Juniper Networks SRX firewalls

Juniper Networks SRX320

1-Gbps firewall met 300 Mbps IPsec VPN. Dit compacte desktop-apparaat, de SRX320 beschikt over high-performance security, routing, switching en WAN connectiviteit voor kleine filialen met maximaal 50 gebruikers.

Placeholder for Juniper srx340 1Juniper srx340 1

Juniper Networks SRX firewalls

Juniper Networks SRX340

3-Gbps firewall met 600 Mbps IPsec VPN in een 1 U form factor. Dit compacte apparaat levert geconsolideerde beveiliging, routing, switching, en WAN connectiviteit in een 1 U form factor, dit apparaat voldoet aan de behoeften van middelgrote, gedistribueerde enterprise locaties met maximaal 100 gebruikers.

Placeholder for Juniper srx340 1Juniper srx340 1

Juniper Networks SRX firewalls

Juniper Networks SRX345

5-Gbps firewall met 800 Mbps IPsec VPN in een 1 U form-factor. Dit SRX345 verbindt op een veilige manier middelgrote en grote gedistribueerde enterprise locaties met maximaal 200 gebruikers.

Placeholder for Juniper srx380Juniper srx380

Juniper Networks SRX firewalls

Juniper Networks SRX380

Een krachtige en veilige SD-WAN-gateway. De SRX380 biedt superieure en betrouwbare WAN-connectiviteit terwijl de beveiliging, routing en switching voor gedistribueerde enterprise-kantoren wordt geconsolideerd. De SRX380 heeft een grotere port density dan andere SRX300-modellen, met 16x1GbE PoE + en 4x10GbE-poorten, en bevat dubbele voedingen, allemaal in een 1 U-vormfactor.

Placeholder for Juniper srx550Juniper srx550

Juniper Networks SRX firewalls

Juniper Networks SRX550

De SRX550 Services Gateway is een alles-in-één oplossing die de beveiliging, routing, switching en WAN-connectiviteit samenbrengt in een enkel 2U-apparaat. Het is een robuuste, zeer flexibele firewall voor next-generation security, die netwerkfunctionaliteit levert voor het beschermen van de middelgrote tot grote bedrijven met een firewall capaciteit tot 5,5 Gbps, 1 Gbps IPsec VPN en een intrusion prevention system (IPS) van 800 Mbps.

Placeholder for Juniper srx1500Juniper srx1500

Juniper Networks SRX firewalls

Juniper Networks SRX1500

De SRX1500 biedt 12x 1GbE RJ-45-poorten, 4x 1 GbE SFP-poorten en 4x 10 GbE SFP+ poorten, plus 2 fysieke interface modules (PIM) slots voor een schaalbare, veilige connectiviteit. Specifieke 1 GbE-poorten zijn beschikbaar voor out-of-band beheer, high-availability en front-to-back koeling.

Placeholder for Juniper srx4100Juniper srx4100

Juniper Networks SRX firewalls

Juniper Networks SRX4100 - SRX4200

Het SRX4000 gamma bestaat uit twee modellen, dewelke beide toonaangevende prestaties, schaalbaarheid en beveiliging bieden in een compact, 1 U platform:

  • De SRX4100 ondersteunt tot 20 Gbps IMIX en 5 Gbps next-generation firewall performance.
  • De SRX4200 ondersteunt tot 40 Gbps IMIX en 10 Gbps next-generation firewall performance.

Beide modellen bieden acht 10GbE kleine form-factor pluggable plus (SFP+) front-panel poorten.

Placeholder for Juniper srx4600Juniper srx4600

Juniper Networks SRX firewalls

Juniper Networks SRX4600

De krachtige SRX4600 next generation firewall biedt een snelle, schaalbare bescherming voor enterprise-cloud, campusnetwerken, cloud service providers en telco's. Met geïntegreerde malwarepreventie en een volledige reeks next generation services is de SRX4600 geoptimaliseerd om consistente bescherming te bieden in privé-cloudomgevingen.

Placeholder for Juniper srx5400Juniper srx5400

Juniper Networks SRX firewalls

Juniper Networks SRX5400

De SRX5400 ondersteunt firewall-prestaties tot 480 Gbps, met geavanceerde anti-threat mogelijkheden en een ongekend aantal gelijktijdige gebruikerssessies tot 42 miljoen op een zeer betrouwbaar systeem, met een beschikbaarheid van 99,9999. Dit platform biedt zowel 10GbE, 40GbE en 100GbE interfaces voor maximale flexibiliteit.

Placeholder for Juniper srx5600Juniper srx5600

Juniper Networks SRX firewalls

Juniper Networks SRX5600

De buitengewone schaalbaarheid van de SRX5600 Services Gateway, maakt de firewall uitermate geschikt voor het beveiligen van grote bedrijfsdatacenters, de infrastructuur van Service Providers, en next-generation services en toepassingen, evenals voor het afdwingen van een uniek beveiligingsbeleid per zone.

De SRX5600 ondersteunt firewallprestaties tot 960 Gbps, geavanceerde anti-threat mogelijkheden en een ongekend aantal gelijktijdige gebruikerssessies tot wel100 miljoen op een zeer betrouwbaar systeem, met een beschikbaarheid van 99,9999.

Placeholder for Juniper srx5800Juniper srx5800

Juniper Networks SRX firewalls

Juniper Networks SRX5800

De SRX5800 is uiterst geschikt voor service providers, grote ondernemingen en netwerken in de publieke sector. De SRX5800 ondersteunt een firewall van 2 Tbps, een carrier-grade betrouwbaarheid van 99,9999, meer dan 100 Gbps intrusion prevention system (IPS) en een recordbrekende 100 miljoen gelijktijdige gebruikers.

Placeholder for Srx1600 frontwtopSrx1600 frontwtop

Juniper Networks SRX firewalls

Juniper Networks SRX1600

De SRX1600 biedt hoogwaardige connectiviteit, levert tot 24 Gbps firewall-doorvoer per eenheid met 25 Gbps interfaces en draadsnelheid MACsec voor gegevensbeveiliging. Met AI Predictive Threat Prevention, EVPN-VXLAN fabric-integratie en een reeks beveiligingsfuncties beheerd door Juniper Security Director Cloud, is de SRX1600 een uitgebreide oplossing voor enterprise campusnetwerken en kleine tot middelgrote datacenters.

Placeholder for Srx2300 frontwtopSrx2300 frontwtop

Juniper Networks SRX firewalls

Juniper Networks SRX2300

De SRX2300 biedt hoogwaardige connectiviteit en levert tot 35 Gbps firewall-doorvoer per eenheid met 100 Gbps-interfaces en wire-speed MACsec voor gegevensbeveiliging. Met AI Predictive Threat Prevention, EVPN-VXLAN-stofintegratie en een reeks beveiligingsfuncties beheerd door Juniper Security Director Cloud, is de SRX2300 een complete oplossing voor kleine tot middelgrote campusnetwerken, datacenters en regionale hoofdkantoren.

Placeholder for Srx4300 frontwtopSrx4300 frontwtop

Juniper Networks SRX firewalls

Juniper Networks SRX4300

De SRX4300 biedt eersteklas connectiviteit en levert tot 90 Gbps firewall-doorvoer en 100 Gbps interfaces, met wire-speed MACsec voor beveiliging. Het integreert AI Predictive Threat Prevention en EVPN-VXLAN-stofintegratie, samen met een complete reeks beveiligingsfuncties beheerd door Juniper Security Director Cloud, en biedt zo een uitgebreide beveiligingsoplossing voor kleine tot middelgrote campussen, datacenters en regionale hoofdkantoren.

Placeholder for Srx4700 frontwtopSrx4700 frontwtop

Juniper Networks SRX firewalls

Juniper Networks SRX4700

De SRX4700 biedt eersteklas connectiviteit met een firewall-doorvoer tot 1,4 Tbps, 400 Gbps-interfaces en wire-speed MACsec voor gegevensbeveiliging. Het geïntegreerde platform biedt zero-trust-mogelijkheden, EVPN-VXLAN-stofintegratie en AI Predictive Threat Prevention. Beheerd door Juniper Security Director Cloud, levert het hoogwaardige IPsec VPN, CGNAT en uniform beleidsbeheer, die tegemoetkomen aan de behoeften van serviceproviders, cloudproviders en grote ondernemingen.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates