Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Juniper Networks vSRX Virtuele Firewall

Krachtige next-generation firewall voor de beveiliging van private, publieke en hybride clouds.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

Juniper Networks vSRX Virtuele Firewall

Organisaties verplaatsen steeds meer workloads naar de cloud om te profiteren van virtualisatie. Maar dat brengt ook nieuwe beveiligingskwesties met zich mee. De vSRX Virtual Firewall biedt schaalbare beveiliging voor private, publieke en hybride clouds.

Deze firewall heeft dezelfde functionaliteit als de fysieke firewalls in de SRX series, maar dan in gevirtualiseerde vorm. Daardoor groeit deze mee met de netwerkvereisten. De functionaliteit bestaat uit de kernfirewall, networking, alle moderne mogelijkheden en geautomatiseerd beheer van de complete levenscyclus. De vSRX is de snelste virtuele firewall die er te krijgen is met snelheden van maximaal 100 Gbps.

De vSRX ondersteunt Juniper Contrail, OpenContrail en software-defined networking (SDN) van derden. Daarnaast biedt de vSRX integratie met orchestration-hulpmiddelen voor de cloud, zoals OpenStack. Junos Space Security Director met Policy Enforcer zorgt voor automatische handhaving van de beveiliging. Daarmee beschik je over compleet beheer en volledige zichtbaarheid van fysieke en virtuele middelen via een enkele interface.

Private cloud

In een private cloud voorkomt de vSRX dat geavanceerde bedreigingen zich zijwaarts verplaatsen tussen de virtuele machines binnen je netwerk. De firewall biedt schaalbare applicatiebeveiliging voor dynamische workloads en beschermt missiekritieke applicaties tegen bekende en onbekende bedreigingen. De vSRX ondersteunt private clouds van VMware ESXi en NSX en KVM/OpenStack (Ubuntu, Centos, Redhat).

Publieke cloud

Met de vSRX Virtual Firewall kun je de private cloud probleemloos koppelen aan publieke-cloudomgevingen om je data en workloads veilig te verplaatsen. De vSRX functioneert ook als VPN-gateway om je externe gebruikers veilige toegang te bieden tot hun workloads. Als segmentatiegateway beschermt de vSRX je workloads in de publieke cloud door zijwaarts bewegende bedreigingen te blokkeren met behulp van applicatiebeleid. De vSRX is beschikbaar in de Amazon Web Services (AWS) Marketplace, AWS GovCloud (V.S.), Azure Government Cloud en Microsoft Azure Marketplace, op basis van betalen naar gebruik of met je eigen licentie.

Specificaties:

Juniper Networks - vSRX Virtuele Firewall
Virtuele CPU17
Geheugen32/64 GB
Firewall-prestaties (max)81 Gbps (VMware)/141 Gbps (KVM)
Maximale gelijktijdige sessies12/28 million
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates