Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Software defined networks

Bouw een open, wendbare en elastische infrastructuur met SDN-programmeerbaarheid.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

Toekomstbestendig voor het cloudtijdperk met een open SDN-oplossing die hoge prestaties, elasticiteit en veiligheid biedt.

Naarmate de snelheid van verandering toeneemt, gaan organisaties naar de cloud vanwege de belofte van onbeperkte schaal, flexibiliteit en behendigheid. Maar de brede acceptatie van cloud en mobiliteit, het Internet of Things (IoT) en big data-applicaties heeft grote gevolgen voor IT-infrastructuren.

De traditionele manier om netwerken en services in hardware te implementeren maakt ze statisch, rigide en handmatig. Bovendien hebben deze netwerken het moeilijk om te reageren, omdat de vereisten voor de toepassing snel veranderen en nieuwe applicaties worden gecomprimeerd en naar verschillende cloudomgevingen worden verplaatst.

Om naar de cloud te gaan of een eigen cloud te bouwen met minimale verstoring, moeten bedrijven hun netwerken zodanig ontwerpen dat ze voldoen aan de connectiviteits-, service- en beveiligingsvereisten van deze steeds meer dynamische applicaties. Het doel is om het netwerk beleidsgestuurd, programmeerbaar, schaalbaar en geautomatiseerd te maken om ideeën met kansen te verbinden.

Met de aanpak van Juniper voor software-gedefinieerde netwerken kan je een open, flexibele en elastische infrastructuur ontwikkelen op basis van deze principes:

  • Keuzevrijheid: dankzij flexibele inzetopties kan de implementatie overal in het netwerk worden gestart met de mogelijkheid om te groeien en zich in de loop van de tijd te ontwikkelen. Multivendor-ondersteuning, naadloze interoperabiliteit en consistente beveiliging over fysieke en virtuele elementen voorkomen dure lock-in en bieden de beste keuzes die je infrastructuur toekomstbestendig kunnen maken.
  • Intelligente automatisering: inzichten gebaseerd op data-gedreven kennis van netwerkactiviteiten en -diensten begeleiden beslissingen over automatisering en sluiten de terugkoppeling van infrastructuurvoorzieningen door een beleidsgestuurde, programmeerbare infrastructuur. Rijke analyses van alle infrastructuurbronnen met correlaties tussen virtuele en fysieke lagen verbeteren de meetnauwkeurigheid en -zichtbaarheid, capaciteitsplanning en -optimalisatie, probleemoplossing en real-time netwerktelemetrie.
  • Always-on betrouwbaarheid: ondersteuning voor bedrijfscontinuïteit en bedrijfskritieke applicaties wordt verkregen via zeer beschikbare, uiterst veilige en naadloos schaalbare software en hardware.

Netwerken die op deze principes zijn gebaseerd, bieden je een ideale basis voor het bouwen van veilige, elastische clouds. Met de SDN-oplossingen van Juniper kan je jouw infrastructuur evolueren naar private, publieke of hybride clouds, waarbij je ondersteuning biedt voor multitenancy, zelfbediening en geautomatiseerde operaties en serviceborging.

Deze netwerken zijn ook het ideale platform voor serviceproviders om Network Functions Virtualization (NFV) te realiseren. Op dit platform kan je dynamische agile services creëren die configuraties aanpassen via een gemeenschappelijke resourcepool, service-combinaties en chaining aanpassen door middel van beleidsautomatisering, en de operationele complexiteit, risico's en tijd tot inkomsten aanzienlijk verminderen.

Juniper Networks

Oplossingen

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates