Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

NFX Series

Universele CPE voor veilige SD-WAN en servicelevering

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

NFX Series Network Services Platform: Vereenvoudiging van netwerkservices

Veilige en conforme CPE-apparaten voor eenvoudige creatie en levering van netwerken

Het NFX netwerk services platform biedt een flexibele, veilige, on-demand netwerkservicebeleving aan grote bedrijven. De NFX-serie is een integraal onderdeel van Juniper's volledig geautomatiseerde software-gedefinieerde WAN (SD-WAN), veilige router en next-gen firewall-oplossingen. Dit krachtige universele CPE-platform levert dynamische SD-WAN-functionaliteit met Zero Touch Provisioning (ZTP), nextgeneration netwerk beveiliging en een portfolio van managed services. De NFX-serie ondersteunt meerdere VNF's van Juniper en derden op één apparaat, waardoor zakelijke klanten de implementatie van applicaties op geografische locaties kunnen versnellen met een enkele, geautomatiseerde, zeer schaalbare oplossing.

Het Juniper Networks NFX netwerkserviceplatform omvat de NFX150, NFX250 en NFX350, die veilige, standaardconforme, redundante apparaten voor klantlocaties aanbieden die het creëren en leveren van netwerkdiensten vereenvoudigen. Dit stelt serviceproviders in staat om innovatieve managed services te leveren met flexibiliteit en schaalbaarheid, terwijl bedrijven de connectiviteit van filialen kunnen automatiseren en versnellen.

Meer dan ooit vertrouwen ondernemingen op internet om hun bedrijfsvoering te ondersteunen. Deze toenemende afhankelijkheid van internet voor toegang tot geografisch verspreide datacenters en de veelheid aan missiekritieke cloud-gebaseerde applicaties maken filialen moeilijk te beheren, onderhouden en upgraden. Snelle bedrijfsuitbreiding, zowel lokaal als internationaal, creëert ook nieuwe uitdagingen voor de inzet en connectiviteit van filialen. Ondernemingen hebben een oplossing nodig die op aanvraag filialen kan creëren, de implementatie van de service kan versnellen en onmiddellijk zakelijke updates en beveiligingsbeleid kan toepassen op een divers en groeiend aantal bedrijfstoepassingen en filialen.

Hoewel traditionele CPE-apparaten (Customer Premises Equipment) de markt al jaren goed bedienen, zijn veel van deze apparaten gesloten, speciaal voor Layer 2 ontwikkelde platforms die niet de flexibiliteit, wendbaarheid, betrouwbaarheid of schaalbaarheid bieden die nodig is om een ​​flexibele cloudimplementatie te ondersteunen . Als gevolg hiervan remmen deze apparaten vaak innovatie - of erger nog, - bemoeilijken de mogelijkheid om configuratie- en voorzieningenbeheer te automatiseren. De NFX-serie apparaten werken op basis van Juniper Contrail.

Service Orchestration om volledig geautomatiseerde SD-WAN, veilige router en Cloud CPE-oplossingen te leveren. Of je nu een zakelijke onderneming of een serviceprovider bent, deze geautomatiseerde, softwaregedreven oplossing biedt dynamisch nieuwe services, mogelijk gemaakt door Juniper of gevirtualiseerde netwerkfuncties (VNF's) van derden, op aanvraag, wat resulteert in een vrijwel onmiddellijke dienstverlening. De Zero Touch Provisioning (ZTP) -functionaliteit vereenvoudigt de connectiviteit van het filiaalnetwerk aanzienlijk voor initiële implementatie en doorlopend beheer. Daaropvolgende service-updates en beleidswijzigingen worden consequent en dynamisch in het bestaande apparaat ingevoegd, wat resulteert in operationele efficiëntie voor serviceproviders en zakelijke klanten door serviceonderbrekingen en bedrijfsstoringen te beperken of zelfs te elimineren.

Juniper Networks

Oplossingen

Placeholder for Juniper nfx150Juniper nfx150

NFX Series

NFX 150

Het NFX150 Network Services Platform biedt meerdere netwerkverbindingsopties (inclusief 4G / LTE) en een open, op standaarden gebaseerde architectuur. Het gebruikt SRX-serie firewallsoftware van de volgende generatie voor beveiliging. De NFX150 vereenvoudigt netwerkconnectiviteit en levert een breed portfolio van zakelijke services, zoals SD-WAN. Het is geschikt voor bedrijfsorganisaties die hun eigen WAN's beheren en voor serviceproviders die beheerde services aan de onderneming leveren.

De NFX150 is ideaal voor SD-WAN-toepassingen:

  • De geïntegreerde beveiliging biedt dezelfde mogelijkheden als de Juniper Networks SRX Series Services Gateways - perimeterbeveiliging, IPsec-connectiviteit, applicatiedetectie en filtering voor schadelijk verkeer zonder in te boeten op betrouwbaarheid, zichtbaarheid of beleidscontrole.
  • De Zero Touch Provisioning (ZTP) -functionaliteit automatiseert de implementatie en het beheer van het NFX150-platform en de VNF's.
Placeholder for Juniper nfx250Juniper nfx250

NFX Series

NFX 250

Het NFX250 Network Services Platform host de vSRX Virtual Firewall om op verzoek een veilige, ultrasnelle service op maat te leveren. De softwaregestuurde NFX250 biedt de flexibiliteit om innovatieve services, zoals SD-WAN, te creëren en vervolgens de activatie van services te automatiseren, zonder fysieke verkeersbewegingen.

De NFX250 elimineert de operationele complexiteit van het inzetten van meerdere CPE-typen om tegemoet te komen aan talloze behoeften aan klantenservice. Aanbieders van communicatiediensten kunnen de NFX250 gebruiken om flexibele, veilige, krachtige diensten op locatie in te zetten. Ondernemingen kunnen deze gebruiken om vestigingen on-demand te laten draaien. Het maakt gebruik van virtualisatie om het proces van nieuwe serviceaanbiedingen en consistent beveiligingsbeleid te versnellen en te vereenvoudigen, allemaal met slechts één druk op de knop.

Placeholder for Juniper nfx350Juniper nfx350

NFX Series

NFX 350

De NFX350 is het meest krachtigste universele CPE-platform van Juniper Networks. Ideaal voor grote filiaalimplementaties, het levert veilige SD-WAN en enorme x86 kracht, met voldoende opslag en geheugen dat aangrenzende virtuele netwerkfuncties (VNF's) en andere filiaal-lokale applicaties ondersteunt.

De NFX350 is het meest krachtigste universele CPE-platform van Juniper Networks. Ideaal voor grote filiaalimplementaties, het levert veilige SD-WAN en enorme x86 kracht, met voldoende opslag en geheugen dat aangrenzende virtuele netwerkfuncties (VNF's) en andere filiaal-lokale applicaties ondersteunt.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates