Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Juniper Networks QFabric Systeem

High-performance, high-density datacenter switches.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

Het QFabric® System bestaat uit meerdere componenten die samenwerken als één switch, met als resultaat krachtige prestaties, any-to-any connectiviteit en eenvoudig beheer in het datacenter. Het QFabric System brengt het hele datacenternetwerk terug tot een enkele laag waarin alle toegangspunten gelijkwaardig zijn. Daarmee voorkom je dat je netwerk uit meerdere afzonderlijke delen bestaat en bouw je de ideale basis voor gevirtualiseerde cloud datacenters.

Het zeer schaalbare QFabric System verbetert de prestaties van applicaties met een lage latentie en geconvergeerde services in een non-blocking architectuur die ondersteuning biedt voor laag 2, laag 3 en Fibre Channel over Ethernet (FCoE).

QFabric System-modellen

  • Het QFX3000-M QFabric System is bedoeld voor middenklasse, externe of containerdatacenters. Het systeem ondersteunt maximaal 768 10 GbE-poorten met een gemiddelde poort-tot-poort latentie van 3 microseconden.
  • Het QFX3000-M QFabric System is bedoeld voor grote ondernemingen, serviceproviders en cloud datacenters. Het systeem ondersteunt maximaal 6144 10 GbE-poorten met een gemiddelde poort-tot-poort latentie van 5 microseconden.

QFabric System-componenten

  • QFabric Nodes zijn platforms voor de buitenrand met een vaste configuratie, die verbinding maken met de netwerkapparaten in het datacenter.
  • QFabric Interconnect is een transportapparaat met hoge snelheid dat alle QFabric Nodes met elkaar verbindt in een maasnetwerktopologie.
  • QFabric Director biedt de controle- en beheerservices voor het volledige QFabric System.
QFabric Systeem

Kenmerken

Ongekende capaciteit

Schaalbaar tot 40 Tbps om ongekende capaciteit te leveren die verder gaat dan 10GbE op de toegangslaag.

Beheer met één switch

Single-switch management vereenvoudigt datacenteroperaties aanzienlijk met minder complexiteit en lagere kosten voor stroom, ruimte, koeling en operationele kosten.

Pay-as-You-Grow

Schaalbaar tot duizenden poorten binnen een single-tier netwerk in een "pay-as-you-grow" model.

Ultra-lage deterministische latentie

Ultra-lage deterministische latency is ideaal voor de ondersteuning van latency-gevoelige toepassingen, oost-west verkeerstromen, virtualisatie, cloud, en andere high-performance datacenter initiatieven.

Carrier-klasse oplossing

Carrier-class oplossing vereist geen downtime voor herconfiguratie of onderhoud.

Incrementeel ontwerp

Dankzij het incrementele ontwerp kunnen QFX Series-switches worden geconverteerd van top-of-rack naar QFabric System-apparaten.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates