Placeholder for Mc AfeeMc Afee
Platinum Partner

McAfee MVISION Insights

Wees de vijand voor met deze unieke proactieve endpointbeveiligingsoplossing.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

De evolutie en het tempo van cyberdreigingen zijn een constant gevaar en stresspunt voor organisaties. Ondernemingen reageren hier op met het verhogen van veiligheidsbudgetten, maar ze kunnen de moderne tegenstanders die hun scala aan tools, tactieken en technieken voortdurend bijwerken, nog steeds niet bijhouden. De huidige opties zijn intelligentie die menselijke en handmatige gebruiken vereist. Deze kunnen onmiddellijke bedreigingen aanpakken, maar de toenemende aantallen en nuances van cyberaanvallen bombarderen beveiligingsteams in een schijnbaar constante reactieve houding. Een bedreigingsintelligentieplatform (TIP) kan een groot gegevensmeer aan bedreigingen bieden, maar dit vereist handmatige integratie en analysecycli, wat leidt tot beperkte bruikbaarheid en herstel. Kwetsbaarheidsbeheer kan advies geven over bestaande kwetsbaarheden en hun ernst, maar biedt een beperkt inzicht in de bedreiging van hoe de beveiligingshouding wel of niet kan worden beschermd tegen actuele actuele bedreigingen.

De oplossing is McAfee® MVISION Insights, met realtime intelligentie die proactieve actie mogelijk maakt. Uitgebreide intelligentie die is gedistilleerd en geanalyseerd door kunstmatige intelligentie en mensen, kan prioriteit geven aan welke bedreigingen en campagnes het meest waarschijnlijk op uw organisatie zijn gericht. MVISION Insights voorspelt precies hoe een bedreiging het de algehele beveiliging zou beïnvloeden, en schrijft ook precies voor wat je moet doen om het beveiligingsbeleid te optimaliseren.

Proactieve bescherming vermindert risico's op endpoints

Geprioriteerde bedreigingen

Weet of je op het pad bent van een topcampagne die voor jou van belang is door gebruik te maken van wereldwijde telemetrie van 1 miljard sensoren die automatisch nieuwe campagnes per geografie en branche opspoort.

Voorspellende beoordeling

Ontvang een geautomatiseerde beoordeling van de risico's van jouw beveiligingspositie ten opzichte van topcampagnes, zodat je precies weet waar je potentiële hiaten in jouw tegenmaatregelen hebt.

Proactieve reactie

Reageer onmiddellijk met de enige voorschrijvende, actiegerichte beveiligingsintelligentieoplossing die momenteel verkrijgbaar is en waarmee je jouw compenserende maatregelen kunt aanpassen voordat je door een campagne wordt getroffen.

McAfee MVISION Insights

Producteigenschappen

icon Intelligentie op schaal
Intelligentie op schaal
Gevoed door de nieuwste gegevens met een bereik dat meerdere aanvallen van meer dan 1 miljard sensoren bestrijkt.
icon Rangschik bedreigingen en anticipeer erop
Rangschik bedreigingen en anticipeer erop
Richt je op inzichten in bedreigingen voor endpoints die voor jou van belang zijn op basis van branche, geografie en lokale beveiligingsstatus.
icon Inzicht in bruikbare endpoints
Inzicht in bruikbare endpoints
Krachtige inzichten op basis van machine learning wegen jouw risico's voor zowel bekende als onbekende bedreigingen om niet alleen een aanval af te handelen, maar ook bescherming te bieden tegen toekomstige endpoint aanvallen.
icon Gedetailleerde dreigingsevaluaties
Gedetailleerde dreigingsevaluaties
Kom meer te weten over actieve wereldwijde campagnes, inclusief beschrijvingen en indicators of compromise (IoC's) van het McAfee Advanced Threat Research-team en schakel over naar MVISION EDR om jouw onderzoeken te verrijken.
icon Broad understanding
Broad understanding
Begrijp de verspreiding van bedreigingen buiten je organisatie en de impact van de bedreigingen waarmee je te maken krijgt, inclusief jouw vermogen om ze te blokkeren en te beschermen.
icon Proactieve endpoint beveiliging
Proactieve endpoint beveiliging
Met beoordelingen van de beveiligingsstatus van endpoints in combinatie met de mogelijkheid om proactief actie te ondernemen voordat je wordt getroffen, kun je jouw verdediging snel en eenvoudig verbeteren.
MVISION Insights

Belangrijkste voordelen

Risico-informatie verzameld uit een miljard sensoren

Identificeer proactief bedreigingsprojecten buiten jouw perimeter vanuit een betrouwbare bron. Geef prioriteit aan bedreigingsprojecten op basis van branche, geografie en het beveiligingsbeleid voor endpoints in uw onderneming.

Identificeer dreigingscampagnes voorafgaand aan een aanval en geef prioriteit aan uw risiconiveau vanaf een enkele console

Verkrijg bruikbare informatie over een bedreiging en hoe jouw endpoint beveiliging zich ertegen opstelt, inclusief aanbevelingen voor herstel.

Verkort de gemiddelde tijd tot detectie en oplossing

Stroomlijn workflows om aanvullende beveiligingen te versnellen. Beoordeel de huidige endpoint beveiliging met vereiste uitvoerbare wijzigingen en een snelle responstijd van maanden tot uren.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates