Placeholder for NetscoutNetscout
Authorised Partner

Netscout

Garandeert digitale bedrijfsdiensten tegen onderbrekingen in netwerkbeschikbaarheid, -prestaties en -beveiliging.

Placeholder for Tansu topuzoglu A Y Zi Tbjj LQ unsplashTansu topuzoglu A Y Zi Tbjj LQ unsplash

Netwerk-, IT- en beveiligingsteams verzekeren en beschermen onze verbonden wereld

Netscout is een toonaangevende leverancier met een krachtige combinatie van services, cybersecurity en business intelligence-oplossingen. Het productportfolio omvat zowel enterprise- als serviceprovider omgevingen en ontsluit de kracht van IP-gebaseerde data om je de insights, beveiliging, performance, gebruiks- en ervaringsinzichten te geven die nodig zijn om ononderbroken, foutloze services aan je klanten te leveren.

Het portfolio voor ondernemingen en serviceproviders omvat producten voor serviceverzekering, probleemoplossing, diagnostiek en bedrijfsanalyses. De business assurance-producten van Netscout zijn ontworpen om doordringende, end-to-end zichtbaarheid te bieden in fysieke en virtuele omgevingen, snelle probleemoplossing en bruikbare intelligentie en inzichten, waardoor je de service, netwerk- en applicatieprestaties kunt verbeteren.

Netscout

Oplossingen

Netscout

Voordelen

icon Service Providers: Maak van je netwerk een "virtual reality" omgeving
Service Providers: Maak van je netwerk een "virtual reality" omgeving
Focus op operationele efficiency en automation en lanceer tegelijkertijd nieuwe technologieën zoals 5G en NFV. Toekomstbestendigheid is afhankelijk van snel, data-gedreven beslissen en geavanceerde analytics.
icon Enterprise IT: Navigeer je organisatie richting een digitale toekomst
Enterprise IT: Navigeer je organisatie richting een digitale toekomst
Enterprise IT ondersteunt nieuwe cloud-based applicaties en services en implementeert succesvolle cloud migraties op een enterprise-grade niveau.
icon Security operations: versla kritische security threats
Security operations: versla kritische security threats
SecOps moeten operaties op een efficiënte manier schalen om het groeiend aantal dreigingen het hoofd te kunnen bieden en meer steunen op data gedreven zichtbaarheid en analyses.
icon Arbor DDoS bescherming: bestrijd gigantische en complex cyber aanvallen
Arbor DDoS bescherming: bestrijd gigantische en complex cyber aanvallen
DDoS-verdediging beschermt bedrijven tegen internetgebaseerde DDoS-aanvallen (Distributed Denial of Service) door het netwerkverkeer te analyseren en te ontdoen van kwaadaardige bedreigingen.

Waarom Netscout?

De inzet en druk voor organisaties om aan te sturen op technologische transformatie en tegelijk risico's te managen is toegenomen omdat handel, overheid, studeren en zelfs het menselijk leven nu afhankelijk zijn van de kwaliteit en veiligheid van digitale services.

Om de gebruikerservaring te leveren die vereist is om te slagen, moet je real-time de complexe onderlinge verbindingen bekijken en interpreteren die snelheid en resolutie, veiligheid en relevantie nauwkeurig beschrijven. Netscout houdt zich bezig met smart data, snel de juiste gegevens verzamelen voor de mensen en de systemen die het nodig hebben. Netscout distilleert real-time, nauwkeurige intelligentie van het lawaai van verkeersgegevens, vereenvoudigt het complexe zonder belangrijke details te verliezen.

De technologie, Netscout Smart Data, smeedt op unieke wijze de intelligentie om netwerk- en applicatieprestaties te verbeteren, een ongeëvenaarde gebruikerservaring te bieden en geavanceerde cyber- en DDoS-bedreigingen te vinden en op te lossen.

De bussiness assurance-oplossing van Netscout

Digitale transformatie stelt ondernemingen en dienstverleners in staat te profiteren van de flexibiliteit, behendigheid en schaalbaarheid van op software gebaseerde platforms zoals netwerkfuncties virtualisatie (NFV), softwaregedefinieerd netwerken (SDN), softwaregedefinieerde datacenters (SDDC) en openbare , private en hybride cloud-omgevingen. Het leveren van een ononderbroken, hoogwaardige service vereist een realtime, doordringende zichtbaarheid om problemen proactief te identificeren; en de juiste hulpprogramma's voor het oplossen van problemen om ze op te lossen, ongeacht waar ze zich voordoen.

De business solutions van Netscout, aangedreven door hun gepatenteerde Adaptive Service Intelligence™ (ASI) -technologie, bieden de zichtbaarheid en inzichten die je nodig hebt om jouw netwerken en services te versnellen, transformeren en te innoveren voor een foutloze, flexibele en kosteneffectieve dienstlevering.

Placeholder for Suburban streets and housesSuburban streets and houses

Onze Netscout-experts staan voor je klaar

Nomios Nederland is een bekroonde partner van Netscout met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Netscout zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios Nederland bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Netscout-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates