Placeholder for Tehtris Partner / ResellerTehtris Partner / Reseller
Elite Partner

TEHTRIS DNS Firewall

Bescherm je DNS-verkeer met TEHTRIS.

Placeholder for Tehtris overview without logoTehtris overview without logo

TEHTRIS DNS Firewall beschermt je gebruikers tegen schadelijke domeinen met het oog op het steeds toenemende aantal geavanceerde aanvallen waarbij misbruik wordt gemaakt van DNS-resoluties.

TEHTRIS DNS Firewall detecteert en blokkeert schadelijke softwaredomeinen door DNS-omzettingsverzoeken te controleren voordat je informatiesysteem wordt geïnfecteerd. Door de kennisbank over bedreigingen te combineren met de filtermogelijkheden voor DNS-query's en dankzij de analyse van TEHTRIS CYBERIA ('Artificial Intelligence'), maakt TEHTRIS DNS Firewall de snelle identificatie van verdachte activiteiten in realtime mogelijk, zoals phishingpogingen.

De reactie op verdachte DNS-verzoeken wordt aangepast aan de aard ervan. Controlelijsten kunnen worden aangepast, zodat je ze kunt controleren in overeenstemming met je eigen beveiligingsbeleid. DNS Firewall waarschuwingen, geïntegreerd met het TEHTRIS XDR Platform, verbeteren de onderzoekscontext wanneer een DNS-verzoek wordt gedaan.

Voordelen van TEHTRIS DSN firewall:

  • Bescherm je gebruikers: blokkeer de toegang tot schadelijke sites.
  • Incidentbeperking: blokkeren van exfiltratiepogingen en detectie van malware.
  • Onderzoek van incidenten: loggen van gebeurtenissen.
  • Integratie en verdediging van kwetsbare omgevingen: het is niet nodig om een agent in te zetten.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates