Placeholder for Tehtris Partner / ResellerTehtris Partner / Reseller
Elite Partner

TEHTRIS XDR Platform

Centraliseer je beveiligingsoplossingen op één uniform platform om beveiligingsincidenten effectief te detecteren en aan te pakken.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets
XDR platform

Introductie

Het TEHTRIS XDR Platform (eXtended Detection & Response) biedt de mogelijkheid om je cybersecurity-oplossingen te integreren in één uniform platform, waardoor het uitstekend is in het detecteren en snel reageren op beveiligingsincidenten. Kies voor TEHTRIS en profiteer van het enige in Europa ontwikkelde en gehoste XDR-platform.

Gartner® heeft TEHTRIS erkend als een "Representative Vendor" voor XDR-technologie, zoals vermeld in de Market Guide for Extended Detection and Response 2021.

Detectie en response oplossing

Het TEHTRIS XDR Platform is speciaal ontworpen om aan jouw belangrijkste behoeften te voldoen. Door gebruik te maken van een netwerk van krachtige sensoren, waaronder de Endpoint Detection and Response (EDR) componenten, versterkt het de bescherming, detectie en reactiemogelijkheden bij netwerkaanvallen aanzienlijk.

Met een gecentraliseerde configuratie biedt het TEHTRIS XDR Platform een intuïtief systeem waarmee je op maat gemaakte beslisbomen kunt creëren om acties tijdens een aanval te sturen. Via een uniforme console kunnen cybersecurity-analisten verschillende perspectieven integreren, waardoor een uitgebreid overzicht zonder blinde vlekken wordt gegarandeerd.

Consolideer je beveiligingsoplossingen in één krachtig platform

Ontdek de kracht van uniforme beveiligingsoplossingen met het TEHTRIS XDR Platform. Deze uitgebreide suite van tools integreert naadloos verschillende TEHTRIS-componenten, zoals EDR, EPP, SIEM, NTA, DNS Firewall en meer. Deze dynamische synergie tussen producten zorgt voor efficiënte uitwisseling van informatie, geautomatiseerde processen met geïntegreerde SOAR en directe toegang tot TEHTRIS CTI (Cyber Threat Intelligence) voor technische informatie. Bovendien is het platform ontworpen om te kunnen samenwerken met oplossingen van andere leveranciers, waardoor een eenvoudige integratie in je bestaande infrastructuur mogelijk is.

Placeholder for Dashboard augmenté XDRDashboard augmenté XDR
TEHTRIS

Oplossingen

Kom in contact met onze experts

Ons team staat voor je klaar

Wil je meer weten over dit onderwerp? Laat een bericht of je nummer achter en we bellen je terug. We helpen je graag verder.

Artikelen

Meer updates