Placeholder for Tehtris Partner / ResellerTehtris Partner / Reseller
Elite Partner

TEHTRIS OPTIMUS EDR

Detecteer en neutraliseer automatisch zowel bekende en onbekende bedreigingen in realtime.

Placeholder for Tehtris overview without logoTehtris overview without logo

Zeg vaarwel tegen technische schuld op het gebied van cybersecurity

Maak een einde aan je technische schuld met TEHTRIS OPTIMUS EDR, de toonaangevende hypergeautomatiseerde EDR-oplossing sinds 2013. Hun geavanceerde technologie omvat meerdere detectie- en neutralisatiemotoren die in staat zijn om de meest geavanceerde bedreigingen in realtime te analyseren, zonder dat er menselijke interventie vereist is.

TEHTRIS OPTIMUS EDR is een pionier en innovator op het gebied van EDR. Het is ontworpen voor efficiënte verdediging en kan binnen 24 uur moeiteloos duizenden EDR-agents implementeren. Het kan geheime spionage-operaties detecteren zonder afhankelijk te zijn van bekende wapens of malware, en het kan hackertechnieken identificeren en autonoom reageren. Deze oplossing wordt geleverd via de cloud als een SaaS-gebaseerde dienst en is proactief in het anticiperen, voorkomen, detecteren en reageren op cybersecurity-bedreigingen.

Wij geloven in de combinatie van EDR en EPP (Endpoint Protection Platform) technologieën. Door TEHTRIS OPTIMUS EDR te integreren met je bestaande EPP-oplossing, kun je je detectiemogelijkheden verbeteren. Terwijl EPP zich richt op het blokkeren van bekende en geïdentificeerde handtekeningen, neutraliseert TEHTRIS OPTIMUS EDR nieuwe cyberaanvallen en onbekend of vreemd gedrag. Het biedt effectieve bescherming tegen complexe aanvallen die mogelijk door de EPP-verdediging kunnen glippen. Je kunt de EPP-module eenvoudig naast TEHTRIS OPTIMUS EDR installeren. De gebundelde EDR/EPP-oplossing is zeer configureerbaar, voldoet aan de unieke eisen van elke klant en kan worden aangepast aan elke omgeving.

TEHTRIS

Eigenschappen

TEHTRIS OPTIMUS EDR analyseert binaire bestanden en reageert in realtime op onbekende bedreigingen met behulp van Machine Learning en Deep Learning. Low-level monitoring biedt kennis van normaal gedrag om aanvallers, hun tools en methoden te onderscheiden.

TEHTRIS OPTIMUS EDR bevat detectie- en waarschuwingsmodules om ransomware tegen te gaan die een bedreiging vormt voor toegankelijke bestanden door te proberen ze te vernietigen tijdens een besmettingsincident.

TEHTRIS OPTIMUS EDR heeft het vermogen om technieken te begrijpen die worden gebruikt voor het lanceren van scriptinterpreters of externe bestanden, waardoor een uitgebreide analyse mogelijk is om hedendaagse workaround-pogingen te beperken.

TEHTRIS OPTIMUS EDR onderzoekt acties en commandoregels die via PowerShell worden geïnitieerd grondig, waardoor onmiddellijk waarschuwingen in realtime worden geactiveerd en/of geneutraliseerd. Dit omvat alle moderne bestandsloze aanvallen.

TEHTRIS OPTIMUS EDR detecteert kwaadaardige code die in het procesgeheugen wordt geïnjecteerd om de bijbehorende moderne stealth inbraken te voorkomen.

TEHTRIS OPTIMUS EDR onderscheidt zich als een van de baanbrekende, zo niet de enige EDR-oplossing ter wereld die een uitgebreide inspectie van alle bekende kwetsbaarheden (CVE's) in je hele infrastructuur mogelijk maakt. Met meer dan 12.000 controlepunten minimaliseert het effectief je blootstelling en zorgt het voor naleving van je risicobeperkende beleid.

et TEHTRIS OPTIMUS EDR kun je je eigen beveiligingsbeleid implementeren, waardoor je selectieve programmatoegang kunt mogelijk maken en bedreigingen die niet voldoen aan je risicomijdende normen gericht worden verboden. Deze aanpasbare aanpak zorgt ervoor dat de oplossing perfect aansluit op je specifieke eisen en risicotolerantieniveaus.

TEHTRIS OPTIMUS EDR biedt de mogelijkheid om een technisch beleid voor cybersecurity op te stellen en te personaliseren, waarmee automatisch waarschuwingen kunnen worden gegenereerd, software kan worden uitgeschakeld of in quarantaine kan worden geplaatst op basis van je opgegeven voorkeuren. Deze aanpasbare functie zorgt voor proactief en geautomatiseerd beheer van potentiële beveiligingsbedreigingen volgens de door jou gewenste parameters.

TEHTRIS OPTIMUS EDR identificeert kwetsbare apparaten en verbetert de efficiëntie via TEHTRIS UES: een uitgebreide console die de effectiviteit van EDR-, EPP- en MTD-oplossingen verenigt en versterkt. Met gebruiksvriendelijke en robuuste front-end tools biedt de UES console je geavanceerde cybersecurity acties, variërend van onmiddellijke crisisrespons tot doorlopende monitoring.

TEHTRIS OPTIMUS EDR detecteert onbeveiligde apparatuur.

Placeholder for Cybersecurity engineer female desktop computerCybersecurity engineer female desktop computer

Verbeterde real-time detectie en neutralisatie van aanvallen: geautomatiseerde reactie zonder interactie

TEHTRIS OPTIMUS EDR is een pionier en innovator op het gebied van EDR-technologie, met geavanceerde mogelijkheden om duizenden EDR-agenten binnen 24 uur in te zetten. Hierdoor kunnen verborgen spionageoperaties worden opgespoord zonder dat wapens of malware nodig zijn. Met diepgaande kennis van hackertechnieken biedt TEHTRIS OPTIMUS EDR proactieve reacties. Het wordt geleverd als een SaaS-oplossing in de cloud en heeft een proactieve aanpak van cybersecurity, met de nadruk op anticiperen, voorkomen, detecteren en snelle respons.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates