Software-Defined Secure Networks (SDSN)

Cybercrime is vandaag de dag big business. Jaarlijks gaat er meer dan twee biljoen dollar in om. Dat is meer dan het bruto binnenlands product van veel landen. Cybercriminelen trachten op steeds nieuwe manieren bij bedrijven in te breken en gevoelige informatie buit te maken.

Om in deze omstandigheden te overleven is het van essentieel belang dat jouw bedrijf in staat is om elk type cyberaanval buiten de deur te houden.

Met SDSN (Software-Defined Secure Networks) van Juniper kan je bedrijf profiteren van een centrale cloudprotectie in multi-vendor omgevingen en in de publieke en private cloud.

SDSN beschermt je bedrijf met behulp van realtime intelligentie en machine-learning. De cloudtechnologie van SDSN weet wanneer en hoe het devices, data en infrastructuur in je bedrijfsnetwerk moet verdedigen.

Wat doet SDSN?

  • Het vereenvoudigen van multi-vendor security omgevingen, het verhoogt de efficiency in geval van handelen bij een cyberaanval.
  • Het aanreiken van tools die diepgaand inzicht geven in de aanval, zodat security-experts beter en sneller hun werk kunnen doen.
  • Realtime bescherming van uw netwerk, devices en data tegen onbekende of slecht te detecteren malware zoals ransomware.
  • Efficiënt uitrollen van script-building services voor installatie, upgrades, configuratie en monitoring.

Praktijkvoorbeeld SDSN

Laten we de werking van een SDSN-oplossing illustreren aan de hand van een voorbeeld. Een werknemer werkt vanuit huis en opent een geïnfecteerde bijlage in een ontvangen e-mail. Het resultaat is dat zijn laptop besmet raakt met malware die als taak heeft andere computers in het netwerk te infecteren. Als de werknemer op zijn werk weer connectie maakt met het bedrijfsnetwerk, zou hij de rest van de computers in de organisatie besmetten. In het geval het bedrijf SDSN inzet, dan zal de uitbraak van de malware vanaf de computer van de werknemer automatisch stoppen.

SDSN is een cloud-based security service

SDSN fungeert als een cloud-based security service en detecteert automatisch bedreigingen en aanvallen. Op het moment dat een device in het netwerk besmet is met malware of andere kwalijke zaken, zal de SDSN-oplossing het device in quarantaine plaatsen zodat het geen verdere schade kan aanrichten.

De SDSN-oplossing stopt een aanval binnen 30 seconden. De security policy wordt automatisch in gang gezet en houdt elk device in het netwerk real-time in de gaten.

Belangrijkste eigenschappen van SDSN

Software-Defined Secure Netwerken combineert een uitgebreide portfolio met next-generation firewalls met:

  • Zichtbaarheid en management: Netwerkbreed inzicht in bedreigingen en kwaadaardig gedrag gecombineerd met dynamische policy control en nauwkeurig management van uw security devices.
  • Geavanceerde detectie: Via real-time threat intelligence voorkomen dat moeilijk te detecteren malware zoals ransomware schade aanricht. Een cloudgebaseerde oplossing, die voortdurend leert in een omgeving met steeds nieuwe risico’s, levert de intelligentie om schade door aanvallen te voorkomen.
  • Handhaving en stopzetting: Dynamische distributie van actueel bijgewerkte policies en acties binnen het gehele netwerk om zo kwaadaardig verkeer tegen te houden en besmette devices in quarantaine plaatsen.

SDSN beschermt je business continue en realtime tegen cybercrime zodat jij al je aandacht kunt richten op de kernactiviteiten van jeorganisatie.

SDSN

Gerelateerde oplossingen

Kom in contact met onze experts

Ons team staat voor je klaar

Wil je meer weten over dit onderwerp? Laat een bericht of je nummer achter en we bellen je terug. We helpen je graag verder.

Artikelen

Meer updates