NGFW

Next-Generation Firewall

Bescherm jouw network edge, datacenter en cloudtoepassingen met next-generation fysieke, virtuele en gecontaineriseerde firewalls.

Placeholder for Airport gates planesAirport gates planes

De Next-Generation Firewall (NGFW) is geëvolueerd tot de ideale oplossing voor zichtbaarheid, controle en preventie aan de rand van het netwerk. Bescherming tegen bedreigingen begint met volledig inzicht in wie en wat het netwerk doorkruist. In combinatie met gedrag en de mogelijkheid om bedreigingen in realtime te detecteren, levert Nomios Nederland de meest effectieve NGFW in de industrie, die gebruikers, toepassingen en apparaten op betrouwbare wijze beveiligt.

Bescherming tegen bedreigingen en ongewenste content

Ondernemingen worden geconfronteerd met steeds geraffineerdere cyberaanvallen die de bedrijfscontinuïteit bedreigen. De grenzen van ondernemingen zijn verlegd en omvatten nu meerdere locaties, on-premise datacenters en private, hybride en multi-cloud omgevingen. Werknemers gebruiken meerdere apparaten, zowel bedrijfs- als privéapparaten, en werken vanaf verschillende locaties. Nieuwe beveiligings- en privacyregelgeving komt op en wordt steeds robuuster, waardoor het naleven van deze regelgeving en beveiligingsnormen een uitdaging wordt.

Veel organisaties hebben meerdere verdedigingslagen voor cyberbeveiliging geïmplementeerd om hun gebouwen, gebruikers, gegevens, netwerken en applicaties te beschermen. De snelheid van innovatie en de snelle levenscycli van beveiligingstechnologieën vereisen wendbare en multidisciplinaire security engineers om deze oplossingen te bedienen en te onderhouden. Firewalls worden vaak gebruikt als de eerste verdedigingslinie. Volgens Gartner wordt 99% van de inbreuken op firewalls veroorzaakt door verkeerde configuraties in plaats van fouten in de firewall.

Placeholder for Mapbox UH Cm p H4nr E unsplashMapbox UH Cm p H4nr E unsplash
Hoe wij helpen

Blijf de bedreigingen van morgen vandaag voor

Wij bieden klanten van elke omvang de nieuwste bescherming op het gebied van gegevens- en netwerkbeveiliging in geïntegreerde firewalloplossingen, waardoor de complexiteit wordt verminderd en de totale eigendomskosten worden verlaagd.

Keuzevrijheid

Wij bieden firewallbescherming van toonaangevende leveranciers, en onze security engineers ontwerpen en bouwen een oplossing op maat op basis van jouw technische en zakelijke vereisten.

Beveiligingsniveau van wereldklasse

De verdediging tegen steeds geavanceerdere bedreigingen vereist toonaangevende intelligence en overal consistente bescherming.

End-to-end oplossing

Ons team helpt je bij de selectie van de juiste technologie, tijdens het implementatie- en migratieproces, en daarna.

Uitstekende operationele en support services

Wij bieden een breed scala aan services voor de werking, het onderhoud en de support van jouw firewall-oplossing, met inbegrip van onze 24/7 monitoring mogelijkheden.

Consistent beleid en zichtbaarheid

Naarmate netwerken meer onderling verbonden raken, is het moeilijk om alomvattend overzicht over bedreigingen en consistent beleidsbeheer te realiseren. Vereenvoudig beveiligingsbeheer en krijg overzicht over gedistribueerde en hybride netwerken.

Integratie van netwerk en beveiliging

Onze NGFW-firewalloplossingen vormen de basis voor de integratie van krachtige mogelijkheden voor het voorkomen van bedreigingen in jouw bestaande netwerkinfrastructuur, waardoor het netwerk een logische uitbreiding van jouw firewalloplossing wordt.

Flexibele consumptiemodellen

Ervaar de voordelen van een NGFW firewall oplossing geleverd via onze managed security services. Afgestemd op jouw behoeften en aangeboden als een flexibel pay-as-you-grow model.

Filmstudio Framestore overtreft verwachtingen met fail-proof firewalls

Een bedrijf voert af en toe werkzaamheden uit om de risico's van verouderde technologie te beperken. Maar voor Framestore was dit geen optie omdat de configuratie en de mogelijkheden van de bestaande oplossing de schaalbaarheid rond het toenemende gebruik van cross-netwerk resources beperkte.

Wetend dat het bedrijf zich moest aanpassen, heeft Framestore Nomios ingeschakeld om zich te laten adviseren over de meest effectieve firewalls om infrastructuur-as-code mogelijk te maken. Dit zou niet alleen de business beschermen, maar ook een positieve impact hebben op de prestaties, met 1-click implementaties en het gebruik één single source of truth.

Placeholder for Behind the scenes as FramestoreBehind the scenes as Framestore
Case study
Ons ecosysteem

Toonaangevende firewall-technologiepartners

GERELATEERDE OPLOSSINGEN

Afgestemd op jouw behoeften

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en focus op het ontwikkelen van oplossingen op maat voor onze klanten. Ontdek op welke gebieden wij jouw IT-team kunnen ondersteunen.

Maak verbinding

Onze security experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw beveiligingsuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Portrait of engineer beard wearing poloPortrait of engineer beard wearing polo
Artikelen

Laatste nieuws en blog