API

API security

Onze API-beveiligingsoplossingen helpen om de unieke kwetsbaarheden en beveiligingsrisico's van API's (Application Programming Interfaces) te begrijpen en te beperken.

Placeholder for Aerial view ship portAerial view ship port
Introductie

Complete en proactieve API security oplossingen

API's komen snel boven aan de lijst van bedreigingsvectoren voor applicaties. Dat komt door het gebrek aan integratie van API-beheer tussen teams en inadequate beveiligingscontroles binnen de meeste API-gateways. Het beheren en beveiligen van jouw API's moet net zo flexibel zijn als jouw DevOps.

API management en security

Security, performance en schaalbaarheid voor elk leveringsmodel

Nomios biedt uitgebreide oplossingen die API management, performante API gateways en geavanceerde beveiligingscontroles omvatten, wat zorgt voor operationele efficiëntie. Ongeacht jouw architectuur, Nomios heeft de juiste oplossing om de snelheid en veiligheid te leveren die jouw applicaties vereisen.

icon Volledige, real-time inventaris van API's
Volledige, real-time inventaris van API's
Meer dan een nummer, ontdek API met volledige context, inclusief toegepaste API veiligheidscontroles, gegevensclassificatie, internetconnectiviteit, en meer.
icon Proactief verhelpen van API misconfiguraties
Proactief verhelpen van API misconfiguraties
Onze oplossingen detecteren en verhelpen problemen met beheer en configuratie voordat ze een probleem worden.
icon Blokkeer API aanvallen
Blokkeer API aanvallen
De op AI gebaseerde engine detecteert en blokkeert automatisch runtime API aanvallen, zodat je bedrijf veilig blijft voor gegevensdiefstal, fraude en misbruik van bedrijfslogica.
icon Secure API SDLC
Secure API SDLC
API-specifieke beveiligingstesten voor DevOps die geïntegreerd worden in de tools die je team al gebruikt.
icon Snellere incident MTTR
Snellere incident MTTR
Detecteer en verhelp API beveiligingsincidenten sneller om de blootstellingstijd te verkorten en de operationele efficiëntie te verbeteren.
icon Single source of truth
Single source of truth
Gedaan met het opgesplitst bekijken van API's. Geaggregeerde API details bieden dynamisch inzicht met context voor IT, beveiliging, naleving en bedrijfsteams.
Ons ecosysteem

Toonaangevende partners in API security

Maak verbinding

Onze security experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw beveiligingsuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Portrait of engineer beard wearing poloPortrait of engineer beard wearing polo
Artikelen

Laatste nieuws en blog