Stop met saai werk. Automatiseer je netwerk.

AI-gedreven netwerk- en beveiligingsoplossingen voor datacenter, cloud, hosting en fintech industrie.

Placeholder for Woman working in datacenterWoman working in datacenter

Samen met onze partner Juniper Networks bouwen we iedere dag aan slimme en veilige netwerkoplossingen voor toonaangevende organisaties in Nederland.

Automatiseer je netwerk om de betrouwbaarheid te maximaliseren en de werkzaamheden te vereenvoudigen.

Het verzekeren van operationele betrouwbaarheid vereist een heroverweging van je datacenter netwerk. De oplossingen van Juniper verhogen de betrouwbaarheid en verminderen de complexiteit in datacenters van elke schaalgrootte, van gecentraliseerde tot edge locaties.

Juniper Apstra software automatiseert en valideert het ontwerp, de implementatie en de werking van je datacenter netwerk in multivendor omgevingen, door het aanbieden van een single source of truth, krachtige analyses en identificatie van root-causes. De Juniper switching-, routing- en security-platforms bieden schaalbaarheid voor de toekomst, EVPN-VXLAN- en IP fabric-ondersteuning en mogelijkheden om bedreigingen te voorkomen.

Hoe Nomios en Juniper kunnen helpen

Succes in de digitale economie vereist bedrijfsflexibiliteit naast netwerkbetrouwbaarheid en -beveiliging. Nomios en Juniper helpen je graag bij het moderniseren en automatiseren van jouw datacenterinfrastructuur en -operaties om alle drie te bereiken.

Geautomatiseerde netwerk levenscyclus

Gebruik Juniper Apstra om de volledige levenscyclus van het netwerk te automatiseren met één kant-en-klaar systeem voor ontwerp, implementatie en continue validatie. Begin met het specificeren van de resultaten die je wenst: Apstra zal het netwerk opzetten, ervoor zorgen dat het veilig is en werkt zoals bedoeld, je waarschuwen voor anomalieën en wijzigingen en onderhoud beheren.

Placeholder for Cq5dam web 1280 1280 5Cq5dam web 1280 1280 5

Flexibele en open fabrics

Op standaarden gebaseerde, geautomatiseerde netwerk fabrics leveren schaalbaarheid, betrouwbaarheid, en niet blokkerende, voorspelbare performantie. De Juniper QFX Series, PTX Series en ACX Series switching en routing platformen bieden de beste doorvoer en schaalbaarheid in hun klasse, en bieden 400G interfaces, de open programmeerbaarheid van Junos OS, en uitgebreide EVPN-VXLAN en IP fabric mogelijkheden.

Placeholder for Cq5dam web 1280 1280 6Cq5dam web 1280 1280 6

Netwerkbeleid en -controle

Contrail Networking is een open, cloud-native, software-defined oplossing die de creatie en het beheer van gecontaineriseerde en gevirtualiseerde netwerken automatiseert. Gebruik het om cloudservices en workloads naadloos te verbinden, te isoleren en te beveiligen, zowel in publieke als private clouds.

Placeholder for Cq5dam web 1280 1280 7Cq5dam web 1280 1280 7

Unified, zero-trust beveiliging

Juniper datacenter oplossingen werken samen met Juniper Connected Security om een zero trust datacenter te leveren dat gebruikers, applicaties, data en infrastructuur beveiligt over alle netwerk connectie punten. Je kan Contrail Networking ook gebruiken om op een consistente manier beleidslijnen te definiëren, te beheren en af te dwingen over het applicatie overlay netwerk vanuit een centrale locatie.

Placeholder for Cq5dam web 1280 1280 8Cq5dam web 1280 1280 8

Datacenter interconnectie

Verbind datacenters met elkaar, met publieke clouds en met het internet met Juniper QFX Series, PTX Series en ACX Series switching en routing oplossingen. Deze producten leveren de beste doorvoer in hun klasse, samen met schaalbaarheid, programmeerbaarheid en uitgebreide EVPN-VXLAN en IP fabric ondersteuning.

Placeholder for Cq5dam web 1280 1280 9Cq5dam web 1280 1280 9
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Laatste nieuws en blog