5G transition services

Verrijk hyper-connectivity met baanbrekende 5G-services.

Placeholder for Barcelona streets from aboveBarcelona streets from above

Nomios Nederland heeft de vaardigheden en oplossingen om een ​​succesvolle evolutie naar 5G voor Service Providers te waarborgen.

Terwijl wij een hyperconnected wereld betreden worden bedrijfsmodellen opgeschud door steeds veranderende en disruptive technologieën, waarbij netwerken uitgerust moeten worden met low latency, high density en high throughput. Nu de 5G New Radio-Standard gefinaliseerd is, wordt de standaardisatie van 5G versneld, waardoor we dichter bij het implementeren van slimmere, snellere en ongeëvenaarde verbonden services zijn gekomen.

Pluk de vruchten en economische voordelen van 5G

5G is meer dan alleen een stap naar een nieuwe generatie van connectiviteit; de rol die mobiele technologie in de samenleving speelt zal fundamenteel transformeren door 5G. Met de structurele groeiende vraag naar connectiviteit, biedt 5G de mogelijkheid om een purpose-built, agile netwerk te creëren, aangepast op specifieke behoeften van burgers en de economie.

Service Providers kunnen de economische voordelen van 5G benutten en hoogwaardige mobiele netwerken mogelijk maken voor een veilige digitale 5G economie. Zij worden de grote technologie-'enablers' en de betrouwbare partners voor zakelijke klanten door gedifferentieerde netwerken te ontwikkelen, om zodoende zakelijke kansen te maximaliseren. Verwacht wordt dat de omzet van operators zal groeien met een CAGR van 2,5 procent om in 2025 voor een waarde van $ 1,3 biljoen aan 5G-diensten te bieden.

"Het is van essentieel belang dat application-layer visibility en consistente beveiliging voor alle locaties gelden om toekomstbestendige veilige mobiele netwerk te waarborgen."

5G introduceert mobiele groei, maar hoe kan 5G beveiligd worden?

Naar verwachting zal het wereldwijde mobiele dataverkeer acht keer groeien tegen het einde van 2023. Hogere datasnelheden, spectrum utilization en efficiëntere technologieën zoals 5G Signalling Solutions, Diameter Firewall en Location Based Services zijn daarom noodzakelijk. Voorbeelden van innovatieve toepassingen zoals Virtual Reality, connected cars, remote monitoring van patiënten en smart agriculture, evenals 8K videostreaming, vereisen een hogere bandbreedte, nieuwe beveiligingsstandaarden, low latency en grotere capaciteit.

Terwijl 5G uitgerold wordt, kijken organisaties steeds vaker naar Service Providers voor een veerkrachtig netwerk met robuuste beveiligingsmechanismen om verbonden klanten goed te beveiligen, en om ervoor te zorgen dat applicaties en services die op netwerken draaien, clean en veilig zijn. Preventie is dan ook belangrijker dan ooit. Het is van essentieel belang dat application-layer visibility en consistente beveiliging voor alle locaties gelden om toekomstbestendige beveiliging het mobiele netwerk te waarborgen.

5G: De eerste cloud-based architectuur voor mobile operators

Placeholder for 5g embb urllc mmtc5g embb urllc mmtc

5G is de belangrijkste bouwsteen van een volwaardige netwerksamenleving en mobiele digitale wereld. Het stelt ons in staat om veel meer dan enkel snelheidsverbeteringen te realiseren, zoals een Cloud-Native 5G-architectuur die gediversifieerde service requirements mogelijk maakt, evenals continu verbonden services met veel lagere latency dan wat momenteel wordt ervaren in mobiele netwerken.

5G Core Networks bieden mogelijkheden zoals Network Slicing en mobile edge computing, waarmee deuren openen naar een nieuwe dimensie van use cases en innovatieve business models. Met 5G RAN-technologieën kan een voorsprong op de concurrentie verkregen worden, aangezien het aanbieders in staat stelt om commerciële 5G, low latency-netwerken en hoge bandbreedte support voor nog veel meer apparaten te lanceren. Daarom is 5G een fundamentele verandering in de zakelijke omgeving. Een transformatie naar de manier waarop zaken worden gedaan binnen verschillende sectoren.

ITU-R schat in dat het wereldwijde IMT-verkeer tussen 2020 en 2030 tussen de 10 en 100 keer zal groeien. Het verwacht ook dat IMT-2020, de ITU-term voor 5G, drie verschillende soorten diensten zal ondersteunen: enhanced mobile broadband, ultra-reliable communications met low latency en massale machine-type communications. Deze drie soorten services zijn mogelijk niet ondersteund door een enkel toegangsnetwerk. Het 5G-netwerk ondersteunt verschillende toegangsnetwerken inclusief 5G new RAT, fixed wireline en WiFi.

Vanuit het perspectief van network operators betekent dit dat er nieuwe business modellen ontstaan ​​waarbij 5G leidt tot nieuwe manieren om netwerken commercieel te exploiteren. Ecosystemen worden ontwikkeld voor onder andere Smart Cities en IoT bijvoorbeeld, die gebruik maken van nieuwe modellen die alleen mogelijk zijn dankzij 5G technologie.

Nomios Nederland: Ontwikkelaar van best-of-breed 5G netwerkoplossingen

Nomios Nederland ondersteunt je met jouw 4G naar 5G transitie roadmap. Op basis van onze ongeëvenaarde ervaring en een sterke voetafdruk in de dienstverlenende sector, waardoor technologie en netwerktransformaties mogelijk zijn, hebben wij een holistische benadering en methodologie ontwikkeld om je te helpen de reis naar 5G te maken. Kosten efficiënt en succesvol dankzij onze mobile solutions.

Onze telecommunicatie specialisten bieden het inzicht en de tools om jouw bedrijf te helpen de kansen van 5G te identificeren, om groei te maximaliseren en mogelijke valkuilen te voorkomen. Van mobile broadband tot netwerkinfrastructuur en de device evolutions, wij geven je toegang tot dé professionals met waardevolle, hands-on ervaring.

Met progressieve, op program-focused gerichte, leverancieronafhankelijke oplossingen die blijk geven van een goed begrip van IT-systemen en interoperabiliteit, levert Nomios Nederland een technisch team van wereldklasse voor jouw IT- en netwerk-uitdagingen, die allemaal klaar staan ​​om je te helpen bedrijfsmodellen en technologieën te ontwikkelen om 5G te concretiseren.

Maak verbinding

Onze 5G & mobile experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw security- en netwerkuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Portrait of engineer beard wearing poloPortrait of engineer beard wearing polo
Artikelen

Laatste nieuws en blog