5G signaling solutions

Maak 5G-services mogelijk en profiteer optimaal van investeringen in bestaande systemen.

Nomios Nederland biedt 5G-netwerkfuncties en interworking met legacy 3G-, 4G-, Fixed / Wi-Fi-functies. Op deze manier ondersteunt Nomios Nederland Service Providers om 5G-services in te schakelen terwijl investeringen in bestaande systemen optimaal worden benut. Ze omvatten HTTP / 2 Proxy, Binding Support Function (BSF), Security Edge Protection Proxy (SEPP), 4G-5G-interworking, en meer.

De overgang van 4G naar de 5G NG-Core mogelijk maken

Service Providers willen network convergence - geen gedupliceerde functies (voor elk access network) dat gehost wordt op een gemeenschappelijke infrastructuur (bron: NGMN). Service Providers hebben zwaar geïnvesteerd in de 4G EPC en doen er alles aan om Diameter-based producten op te nemen naast hun SS7-activa. 5G introduceert niet alleen nieuwe core network elementen, maar introduceert ook een nieuw signaalprotocol: HTTP / 2. Nu 5G-standaardisatie aanzienlijke vooruitgang geboekt heeft, is het tijd om de beschikbare opties voor de weg naar 5G te overwegen.

5G-portfolio

Het productportfolio van Nomios Nederland omvat op 5G-software gebaseerde network functions die Service Providers ondersteunen bij hun netwerkovergang van legacy naar de 5G Next Generation Core.

De 5G-productportfolio omvat:

  • HTTP / 2 (RFC 7540) Proxy en binding ondersteunende functie (BSF 3GPP TS 29.519)
  • Beveiliging Edge Protection Proxy (SEPP TS 33.501)
  • Interworking-functie tussen 2G, 3G, 4G, 5G, IMS, Fixed / Wi-Fi en IT
  • 5G gateway mobiel locatiecentrum (GMLC TS 29.518)
  • 5G Equipment Identity Register (EIR TS 29.511)
  • 5G-Number Portability (ENUM)
  • 5G Security (bijvoorbeeld met de Diameter Firewall)

Nomios Nederland-producten zijn software based, access network independent en multi-protocol by design. De meeste leveranciers bieden los gekoppelde signaling point oplossingen, bestaande uit meerdere legacy-producten die zijn geïntegreerd als een oplossing voor nabeschouwing of patchwork. Nomios Nederland-producten zijn gebaseerd op een ontwerp met één engine, geoptimaliseerd voor converging networks. Het maakt uniforme operaties, centrale IT-integratie en realtime abonneebeheer over access networks mogelijk. Verder zijn alle producten met GUI aangedreven en gebruiken ze een enkele capaciteitslicentie met een gratis verkeersmix over ondersteunde protocollen (SS7, Diameter, RADIUS, SIP, HTTP etc.).

Voorbereiding op convergence

Convergence vereist producten die op verschillende domeinen, netwerken, technologieën, vendors en services werken. Deze producten moeten interworking en geleidelijke migratie en/of overgang naar 5G ondersteunen. Dit geldt voor investeringen in nieuwe 5G network functies, evenals voor oudere productvervangingen (bijvoorbeeld STP, DRA).

Nomios Nederland is de voorkeursverkoper voor next-generation signaling producten en -toepassingen, ontworpen om Service Providers te ondersteunen die zich richten op convergence tussen legacy- en next-generation networks. Dit creëert het landschap waardoor het nieuwe 5G-netwerk zal floreren zonder een nieuwe technologiesilo te worden.

Maak verbinding

Onze 5G & mobile experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw security- en netwerkuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Portrait of engineer beard wearing poloPortrait of engineer beard wearing polo
Artikelen

Laatste nieuws en blog