Forcepoint publiceert Cyber Security-voorspellingen 2019

1 min. leestijd
Forcepoint

Share

Forcepoint heeft het Forcepoint Cyber ​​Security Predictions 2019-rapport gepubliceerd. Dit biedt een leidraad voor de geavanceerde cyberdreigingen waarmee organisaties in de komende maanden geconfronteerd worden.

Het Cyber Security 2019-rapport bevat voorspellingen en een verzameling Cyber Security-trends en bedreigingen waar organisaties in het nieuwe jaar mee te maken krijgen. Het rapport bevat bijdragen van cyber security onderzoekers, waaronder. wordt het concept van vertrouwen onderzocht, de rode draad in elk van deze zeven voorspellingen.

Het rapport onderzoekt zeven gebieden waar risico's zullen toenemen in 2019, evenals technologische trends en de motivatie achter cyberaanvallen, zodat Cyber Security teams van bedrijven en overheden zich beter kunnen voorbereiden op de nieuwe golf van cyberdreigingen in 2019. Ondernemingen en overheden worden geconfronteerd met een hypergeconvergeerde wereld waarin verbonden systemen niet alleen kritische gegevens en intellectueel eigendom, maar ook fysieke veiligheid in gevaar kunnen brengen.

"De Cyber Security-industrie en aanvallers spenderen inspanningen in een nooit eindigende cyclus van inbraak, reageren en omzeile. Een echt kat-en-muis-spel", zei Raffael Marty, vice-president Research and Intelligence bij Forcepoint. "We moeten aan dit spel ontsnappen. Onderzoek naar deze voorspellingen dwingt ons een stap terug te nemen en het bos tussen de miljoenen bomen te zien. Cyber Security."

Vertrouwen in cloudproviders, cloud security en digitale transformatie

In het 'Forcepoint Cyber Security Predictions 2019' rapport wordt gekeken naar de impact van bedrijven op vertrouwen in cloudproviders, de impact van vertrouwen van eindgebruikers bij het beveiligen van persoonlijke gegevens met behulp van biometrie en de mogelijke impact van het doorlopen van vertrouwen in een supply chain.

In een onderzoek onder Forcepoint-klanten, identificeerde 94 procent van de respondenten beveiliging als een belangrijk probleem tijdens de migratie naar de cloud . Achtenvijftig procent is actief op zoek naar betrouwbare providers met een sterke reputatie op het gebied van cloudbeveiliging en 31 procent beperkt de hoeveelheid gegevens die in de cloud wordt geplaatst vanwege beveiligingsproblemen.

7 risicogebieden en Cyber Security voorspellingen voor 2019

Een aantal belangrijke punten uit het Forcepoint Cyber ​​Security Predictions 2019-rapport van dit jaar:

 • Driven to the edge
  Consumenten die 'uitgeput' zijn door schendingen en misbruik van persoonlijke gegevens hebben organisaties ertoe gebracht om nieuwe privacywaarborgen in te voeren bij geleverde diensten. Edge computing biedt consumenten meer controle over eigen gegevens door deze data op hun eigen smartphone of laptop op te slaan. Voor nieuwe oplossingen om te slagen, moet het gebrek aan vertrouwen van de consument weggenomen worden door te verzekeren dat gegevens niét naar de cloud 'gelekt' worden.

 • Een Collision Course naar de Cyber ​​Cold War
  Spionage is altijd al een manier geweest om nieuwe technologie te verwerven, maar aangezien kansen voor legitieme toegang afnemen door de toename van handelsbeschermingen, zullen mensen aan de andere kant van embargo's een reële stimulans hebben om via schandelijke manieren informatie te verwerven. Hoe zullen organisaties het intellectueel eigendom uit handen gesponsorde hackers houden?

 • De winter van AI
  Als AI gaat over het reproduceren van cognitie, bestaat Cyber ​​Security AI dan echt? Hoe kunnen aanvallers profiteren van een AI-financiering die traag op gang komt? Wanneer we vertrouwen hebben in algoritmen en analyses om auto's met succes te besturen, inzicht verschaffen in beslissingen over de gezondheidszorg en IT-beveiligingsprofessionals waarschuwen voor mogelijke data loss incidenten, hoever moet dat vertrouwen dan gaan? Zal de bewering van leveranciers over de effectiviteit van AI indruisen tegen de realiteit van geavanceerde cyberaanvallen?

 • Een vervalste bezinning
  Omdat phishing-aanvallen blijven bestaan, ondermijnen hacker-trucs zoals "SIM-swaps" de effectiviteit van sommige twee-factor authenticatie (2FA) -methoden, zoals sms-berichten. Biometrie biedt extra beveiliging door gegevens te gebruiken die uniek zijn voor elke eindgebruiker, maar nieuw ontdekte kwetsbaarheden in gezichtsherkenningssoftware leiden experts naar vertrouwen in gedragsbiometrie.

 • Industriële IoT-verstoring op schaal
  Aanvallen op IoT van consumenten zijn wijdverspreid. De mogelijkheid van verstoring in de industrie en soortgelijke industrieën maakt de dreiging des te ernstiger. Meltdown en Spectre hebben aanvallers een manier gegeven om bestaande hardware kwetsbaarheden te misbruiken - cloudinfrastructuur kan de volgende zijn.

 • Courtroom Face-Off
  Wat gebeurt er als een werkgever een werknemer aanklaagt op grond van het feit dat ze doelbewust gegevens hebben gestolen of een overtreding hebben veroorzaakt? Verschillende zaken hebben nu hun weg gevonden naar het hooggerechtshof die publiekelijk wijzen op ontoereikende Cyber Security maatregelen. Hoe kan monitoring en endpoint beveiliging op de werkplek helpen om de intentie en het motief vast te stellen?

 • De 'Cyber Security cultuur' moet zich aanpassen
  Geen enkel partnership vindt ooit plaats zonder zorgvuldigheid. Er moet rekening gehouden worden met de Cyber Security programma's van een (potentiële) partner. De introductie van "security trust ratings" geeft potentiële partners aan hoe veilig het is om leveranciers toe te staan ​​om met PII of andere kritieke gegevens om te gaan. Hoe zal de Cyber ​​Security-cultuur een rol spelen in de totstandkoming van deze beoordelingen? Hoe zouden ze supply chains beïnvloeden?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates