Cloud security

Stap vol vertrouwen over op de cloud en bescherm jouw gebruikers, gegevens en toepassingen, waar ze zich ook bevinden.

Placeholder for Stacey gabrielle koenitz rozells k SY5 T6js2 KE unsplashStacey gabrielle koenitz rozells k SY5 T6js2 KE unsplash

Cloudbeveiliging heeft betrekking op een brede reeks technologieën en beleidslijnen die worden ingezet ter bescherming van informatie, gegevens, toepassingen en infrastructuur in verband met cloud computing. Net als on-premise applicaties en gegevens, moeten in de cloud opgeslagen gegevens net zo goed worden beschermd. De onderstaande oplossingen geven inzicht in de beveiligingstechnologieën en -benaderingen voor de cloud die nodig zijn om bedrijfskritische gegevens in de cloud effectief te beveiligen.

Gerelateerde oplossingen

Afgestemd op jouw behoeften

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en focus op het ontwikkelen van oplossingen op maat voor onze klanten. Ontdek op welke gebieden wij jouw IT-team kunnen ondersteunen.

Maak verbinding

Onze security experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw beveiligingsuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Portrait of engineer beard wearing poloPortrait of engineer beard wearing polo
Artikelen

Laatste nieuws en blog