EPP

Endpoint Protection Platform

Wij bieden een gebundelde beveiligingsaanpak waarmee verdedigers bedreigingsactiviteiten in het hele netwerk kunnen correleren om elk endpoint, vast of mobiel, te beschermen.

Placeholder for Architectural hall way led wallArchitectural hall way led wall

Endpoint security oplossingen beschermen endpoints zoals mobiele apparaten, desktops, laptops en zelfs medische en IoT-apparaten. Endpoints zijn een populaire aanvalsvector, en het doel van een aanvaller is niet alleen om het endpoint te compromitteren, maar ook om toegang te krijgen tot het netwerk en de waardevolle bedrijfsmiddelen daarin.

Endpoint security

Bescherm jouw organisatie tegen malware en andere cyberdreigingen

Onze beveiligingsoplossingen voor endpoints omvatten voortdurende bewaking, snelle detectietijd en architecturale integraties. Nu bedreigingen steeds geraffineerder worden en steeds vaker voorkomen, is het belangrijker dan ooit om een effectieve oplossing voor endpoints in te zetten.

Moderne endpoint beveiligingsoplossingen gaan uit van een cloudgebaseerde benadering van endpoint security om direct toegang te krijgen tot de meest recente informatie over bedreigingen zonder dat handmatige updates door beveiligingsbeheerders nodig zijn. Dit maakt snellere en meer geautomatiseerde reacties mogelijk. Ze bewaken doorlopend alle bestanden en toepassingen die jouw netwerk binnenkomen en hebben de mogelijkheid om te schalen en te integreren in jouw bestaande omgeving.

Cloudoplossingen bieden schaalbaarheid en flexibiliteit en zijn veel gemakkelijker te integreren en te beheren. Er is ook minder overhead omdat er geen infrastructuur hoeft te worden onderhouden en het installatieproces sneller en eenvoudiger is.

Placeholder for I Stock 1297805812I Stock 1297805812
Hoe wij je kunnen helpen

Onze aanpak van endpoint security

Verdedig je tegen ransomware met machine learning

Om de snel veranderende bedreigingen voor te blijven, heb je AI-beveiliging nodig die onbekende bedreigingen uitschakelt voordat ze schade kunnen aanrichten. Inline-analyse houdt exploits tegen die tot infectie leiden, en altijd bijgewerkte modellen voor machinaal leren bewaken gedrag om onbekende en 'zero-day'-bedreigingen, waaronder ransomware, preventief tegen te houden.

Direct overal bedreigingen stoppen

Gerichte aanvallen stoppen nooit bij één poging of toegangspunt. Endpoint-preventie moet automatisch en onmiddellijk worden gecoördineerd met oplossingen voor netwerkbeveiliging, malwareanalyse en bedreigingsbeheer om ervoor te zorgen dat je beschermd blijft. Hierdoor worden beveiligingsgaten gedicht, gevaarlijke varianten tegengehouden, zijwaartse bewegingen tegengehouden en een eind gemaakt aan proliferatie.

Roep de speciale troepen

Wanneer aanvallers toeslaan, moeten beveiligingsteams snel en efficiënt handelen. Geautomatiseerde draaiboeken zorgen ervoor dat risicobeperkende stappen worden genomen, waardoor er meer tijd is om een reactie te coördineren. Indien nodig zetten incidentresponsteams sneller in, jagen ze slimmer, onderzoeken ze dieper en houden ze de zaak volledig onder controle, zodat je jouw schade kan beperken en snel weer aan de slag kan.
Ons ecosysteem

Toonaangevende partners voor endpoint security

Gerelateerde oplossingen

Afgestemd op jouw behoeften

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en focus op het ontwikkelen van oplossingen op maat voor onze klanten. Ontdek op welke gebieden wij jouw IT-team kunnen ondersteunen.

Maak verbinding

Onze security experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw beveiligingsuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Portrait of engineer beard wearing poloPortrait of engineer beard wearing polo
Artikelen

Laatste nieuws en blog