Juniper Networks

Juniper Networks biedt nieuwe Secure Edge CASB- en DLP-mogelijkheden om de SASE-ervaring te vereenvoudigen

4 min. leestijd
Placeholder for Office building by nightOffice building by night
Juniper Networks

Share

Juniper Networks heeft de uitbreiding van zijn SASE-aanbod aangekondigd met de toevoeging van Cloud Access Security Broker (CASB) en geavanceerde Data Loss Prevention (DLP)-mogelijkheden aan zijn Juniper Secure Edge-oplossing. In combinatie met Junipers unieke SD-WAN-oplossing, aangedreven door Mist AI, biedt Juniper als eerste in de markt een full-stack SASE-oplossing met zichtbaarheid in zowel de edge als het datacenter.

Door voort te bouwen op zijn Secure Edge-oplossing, biedt Juniper Networks klanten een zeer veilige en een operationeel efficiënte manier om een SASE-architectuur te adopteren, ongeacht waar ze zich in hun SASE-traject bevinden. Bovendien kunnen klanten hun SASE-architectuur aan de rand verbinden met hun Zero Trust datacenter architectuur onder dezelfde management UI en single-policy framework, waardoor onderbrekingen in de zichtbaarheid en hiaten in de beveiliging worden geëlimineerd en de belofte van Juniper's Connected Security strategie wordt waargemaakt.

"De grootste uitdaging met SASE-oplossingen vandaag de dag is dat ze vereisen dat organisaties bestaande technologie-investeringen die voor hen werken opgeven, waardoor ze gedwongen worden om vanaf nul te beginnen en Zero Trust-principes opnieuw op te bouwen in een nieuwe architectuur," zegt Samantha Madrid, Group VP van Security Business & Strategy, Juniper Networks. "Nu, met de toevoeging van CASB en DLP, pakt Juniper deze zorgen aan met een full-stack SASE-suite van mogelijkheden die flexibel kunnen worden geadopteerd en ingezet, terwijl Zero Trust-principes die al zijn geïmplementeerd in het netwerk worden uitgebreid naar de cloud."

"SASE vereist beveiligings- en netwerkfuncties die vanuit de cloud worden geleverd, idealiter met unified management om verbeterde operationele efficiëntie te stimuleren. Het is geweldig om te zien dat Juniper Networks de markt penetreert met een SASE-oplossing die een aanvulling is op zijn bestaande beveiligingsportfolio en hen verder vestigt in de hete SASE-markt die we zien groeien van $ 4B in 2021 tot $ 10B in 2026."

Mauricio Sanchez, Research Director, Dell’Oro Group

Beveiligen van toegang en voorkomen van data-exfiltratie voor SaaS-applicaties

Juniper levert CASB en DLP om SaaS-applicaties te beveiligen en ongewenste toegang, malware-levering en -distributie, en data-exfiltratie te helpen voorkomen. Beide mogelijkheden maken deel uit van Juniper's Secure Edge cloud-gebaseerde beveiligingsoplossing, beheerd door Security Director Cloud, die zowel gebruikers op afstand als gebruikers op locatie beveiligt. Het beheert gemakkelijk Zero Trust en SASE architecturen via één management portal met gebruik van een single-policy framework. Met de toevoeging van CASB en DLP aan Juniper Secure Edge, kunnen klanten de volgende belangrijke voordelen ervaren:

  • Voorkom ongeautoriseerde toegang tot data die zich in de cloud bevindt door alleen gevalideerde gebruikers toegang te geven. Data access control geeft security teams de grootste zichtbaarheid en controle over SaaS applicaties - zowel gesanctioneerd als niet gesanctioneerd - inclusief data, gebruik, compliance, bedreigingspreventie en toegang, wat een aanvulling is op de suite van cloud-geleverde security mogelijkheden aangeboden door Juniper Secure Edge.
  • Vergroot de zichtbaarheid voor IT operations en security teams met DLP door identiteitsgebaseerde micro-perimeters te creëren rond gebruikers, SaaS applicaties en de data daarin, en gevoelige en vertrouwelijke data binnen de organisatie veilig te houden.
  • Bescherm SaaS-applicaties tegen compromittering door gebruikersacties op granulair niveau te controleren, alle bestaande en nieuwe bestanden binnen SaaS-applicaties op malware te scannen en het uploaden en downloaden van de gecompromitteerde bestanden te voorkomen.
  • Kies voor een stapsgewijze aanpak van SASE. Organisaties kunnen hun bestaande SRX-beveiligingsbeleid gebruiken en uitbreiden naar hun SASE-architectuur met Secure Edge om te voldoen aan de zakelijke behoeften van vandaag en daarna, en met hen meegroeien als ze hun SASE-voetafdruk uitbreiden. Of ze nu beginnen met SD-WAN of SSE of beide, Juniper is de enige leverancier op de markt die organisaties zowel de flexibiliteit biedt die ze nodig hebben als de eenvoud die ze willen.

Naadloze overgang naar full-stack SASE

De toevoeging van CASB en DLP aan Secure Edge bouwt voort op de zeer overtuigende ervaring van Juniper. Juniper Secure Edge biedt full-stack SSE-mogelijkheden, inclusief Firewall-as-a-Service (FWaaS) en Secure Web Gateway (SWG), in één enkele softwarestack, nu met CASB en DLP, allemaal beheerd door Security Director Cloud. Dit beschermt de webtoegang en biedt gebruikers consistente en veilige toegang tot hun gegevens en applicaties met toonaangevende beveiligingseffectiviteit. Door een full-stack SASE-oplossing aan te bieden, bouwt Juniper verder aan zijn visie om een naadloze SASE-ervaring te leveren, aangedreven door AI, en een geconvergeerd netwerk- en beveiligingsraamwerk te creëren waarbij de beveiliging wordt uitgebreid naar elk verbindingspunt, waardoor een echt threat-aware netwerk ontstaat.

"Steeds meer van onze klanten zijn op zoek naar manieren om de samenwerking tussen het security architectuurteam en het networking operations team te verbeteren. Een SASE-oplossing moet dit leveren als het gaat om zaken als het configureren en afdwingen van secure access policies", zegt Sudheer Matta, Group VP of AI-Driven Enterprise, Juniper Networks. "Juniper's AI-gedreven oplossingen en Connected Security-strategie blijven de ervaring van zowel netwerk- als beveiligingsteams verbeteren en deblokkeren tegelijkertijd obstakels die samenwerking in de weg staan."

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Onze experts en salesteams staan voor je klaar. Laat je contactgegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Nu bellen
Placeholder for Portrait of french manPortrait of french man
Placeholder for Truck docking warehouseTruck docking warehouse